Tamam köftede baharat var..
Kıyma konulan yemeklere de baharat konmuyormu???
Anlamadım valla..kaydirigubbakcemile3
Hani genelde yemeklere başlarken soğanı,biberi,sarımsağı,domatezi ya da tercihe göre salçası,baharatları konmuyor mu yemeğe kıymalı yemekse...laelaelaelaelae
ya birde birgül hanım dışında hepsi 20 aldı yaa...ama böyle olunca leyla sonuncu olmuyorki..ben sonuncu olsun istiyordum(
bu kadında kıskanclık var baktı yemekler güzel hepsine bi kulpn takıyorALLAH kocasına sabır versin :1closedeyes:
amann ben öyle kıskançlıklar öyle kaprisler öyle sinir bozucu hareketler yapıyım sevgülümm anında bırakırr valla..:roflol:
demek adamda Peygamber sabrı var..kaydirigubbakcemile3
Kızlar peki sizce yarışma souçları nasıl olacak?
Biz eşimle şöyle düşündük :
Birinci >> Birgül Hanım ---->24 puan
İkinci >> Diğer dört kişi ---->20 puan
sizce??
kaydirigubbakcemile5
Bence de ya peygamber sabrı var yada şuan evliliklerinde ciddi sorunlar var ...
bence böyle olacak dedim ama biraz kaba olsa da murat'ın kazanmasını isterdim aslında. Adamın maddi durumu pek iyi değil gibi, küçücük evde zorla yemek yaptı mutfakta da tavan çok alçaktı. üzüldüm nedense..senağlama
Tamam köftede baharat var..
Kıyma konulan yemeklere de baharat konmuyormu???
Anlamadım valla..kaydirigubbakcemile3
Hani genelde yemeklere başlarken soğanı,biberi,sarımsağı,domatezi ya da tercihe göre salçası,baharatları konmuyor mu yemeğe kıymalı yemekse...laelaelaelaelae
arkadaşlar kafama takılan birşey var
hani şu limon meselesi
ben evde bazen limon sıkacağını dolaptan indirene kadar bi dk.da limonu elimlen sıkarım salataya vs. limona bide çatal soktummu öyle bi güzel çıkarki suyu ama nedense hiç ellim yapış yapış olmuyor
yada bir restoranta çorba içecek olursam onun yanında gelen limonuda çorbanın içine hiç elime bulaştırmadan sıkabiliyorum ben
acaba benim ellerimde bir sorunmu var niye benim ellerim limondan yapış yapış olmuyor yaaaaa
arkadaşlar kafama takılan birşey var
hani şu limon meselesi
ben evde bazen limon sıkacağını dolaptan indirene kadar bi dk.da limonu elimlen sıkarım salataya vs. limona bide çatal soktummu öyle bi güzel çıkarki suyu ama nedense hiç ellim yapış yapış olmuyor
yada bir restoranta çorba içecek olursam onun yanında gelen limonuda çorbanın içine hiç elime bulaştırmadan sıkabiliyorum ben
acaba benim ellerimde bir sorunmu var niye benim ellerim limondan yapış yapış olmuyor yaaaaa
evet yaa adam kaba saba ama olsun o kazansaydı keşke.belliki durumu iyi değil.10 bin bir yarasına merhem olurdu.yazıkkk