- 18 Ağustos 2013
- 2.574
- 1.744
- 333
- Konu Sahibi SecretWomen
-
her şeye rağmen yemek yapmak işkence:)Sogan maydanoz ispanak dereotu yemeklik domates dograyip buzluga atiyorum bide et kiyma tavuklar buzlukta surekli hazir halde bekliyor... borek bile var suanda... nohut kuru fasulye bittikce haslayip atiyorum... dolmalik biberlerim temilenmis halde bekliyor... soklanmis taze fasulyelerim var..yemeklik kirmizi ve yesil biber... kizarmis karniyarik olmayi bekleyen patlicnlarim....boyle olunca yemek yapmak daha kisa suruyor... sizde dondurucunuzu kullanin... sunlari yapmasam yemek yapamam hayatta isten ölu gibi geliyorum...
Aynen bende , 1 aylık ve 28 aylık oğullarım var . Büyük oğlum için düzenli yemek olmak zorundaBen nefret ediyorum ama çocuklu ev bebek emziriyorum günde üç öğün işkence
Temizliği sana vereyim yemeklerini ben yapayım olur mu?S.a kızlar başlıktan da anlaşılacağı üzere yemek yapmak benim için bir eziyet ..
O soğanları soymak doğramak , doğrarken gözlerimin yanması , kızartmalardaki kokunun üzerime sinmesi .. Bunlar bana çok sıkıntı veriyor ne yapsam sevmiyorum yemek işini
Temizlik desen hergün siler süpürür bal dök yala heryer düzen nizam on numara ama şu yemek işi yok muuu beni çıldırtıyor
Çok şükür ki eşim iş yerinde yemeklerini yiyip geliyor ama oğlum okuldan gelince babannesinin lezzetli yemeklerini arıyor
Keşke sihirli bir değnek mutfağıma değse de herşey hazırlansa
En sonunda Çıldırıciğimmm
Konu aynı dertten muzdarip kişilerle dertleşmek içindir
Yemek yapmayı sevenler gelmesinnnnn
Saygılarr Hörmetleeerr
Ama böyle alistirmamalisin oğlunu.Yeri gelir güzel yemek olur ,yeri gelir çorba makarna.Evde o gün ne pistiyse sesini cikarmadan onu yemesi gerektiğini bilmeli.Her gün ziyafet sofrası kuramazsin.Yani ille de ona begendirecegim diye uğraşma.Valla öyle .. Ama beni en yoran oğlumun yemek beğenmemesi birgün yediği yemeği diğer gün beğenmemesi ..
Mesela kaza ile yemeğin bir şeyi eksik olsun hemen anne bu yemekte birşey eksik bunu beğenmedim deyip kızdırıyor sonra da ama yine de eline sağlık deyip güldürüyor beni..
Biz ona arkadaşlarla aramızdaVedat Milör diyoruz buradan pay biç canım çıkıyor ona birşey beğendirecem diye hani makarna çorba yese amennaa
buda neydi arkadasimBen geldiğim gibi giderim arkadaş!
Hani demiş ya konu sahibi, yemek yapmayı sevenler gelmesin diye. Ben de gideyim dedim bacım.buda neydi arkadasimnere gidiyon
hee tmm anladim canim bende cok severim yemek yapmayi mutfak bnden sorulur diye filan espri de yaparim ama yinede biseyler yazdim .Ee bnde gideyim bariHani demiş ya konu sahibi, yemek yapmayı sevenler gelmesin diye. Ben de gideyim dedim bacım.
Yok geleni kovmuyorum da gelip öyle çok hamaratım 10 parmağımda 10 marifetliyim diyen bayanlar olmasın diye önden keseyim dedimTemizliği sana vereyim yemeklerini ben yapayım olur mu?
Kovcan mı beni de konundan
hee tmm anladim canim bende cok severim yemek yapmayi mutfak bnden sorulur diye filan espri de yaparim ama yinede biseyler yazdim .Ee bnde gideyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?