Mutfak Dekorasyonu Yemek Odaları: Hangisini Tercih ederdiniz?

Hangisi Favoriniz Olurdu?

• Ankete Katılan
    37
  • Anket Kapalı .

tweety1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
244
0
46
Tekirdağ
Kızlar fikirlerinizi söyler misiniz?

Beyaz tonlardan vazgeçemedim ben ama çok kararsızım, siz hangi sebeple hangi modeli tercih ederdiniz?

$1-Arte.webp

$2-Dolce_Belleze.webp

Eki Görüntüle 392534

$4-Fresno.webp

$5-Mystic.webp

$6-Bianco.webp

$7-Brillance.webp

$8-Kristal.webp

3 ya da 5 diyorum.gerçi hepsi de güzel onu da söyliyim :31:

3 Benim ilk beğendiğim modeldi ama salonum ve yemek odam birleşik olduğundan siyahla uygun mobilya bulamadım, beyazda çabuk kırlenır, bilemedim belkı siyah yerleri koltuk renkleri kaplatabılırım ama kararsızım, sağol çok.

6 ve 8 diyorum bende :)

Eğer 4 5 kişi aynı numarayı söylerse dikkatini anında yönlendırıcem :D:D ama aslında hepsi gözümün kaldığı modeller kısmet artık hangisi olursa :)

Son düzenleme:
3.sıradaki çok hoş. bende salonumu ve yemek odasını siyah beyaz aldım. uyumuna bayılıyorum

Kızlar fikirler için sağolun daha 1 ay kadar vaktım var düşünmek için ama 2 seçenek var kafamda şuanda :

Aşağıdaki salon takımı açılabılıyormuş silinebılmesı kolay ve suyu sıvıyı emmıyormus, başlık deri içindekı kumaş isteğe göre değişiyor:

$Elegance.webp

Bu takımı alıp ya başlık beyaz deri içine siyah yapayım şu yemek takımıyla kullanayım ( ankette 3 numara olan)

Eki Görüntüle 392534

Ya da aynı takımın başlık beyaz deri içine kahve yada toprak tonları yapıp şu yemek takımıyla kullanayım ( ankette 5 numara olan)

Eki Görüntüle 392536

Sizce?

canım 3ün sandalyeleri sevimli duruyor ama kullanışlımı sence? bide masası küçük geldi bana:26:

3-5-6-8 ayyy karar veremedim :9:

Hahhahha aynen bende kararsızım çok :9:

canım 3ün sandalyeleri sevimli duruyor ama kullanışlımı sence? bide masası küçük geldi bana:26:

Yok 5 ın masa olcusunden daha buyuk canım boyutları:) ya mobılyada zaten kullanış daha onemlı deyip kısıtladım kendımı bunda kısıtlamak ıstemıyorum, gayet rahat gorsel sılerım olmadı yıllar sonra koltuklarla bırlıkte masanın sandalyelerınıde kaplatırım değişiklik olur en kotu ıhtımal.

2. ve 7.'yi beğendim ben. Sanırım klasik tarz daha çok hoşuma gidiyor. Aslında hem klasik hem de modern bir havası var her ikisinin de. Keskin hatlar yerine daha yuvarlatılmış köşeler daha romantik bir ortam yaratıyor evde. :)

2. ve 7.'yi beğendim ben. Sanırım klasik tarz daha çok hoşuma gidiyor. Aslında hem klasik hem de modern bir havası var her ikisinin de. Keskin hatlar yerine daha yuvarlatılmış köşeler daha romantik bir ortam yaratıyor evde. :)

Bende çok spor bir kombın ıstemıyorum kesınlıkle canım ama sanırım aklım 3 ıle 5 arasında gıdıyo :9:

Kesinlikle 2. nin konsoluna bayıldım ben
Zaten o konsolun meşe rengi benim aldığım mobilyanın benzeri :16:

Back
X