Yemekteyiz - Show Tv

Tamam köftede baharat var..

Kıyma konulan yemeklere de baharat konmuyormu???

Anlamadım valla..kaydirigubbakcemile3

Hani genelde yemeklere başlarken soğanı,biberi,sarımsağı,domatezi ya da tercihe göre salçası,baharatları konmuyor mu yemeğe kıymalı yemekse...laelaelaelaelae

bu kadında kıskanclık var baktı yemekler güzel hepsine bi kulpn takıyor ALLAH kocasına sabır versin :1closedeyes:

ya birde birgül hanım dışında hepsi 20 aldı yaa...ama böyle olunca leyla sonuncu olmuyorki..ben sonuncu olsun istiyordum(

bence böyle olacak dedim ama biraz kaba olsa da murat'ın kazanmasını isterdim aslında. Adamın maddi durumu pek iyi değil gibi, küçücük evde zorla yemek yaptı mutfakta da tavan çok alçaktı. üzüldüm nedense..senağlama

Bence de ya peygamber sabrı var yada şuan evliliklerinde ciddi sorunlar var ...

Bunu bilemeyiz..Allah herkesin yuvasında geçim versin ama geçinilmesi zor bir kadın...Erkek olsam böyle bir kadınla bırakın evlenmeyi arkadaşlık bile etmezdim..Eşi de belki onun kalemindendir...kaydirigubbakcemile3

evet yaa adam kaba saba ama olsun o kazansaydı keşke.belliki durumu iyi değil.10 bin bir yarasına merhem olurdu.yazıkkk

arkadaşlar kafama takılan birşey var
hani şu limon meselesi
ben evde bazen limon sıkacağını dolaptan indirene kadar bi dk.da limonu elimlen sıkarım salataya vs. limona bide çatal soktummu öyle bi güzel çıkarki suyu ama nedense hiç ellim yapış yapış olmuyor
yada bir restoranta çorba içecek olursam onun yanında gelen limonuda çorbanın içine hiç elime bulaştırmadan sıkabiliyorum ben
acaba benim ellerimde bir sorunmu var niye benim ellerim limondan yapış yapış olmuyor yaaaaa

leyla gerçekten tam bir man kafa.mantının içinde ki kıymaya da konuyor baharat karabiber.köfte möfte hepsi et işte...zıkkımın kökünü ye sen.onu yemem bunu yemem.numaracı çatlak.:jeyyar:

güzelim sen hamaratsın leyla gibi değilsinki..o limonu eline yüzüne gözüne bulaştırır ,aynı yaptığı yorumlar gibi...:))

kendisi arızalı olduğu için limonu eline yüzüne bulaştırıyor heralde..yazık zavallı..

Canım benim de ellerim limonu böyle sıkınca yapış yapış olur,hoşlanmam bu durumdan fazla ama ,hemen bir elimde peçete ile temizlemeye çalışırım..Ancak kesinlikle bunu dile getirip şikayetçi olmam..Misafir gidilen bir evde böyle söylemek çok ayıp bence..

Demek sen daha ustaca sıkıyorsun limonu...yerimseniben

Hem ne demişler misafir umduğunu değil,bulduğunu yer...a.s

orayı kaçırmışım kimin eli limon oldu leyloşunmu:)))mümkündür kırıta kırıta konuşuyor bidedelikafaduldendelikafadulden:roflol:

bugün büyük gün final olcak hihoyyyt
gerçim sonuç belli birgül hanım birinci olcak :lepi:
final anındaki gıcık leylanın ve garip garibin suratını çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile3

kızlar program tam saat kaçta başlıyo.ben genelde başladıktan sonra yakalıyorum da.
bugün büyük gün bakalım ne olacak.
leyla gıcığı da fenalık getirdi iyice.arkadaşın dediği gibi kötemi kıymadan olur yoksa kıyma mı köfteden.hafta bitti hala onun açıklamasını yapıyo bayan gıcık.ayyy onu izlerken afakanlar basıyo.:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…