yemek yapmayı öğrenmek istemek..

sen bilirsin canın ne istiyorsa onu yap benim lazanya istedi iftara da çok var gerçi ama yapana kadar ancak
bence güzel bi tarif seçmişin canm.. akşama daha çok var yaparsın elbet

çok mu zor görünüyo karnıyarık canım
zor gibiyse boşver daha basitten başla
yavaş yavaş master chef olalım

ya zor değilde begenilmemesinden korkuyorum evde herkes aç yanına birkaç çeşit yemek daha lazım..her ihtimale karşı olsun
master olamasamda hamarat bi kız olduğmu bildirmem gerek..

tamam bir yapayım da resmini de paylaşırım umarım güzel olur

ben de hiç bilmiyorum üstelik öğrenmek de hiç içimden gelmiyor yahu hiç hoşlanmıyorum yemek yapmaktan..napıcam ben

bende böyleydim ama birkaç kez bişeyler yaptım kolay da olsa tadına bakan herkes beğendi sonra zevk almaya başladım sende denemelisin bu yolu

ben de hiç bilmiyorum üstelik öğrenmek de hiç içimden gelmiyor yahu hiç hoşlanmıyorum yemek yapmaktan..napıcam ben

bak burda el ele verdik bişiler yapmaya çalışıyoruz buyur gel sende
hem yemek yapınca zaman geeçr,hem birileri beğenip çok güzel olmuş deyince bi mutlu oluyo insan

Ben de yemek yapmayı çok seviyorum ama vakit bulamıyorum.Böyle ayrıntılı özenli tarifler için biraz güç ve vakit gerekiyor.

bak sen seviyosun ne güzel,biraz önce başlarsın yapmaya zaman sıkıntın yoksa
veya sende bizim gibi kolay tariflerle yap açılışı

ya zor değilde begenilmemesinden korkuyorum evde herkes aç yanına birkaç çeşit yemek daha lazım..her ihtimale karşı olsun
master olamasamda hamarat bi kız olduğmu bildirmem gerek..

hmm doğru valla
iftarda tek yemek olursa eğer,ya bide olmazsa
valla stresli bi durum :18:
ama yinede dene derim ben

bende hamaratım ne var kiii
burnum mu uzadı neee

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum umarım bu fikrimi annem beğenir de yaparım bende iftardan sonra paylaşırım kısmet olursa resmi öptüm sizleri kolay gelsin hepinize yemeklerinizin güzel olması, beğenilmesi dileğiyle

len kurabiyeyle başlanır mı, hamur işlerinin hamurunun iyi ayarlanması gibi bi sorun var bi kere ve daha annem zor ayarlıyo öyle şeyleri sen de iyi ayarlayamayınca yayılmış

Ben de yeni yeni öğreniyorum diyorum ya, bak sana tavsiye edeceğim yemekler şunlar:

paçanga böreği
fırında makarna
soslu makarna
zeytinyağlı fasulye
pirinçli semizotu

İnternetten bunların tariflerine bak, her biri için en basit tarifi uygula

Son düzenleme:

aynı benim annem ilk gün oruçluyum diye tadına bak diye annemi evime çagırdım ... herşeyi kendi yaptı.kız o tencerenin altını yarım et

tamam canım
inşAllah yaparsın da paylaşırsın bizimle resminii,bekliyoruuuuzzzz bi çatalda biz almak için

hmm doğru valla
iftarda tek yemek olursa eğer,ya bide olmazsa
valla stresli bi durum :18:
ama yinede dene derim ben

bende hamaratım ne var kiii
burnum mu uzadı neee

deneyecegm canm mutlaka heves ettim burda
yapmam lazım.. hepimiz hamarat kızlarz bence öğrenmek istemeyenlerde var

tamam canm kolay gelsin inş. seninki de begenilir güzel olur..

işte sazan ben direkt kurabiye yapmaya giriştim
olmayıncada oturdum ağladım
tepsiden zor sıyırdık gariplerimii

paçanga böreğini denedim ben bak
yemekteyizde yapıp duruyolar ya,dedim kolaya benziyo yaptım,olmuştu valla ne yalan
bu akşamda kurufasulye var zatiiii
kız sen iyi biliyon bu kolay tarifleri

aynı benim annem ilk gün oruçluyum diye tadına bak diye annemi evime çagırdım ... herşeyi kendi yaptı.kız o tencerenin altını yarım et

ayy aynen benimki
diyom anne az kaynayacak dur,yok yok kapat sen onu öyle olur o

bak sen seviyosun ne güzel,biraz önce başlarsın yapmaya zaman sıkıntın yoksa
veya sende bizim gibi kolay tariflerle yap açılışı

Ya ben baktın mı göz doyuran yemekleri seviyorum. Onlara da vakit bulamıyorum. Kolay tarif yapınca da ortaya salata, meze gibi bişeyler çıkıyor. Şu osmanlı mutfağının kolay yolu var mı, siz anlıyorsunuz bu işlerden, bi anlatın bakem.

oooo osmanlı mutfağı demek :97:
ben henüz osmanı mutfağının o harfini yazmaya çalışıyorum

baktın mı göz doyuran yemeyi kim istemez,şuan 2 kişiyi doyuracak kadar öğrensem yeter
ama zamanla bende gelriim sizin seviyeye inşAllah :97:

bu arada anlayan anlatsın çabuk bu osmanlı mutfağını bakem

oooo osmanlı mutfağı demek :97:
ben henüz osmanı mutfağının o harfini yazmaya çalışıyorum

baktın mı göz doyuran yemeyi kim istemez,şuan 2 kişiyi doyuracak kadar öğrensem yeter
ama zamanla bende gelriim sizin seviyeye inşAllah :97:

bu arada anlayan anlatsın çabuk bu osmanlı mutfağını bakem

Yani benimki de bir ütopyadan ibaret. Estağfirullah canım.

vaaay yaptınmııı aferim aferim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…