Yemekteyiz - Show Tv

evet layladan secmeler gelıyobenneyaptımki
menü nası olmus sence cok karısık geldı bana cok kalabalık gibibenneyaptımki

Evett bende menüyü biraz garipsedim ... bu menüyle birinci olmasınn..birde yetiştirebilri mi ki ya bu hızada o menüyü ??
:bbo:

Leyla: profiterol çok ağır bi tatlı.ben hiç sevmem..

sen ne seversin leylaa.. sana dayak lazım dayakkklava:

yaa bu nurayda kendini 18 lik kız sanıyor bide yaşını söylerken dio yaşımı göstermiyorum ben diye ..
bırakta başkaları karar versn buna kendini çok öven insanları hiç sevmem klava:
bu akşam çok olaylı geççek anlaşılan leyla cadısının sevmediği şeyler var mönüde gerçim o neyi seviyorki ben çok merak ediyorum

ya ne güzel siz izleyebiliyosunuz. ben işten 6 da çıkıcam da eve gidicem de daha hiç bişey yok yemek yapıcam da ...ohooo

bi saniye ya.. dün akşam yarışma sonrası başka yere yemek yemeye mi gitmişler :)).. Bu da güzeldi valla

Kendini her konuda çok fazla mı övüyor Nuray banamı öyle geliyor........ en sosyal o ,en genç göstere o, iki işi bir arada yapan birtek o..............baydı bilmiş bilmişş fisfisfis

nurayın menüsü tammm benlikk sadece domates çarbası hariçç ondan hazetmem.

yaa tüm sevdiklerimni yapıyor bu kadıncokacimcoook,kızartma[ki patates olsa daha da iyi olurdu ya neyse],börek,salata şöyle havuçlu,turpluu hımm,birde et ve köfte var.yılda 1-2 kes ancak yiyorum eti seviyorum ama dişlerimden çook rahatsıuz oluncaa:)) köfteyide çok baharatlı olunca güzel oluyorr
anammm karnım acıktııcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
laylaaaaa yine konuştuu iddalı değilmiş nurayın menüsü
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü seninki çok iddalıyıd yaaa:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…