• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek yapmak yada yapamamak

Mesela yemeğin neyi olmuyor anlatsana bi bana fikir vereyim :hamarat:

o kocalar herşeyi çok bilmesinler.önünüe ne konuluyorsa yesin kalksın.haa eğer beğenmedim derse aç kalsın.

Sıkıntı yapma gayet normal. 3 yıllık evliyim ilk yıl yemek yapmayı öğrenmekle gecti.
Eşine de birsey dediği zaman bu konuda suan muhattabım degilsin öğrendiğim zaman muhattap olacağım de espiriye vur geçiştir. Uğraşmaya değecek konu degil anlamazlar çünkü :)

Sıkıntı yapma gayet normal. 3 yıllık evliyim ilk yıl yemek yapmayı öğrenmekle gecti.
Eşine de birsey dediği zaman bu konuda suan muhattabım degilsin öğrendiğim zaman muhattap olacağım de espiriye vur geçiştir. Uğraşmaya değecek konu degil anlamazlar çünkü :)

Haha evet bu beni rahatlatabilir :)

Ben de öyleydim allahtan o konuda anlayışlıydı, idare etti. Yapa yapa geliştirirsin;bir dahakine eksik olanı fazla fazla olanı eksik koyarak tamamlarsın. Bir de sadece tarifle olmuyor bazen pişirme sureleri, pişirme şekline göre de yemeğin tadını etkikiliyor. Püf noktalarına dikkat edersen daha iyi okur belki. Kendini geliştirmen için yardımcı olacak biri yok mu yakıninda?

Ne kadarlık evlisiniz? Kocişe de laf söyletmiyoruz galibaa :KK49:

Portakalağacı diye bir site var mesela. Tarife göre yaparsan, kötü olması mümkün değil.

Taze evli ablası idare et. :hamarat:

Bekarken mutfağa girmediysen çok normal. Ben de bekarken çalışırken girip de tencere yemekleri döktürmüyordum tariflere uya uya zamanla da kendim bir şeyler katarak olmaya başladı.
Hala çok iyiyim diyemem ama elimden çıkan yeniyor..

Tavsiyem biraz daha özgüvenli ol kendi mutfağında çekingen olursan yemeğe de yansıyor kesinlikle..

Ha ben şu an çok mu iyiyim, hayır. Hala eksiklerim var ama eskisinden daha iyiyim ve gelistirmek icin uğraşıyorum

Hep biseyi fazla yada eksik oluyo. Gecenlerde sadece sogan harcli biber dolmasi yapmisim o kadar princ nereye kayboldu bilemedim :)
Soğanı hatta sarımsağı bol olan dolma daha güzel olur baharatı vs eksikti yada yağı.İçini nasıl hazırladınız.

Back
X