- 27 Nisan 2012
- 15.151
- 17.752
-
- Konu Sahibi TersAlfabe
şimdi önlemini almazsan ileride çoook üzülürsün bu yaptığınaİşin kötüsü ailesi "biz yapacağız" diyor herkese karşı, hatta aileme karşı ama nişanlım bana anlatıyor gerçeği, kendisi yapacak tek başına. Yani ailesi benim onların yapmayacağını bildiğimi bilmiyor. Hala biz yapacağız diyorlar.
Bir de babasi beni aradı geçende, kızım yuvayı kadın çeker çevirir, nişanlının maaşından kenara al altın yap olur mu diye tembihlediBirşey diyemedim, merak etmeyin babacım ikimiz de tutumluyuz yapıyoruz birikimimizi dedim ama çok garibime gitti
İşin kötüsü ailesi "biz yapacağız" diyor herkese karşı, hatta aileme karşı ama nişanlım bana anlatıyor gerçeği, kendisi yapacak tek başına. Yani ailesi benim onların yapmayacağını bildiğimi bilmiyor. Hala biz yapacağız diyorlar.
Bir de babasi beni aradı geçende, kızım yuvayı kadın çeker çevirir, nişanlının maaşından kenara al altın yap olur mu diye tembihlediBirşey diyemedim, merak etmeyin babacım ikimiz de tutumluyuz yapıyoruz birikimimizi dedim ama çok garibime gitti
Ama sende diyemedinmi yemekli düğün yapıcak nişanlım ne birikiminden bahsediyorsunuz laf ayana kadar gelmiş sen geriçevirmişin düğün zamanı bazı erkek tarafları bu stratejiyi uygular malesef aynısı benimde başıma geldi düğün yapdığıma bile pişmanım nikah neyimize yetmedi gerekirse bu düğün olmaz de resti Çek bi yemeğe seni değilecekse zaten evlenme bu borç en az 5-6 sene sürer sende yediğin kuru ekmekle kalırsın çok sert olduysa kusuruma bakma nişanlının seni borç batağına sürüklemesi sinir etti beni kadın dayanışması var bu sitedeİşin kötüsü ailesi "biz yapacağız" diyor herkese karşı, hatta aileme karşı ama nişanlım bana anlatıyor gerçeği, kendisi yapacak tek başına. Yani ailesi benim onların yapmayacağını bildiğimi bilmiyor. Hala biz yapacağız diyorlar.
valla ist da bi yemekli dugunse ve daha şubat sonuna bıze 35 bin demişlerdi...mılletı doyurmak ıcın...şacma bı para.vazgecrmeye calıs canım yazık o paraya helekı yaza dogru ucuyo bu fıyatlar.
Ben de aynı şeyi düşündüm. Aile kuracak bir insanın tutumlu olması lazım. Ben bekarım bir evim olsun diye kredi çekmeyi bile düşünüyorum.O para peşinat olarak verilip ev alınır yahu yuh yani...
Ben de aynı şeyi düşündüm. Aile kuracak bir insanın tutumlu olması lazım. Ben bekarım bir evim olsun diye kredi çekmeyi bile düşünüyorum.
Niye derdini anlatmıyosun açık açık daha bide babacım falan, bu insanlar alenen aptal yerine koyuyolar seni
Ama sende diyemedinmi yemekli düğün yapıcak nişanlım ne birikiminden bahsediyorsunuz laf ayana kadar gelmiş sen geriçevirmişin düğün zamanı bazı erkek tarafları bu stratejiyi uygular malesef aynısı benimde başıma geldi düğün yapdığıma bile pişmanım nikah neyimize yetmedi gerekirse bu düğün olmaz de resti Çek bi yemeğe seni değilecekse zaten evlenme bu borç en az 5-6 sene sürer sende yediğin kuru ekmekle kalırsın çok sert olduysa kusuruma bakma nişanlının seni borç batağına sürüklemesi sinir etti beni kadın dayanışması var bu sitede
Nişanlınızın, yemekli düğün fiyatlarından muhtemelen haberi yok! Bir an önce mobilya masrafına sokun da görsün gününü. Bence de tepkinizi gösterin. Eğer daha nişanlılıkta böyle ailesinin ağzına bakıp mantıksız kararlar alıyorsa Allah sonunuzu hayır etsin. Bence siz yemekli düğünü de evliliği de bir kaç kere daha düşünün. Ayrıca kp nişanlının maaşı ile altın yapın demesi de kıllandırdı beni. Düğünde takacakları takıları acaba ordan mı karşılamayı düşünüyorlar?
Bizim bi komşu da oğluna yemekli düğün yaptı sonra arkadan millete giydiriyodu yemekli düğüne gelmisler çeyrek takıyolar diye
sanki millet dedi sana yemekli yap diye her gelen bilezik taksın istiyodu zaar