Yemekteyiz - Show Tv

hepimiizin yemekteyize yorum saati geldi bak dayanamıyoruz başlamasına yakın vücut istiyor forma giirp mesaj yazmayı :))

Birde ilk gun kayinvalidem cok yardimci olur cok iyi yemek yapar diye yalakalik etti ya aklima geldi, butun bolumleri izleyen kayinvalidesi ne diyecek acaba. Haha millet artikin ona diyormus nebicim gelinin var senin oyle diye.
Insanin vurup ta oturtasi geliyor onun suratini gorunce, ne miymiy biri gercekten Allah kocasina sabir versin ona karsi da oyle cemkiriyorsa o nekadar sabirli olur bilemicem. :mymeka:

yok yok öyle demedi canım sen yanlış anlamışın..
ev bizim dedi sonra nurayda çok iyi bu devirde ev sahibi olmak kolaymı gibi şeyler söyledi

yok yok öyle demedi canım sen yanlış anlamışın..
ev bizim dedi sonra nurayda çok iyi bu devirde ev sahibi olmak kolaymı gibi şeyler söyledi

Hmmm Allah Allah ben niye yanlis anliyorum yahuuu
söylenilenleri.Galiba bu program benim kapasitemi asiyor.
Cünkü ben böyle kavgali programlari pek sevmem aslinda.
Ben bunu uzun zamandir Alman programinda izliyordum.
Orada konuklar cok kibarlar ve cogunlukla yapilanlar begeniliyor.
Böyle hakaret kavga falan hic olmuyor.
Normal halkla hafta ici hergün oluyor.Birde hafta sonlari
ünlülerle yapiyorlar bu yarismayi.o da cok hos oluyor.
Kazanan ünlü her zaman cocuk esirgeme
kurumuna bagisliyor 5000 Euroyu.

arkadaşlar bilen biri anlatsın.. etin yumuşama derecesi nedir? hani yumuşayıp, pişmemiş nedir? valla tüm saflığımla soruyorum. hani köfte filan anlarım zaten yumuşak et ama biftek gibi blok halindeki etlere aklım ermiyor.

arkadaşlar bilen biri anlatsın.. etin yumuşama derecesi nedir? hani yumuşayıp, pişmemiş nedir? valla tüm saflığımla soruyorum. hani köfte filan anlarım zaten yumuşak et ama biftek gibi blok halindeki etlere aklım ermiyor.

evet bilen varsa bende öğrenmek istiyorumm .teşekkürler sorunuza...a.s.

cnm biftek zor pişen bi et çeşididir onu pişirirken bir çatalla bir kaç yerini delmek gerek ki içide renk değişisn ama bu pişmediği anlamına gelmez o brazda leyla nın gıcıklığı.. :kızgın:
ya manyak kadın bide dioki ben mantıyı etle yapıyorum allaşkınıza ben hiç duymadım etle yapılan mantı :uhm: sırf kıll kadın ya gözleri şeytan gibi bakıyor kötükedihüso

Hayır ,öyle demedi...

Siz yanlış anlamışsınız..başıma örtüyü çok çirkin bir şekilde taktılar ,hep kafamdan düşüyordu dedi..Başörtüsünü küçümseyeci ya da göğe çıkartıcı bir yorumla söylemedi...gamyoncuiremsu

evet badem arakdaşa katılıyorum.kadının başının yarısı açık kaldı başımdan düşüyor dedi:1closedeyes::1hug::1hug:

cnm biftek zor pişen bi et çeşididir onu pişirirken bir çatalla bir kaç yerini delmek gerek ki içide renk değişisn ama bu pişmediği anlamına gelmez o brazda leyla nın gıcıklığı.. :kızgın:
ya manyak kadın bide dioki ben mantıyı etle yapıyorum allaşkınıza ben hiç duymadım etle yapılan mantı :uhm: sırf kıll kadın ya gözleri şeytan gibi bakıyor kötükedihüso

oyy mantıyı etli mi yapıyormuşş ... allahım bu kız komik komikk kaydirigubbakcemile3

Bu Garipte diyecek birşey bulamamış " daaha iyisini yapmalıydı, hamur bile açtı bunu mu yapamadı " diye yorum yapmış ya.. o nedemek anlamadım ..ada m yapmış işte ....... başladı nuray alışverişe bekleyenlere duyrulur...

aslında ben Domates çorbasını sevmiyorum
hamur işinden de geçrektende hoşlanmıyorumm ... başladı Layla saydırmaya:eek:

bu nurayın surat ifadesi nasıl öyle yaa.anlamadım gitti.kocası 2 aylık evliyken ölmüş.çok üzülmüşütm ona ben ama kendi onu bile gülerek anlatıyo.6 sene geçmiş üzerinden o yüzden mi?ama isterse 60 sene geçsin ben öyle gülerek anlatamam..

X