Mutfak Dekorasyonu yemek takımım

evarologlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
677
24
118
Sakarya
kızlar yemek takımıda bunu aldım sadece sandelyelerinde değişiklik yaptım sandelyeleri bana çok basit geldi vitrinide camsız olmasını sevdim ama nişanlımın tarafı gaziantepli ve çeyizimi nerde sergilecekmişim diye burun kıvırdılar gerçi benim için önemli değil ben kimse için yaşayamam dedim onlara ben nasıl istiyorsam o olur dedim ama genede sinir oldummmm $Resim1.webp

kızlar yemek takımıda bunu aldım sadece sandelyelerinde değişiklik yaptım sandelyeleri bana çok basit geldi vitrinide camsız olmasını sevdim ama nişanlımın tarafı gaziantepli ve çeyizimi nerde sergilecekmişim diye burun kıvırdılar gerçi benim için önemli değil ben kimse için yaşayamam dedim onlara ben nasıl istiyorsam o olur dedim ama genede sinir oldummmmEki Görüntüle 147389

Cnm doğtaştan aldın sanırım biraz pahalıdır ama çok güzel, iyi günlerde kullan. Nişanlının tarafı beğenmedi mi?

kızlar yemek takımıda bunu aldım sadece sandelyelerinde değişiklik yaptım sandelyeleri bana çok basit geldi vitrinide camsız olmasını sevdim ama nişanlımın tarafı gaziantepli ve çeyizimi nerde sergilecekmişim diye burun kıvırdılar gerçi benim için önemli değil ben kimse için yaşayamam dedim onlara ben nasıl istiyorsam o olur dedim ama genede sinir oldummmmEki Görüntüle 147389

sen boşver onları bence gayet şık bir takım. eğer çalışıyorsan bi de camlı vitrinleri düzenle,temizle işi çok büyür insanın gözüne. hem içinde yaşayacak olan sensin. biraz söylenir sonra da kabullenirler.

Cnm doğtaştan aldın sanırım biraz pahalıdır ama çok güzel, iyi günlerde kullan. Nişanlının tarafı beğenmedi mi?

evet canım doğtaştan evet biraz pahallı ama kaliteli memlun kalırız inşallah nişanlım ailesi ve arkadaşları beğenmedi neymiş muhakak bir tane vitrin olması gerekirmiş çalışan biriyim onun eziyetini ben çekicem kimseyi düşünemem kusura bakmasınlar onlar oturmucak o evde ben oturucam

Back
X