Merhaba herkese. Benim derdim tüm gün yemek düşünmek. Boyum 155 kilom ise 76.
Ben her zaman yaşıtlarımdan daha kiloluydum aslında. Amma 3 sene önce kilo vermiştim istemeden. Ve 55 kilo olmuştum. Ama sonra kilomu koruyamadım. 3 sene içinde 21 kilo aldım. Sebebi de cips kola çikolata.
Şimdik zamana gelecek olursak, ben her gün eve yemek sipariş ediyorum. Günde 2-3 kez. Önceden de eve sipariş ederdim ama haftada bir-iki kez. Son 2-3 aydır her gün sipariş ediyorum. Yediklerim de cola, mcdonald's, pizza, waffle falan. 3 aydır evde yapılan yemekleri yemiyorum.
Son 2-3 ayda 6 kilo aldım. Her gün sözler veriyorum kendime bugün son siparişim olacak diye. Ama olmuyor yapamıyorum. Sorun doymak değil, doyuyorum. Ama hala yemek arıyorum. Doyunca durmuyorum, patlayana kadar yiyorum. Kiyafetlerim yakışmıyor, ailem çok kilo aldın diyor. Arkadaşlarım ima ediyorlar kilolu olduğumu. Utanıyorum. Diabet olmaktan korkuyorum. Çirkinleştiğimi hissediyorum. Obez kategorisindeyim artık. Ama hiçbir şey beni motive etmiyor. Zayıf olmak istiyorum ama kendimde o gücü bulamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?