- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.228
- 348
- Konu Sahibi SecretWomen
-
Acaba hamile olmanın bu düşüncende bi etkisi var mıS.a kızlar başlıktan da anlaşılacağı üzere yemek yapmak benim için bir eziyet ..
O soğanları soymak doğramak , doğrarken gözlerimin yanması , kızartmalardaki kokunun üzerime sinmesi .. Bunlar bana çok sıkıntı veriyor ne yapsam sevmiyorum yemek işini
Temizlik desen hergün siler süpürür bal dök yala heryer düzen nizam on numara ama şu yemek işi yok muuu beni çıldırtıyor
Çok şükür ki eşim iş yerinde yemeklerini yiyip geliyor ama oğlum okuldan gelince babannesinin lezzetli yemeklerini arıyor
Keşke sihirli bir değnek mutfağıma değse de herşey hazırlansa
En sonunda Çıldırıciğimmm
Konu aynı dertten muzdarip kişilerle dertleşmek içindir
Yemek yapmayı sevenler gelmesinnnnn
Saygılarr Hörmetleeerr
Yemek yapmayı mu bilmiyorsunuz hani anlamıyorsunuz. Sanki öyle anladım. Belediyenin yemek kursları var oraya gidin derim yemek yapmayı öğrendikçe ve etraftan lezzeti hakkında takdir aldıkça hevesiniz artabilirS.a kızlar başlıktan da anlaşılacağı üzere yemek yapmak benim için bir eziyet ..
O soğanları soymak doğramak , doğrarken gözlerimin yanması , kızartmalardaki kokunun üzerime sinmesi .. Bunlar bana çok sıkıntı veriyor ne yapsam sevmiyorum yemek işini
Temizlik desen hergün siler süpürür bal dök yala heryer düzen nizam on numara ama şu yemek işi yok muuu beni çıldırtıyor
Çok şükür ki eşim iş yerinde yemeklerini yiyip geliyor ama oğlum okuldan gelince babannesinin lezzetli yemeklerini arıyor
Keşke sihirli bir değnek mutfağıma değse de herşey hazırlansa
En sonunda Çıldırıciğimmm
Konu aynı dertten muzdarip kişilerle dertleşmek içindir
Yemek yapmayı sevenler gelmesinnnnn
Saygılarr Hörmetleeerr
Çok güldüm ya Allahta seni güldürsün e mi evin de hiç tozlanmasn inşallaaahBenim de evi şey götürüyor ama şimdi fırında böreğim pişiyorhergün süpürünce zevkli oluyordur belki bilemicem ben en sık haftada bir yapıyorum (en sık diye özellikle belirtiyorum sen de ordan anla benim halimi )
Yok yapmayı biliyorum . yapınca da yeniyor beğenen oluyor ama o yemeği yaparken eziyet çekiyorum resmen yani birinin beğenmesi de beni gaza getirmiyorrYemek yapmayı mu bilmiyorsunuz hani anlamıyorsunuz. Sanki öyle anladım. Belediyenin yemek kursları var oraya gidin derim yemek yapmayı öğrendikçe ve etraftan lezzeti hakkında takdir aldıkça hevesiniz artabilir
Eskiden de böyleydim şimdi hepten tiksindim tabiAcaba hamile olmanın bu düşüncende bi etkisi var mı
Bendeeeeyemek yemeyi seviyorum ,yapmayı sevmiyorum
Hem de 3 öğünnnnnaz bekleyin oğlum karnımız acıkınca içip doyabileceğimiz hap icat edecekmiş
benide en çok yoran ne yapsam derdi. yapmaktan daha sıkıcı. her gün her gün yemek mi yenir yahu
Gözlerim çok keskin görüyor maşallah şahin gibi peki koku için buruna ne öneriyorsunHa bu arada konu sahibi ben lens kullanıyorum görme bozukluğum için , soğan vız geliyor bana , lensle soğan doğradığım tek bir sefer gözüm yanmadı. Görme bozukluğunuz varsa gözlük değil lens kullanabilirsiniz
Evliyim gari şanslı mı sormak lazım yoksa aldığına pişman mıEvliysen kocan çok sanslı.Yok değilsen seni alan yaşadı.
Ben nefret ediyorum ama çocuklu ev bebek emziriyorum günde üç öğün işkenceÖfff konuyu okuyunca bende yemek yapmaktan soğudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?