Çok sessiz bir çocuktum. Bugüne kadar kimseye fiske vurmuş insan değilim hatta. Arada rüyamda dövüyorum amaYa ben yengeye cok gıcık oldum. Dövesim geldi resmen. Ben olsam arar bulur içimi dökerdim.
Benim eltim de görümcemin kızını buldugu yerde sıkıştırır. Kız da hiç sesini çıkaramaz.
Kendimle inatlaşmamlazımEv ustune ev olmuyor işte illa ayni evde yasamak diye tutturunca erkek ailesi boyle aslinda herkes mutsuz .. sen annenler yengen .. herkesin kendi evi olsun ne merakliyiz beraber yasamaya .. hayati birbirimize zehir etmeye
..Yemek için üzerine git .. vakit buldukça yap yemek zevk almaya çalış anca öyle yenersin ..
Aynen .. yemeklerin güzel.oluyor madem devam et ..Kendimle inatlaşmamlazım
Ayda 2 ye düşürmek istiyorum. Maddi olarak da sağlıkolarak sa battık. Videolar, sesli kitaplar falan açıyorum. Hani ekrana bakmamı gerektirmeyecek şeyler.Çocukluğuna üzüldüm canım.İnsan o ş.siz kadına ne diyeceğini bilemiyor.
Haftada iki gün çıkıyormuşsunuz ya.Onu kademeli olarak bire indirmeyi düşünsen?Bi de kolay ve pratik yemekler yapsan,denemişsindir ama komik videolar,şarkı vs eşliğinde yapsan belki o sıkıntıyı unutursun
Kimse yokken yapardı yapacağını. Annem de babamda diğerleri de herkes konuştu ama kadın inanın laftan anlamazdı. Hatta insanlar konulunca hıncını kundaktaki bebeğinden çıkartırdı. İnsanlar o yüzden kızdırmak istemezdi. 90larda şimdiki gibi değildi , aman yuva bozulmasın olayı daha yaygındı. Bebeği dövmesin diye susarlardıYengeniz sizin çocukluğunuzu harcarken anneniz neredeydi peki
Haklısınız teşekkürlerFobi konusunu anlıyorum. Çok saçma biliyorsun ama olmuyor. Kendini ikna edemiyorsun, elin ayağın terliyor, nefesin daralıyor, uzaklaşmak istiyorsun. O yüzden üzerine git falan demeyeceğim olmayacak çünkü. Fobin varsa ya kaçarsın ya destek alırsın başka şansın yok. Kaçamayacağına göre, en azından şu yemek tabletleri çıkıp bizi pişirme dersinden kurtarana kadar, destek alman lazım.
Kadın bize kızıp bebeği döverdi. Böyle man yak bir kadındı.Ailende de iyi yokmuş ya ne demek suyuna gitmek? Diyememişler mi siz gidin karışma çocuğuma? Anneniz babanız nasıl rahat etmiş siz açken anlamadım. Yenge belli manyakmış yani. Mutfak değil korkunç olan ayrıca o kadın, aileniz. Yemeklerle küsmeyin. Aksine canınız ne istiyorsa gidin yapın. Nefis yemek tarifleri var mesela müthiştir her tarifi tutar bende yapın yapın yiyin. Acısını çıkartın o günlerin. Sıcacık salon yapın oturun keyif yapın. Herkes kendi pisliğinde boğulsun. Mutfağa dekor yapın hatta hoşunuza gider belki. Ben aynalar astım, çiçekler koydum, mumlar aldım masama. İçeri girince gözünüz açılsın.
Videolar açıyorum. Müzik, bilgi vs. Bazende sesli kitaplar açıyorum. İyi geliyor birazben sinirlenince karsimdaki dovuyormus gibi yaparim yemegi benimde tek hobim yemek yapmaktir
kulaklik takip muzik dinleyerek yapmayi denediniz mi hiç ?
Ne pişirsemdiye düşününce iptal oluyorum. Dediğiniz gibi internette aratıyorum ama tıkanıp kalıyorum resmen. Tek çare mutfağa dalmak galiba. Haftasonu zor bir şey yapayım denemek ve korkumu yenmek için.Sizin yenge de ferhunde gibiymiş zaten.
Bence yemek tarifleri videolarını izledikçe insanın yapası geliyo şevki artıyor. Yaptıkça daha da yapmak istiyprsun yeni şeyler denemek filan. Her gün ne yemek yapacağını bilmiyorsan da internette bugun ne pişirsem yazdığınız zaman menüler çıkıyor. Bildiklerinizle ve elinizde olan malzemelerle kendi menünüzü çıkarabilirsiniz.
Ne demişler emek olmadan yemek olmazNe pişirsemdiye düşününce iptal oluyorum. Dediğiniz gibi internette aratıyorum ama tıkanıp kalıyorum resmen. Tek çare mutfağa dalmak galiba. Haftasonu zor bir şey yapayım denemek ve korkumu yenmek için.
Yemek videolarını sevmem açıkçası , izledikçe acıkıyorum , hemen önümde olsun istiyorum. Şekerim düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?