- 20 Şubat 2010
- 486
- 376
- 303
- Konu Sahibi SecretWomen
-
çok tarifler yaptım denedim diyorum ya oğlum yöresel babanne lezzetlerine alışmış ağır uğraşlı zahmetli yemekler istiyor .. evlenene kadar ben uğraşıcam evlenince karısına postalıcam nihahahaHamur işi iyi oluyo ama yemeği ben de sevmem basit ve lezzetli tariflerim var
İyi o zamançok tarifler yaptım denedim diyorum ya oğlum yöresel babanne lezzetlerine alışmış ağır uğraşlı zahmetli yemekler istiyor .. evlenene kadar ben uğraşıcam evlenince karısına postalıcam nihahahahain planlarım varr
Ayyy neguzel olur silkelenmis koca
Uyduruk yemeklerim güzel oluyor fena değiller, ev işi yapan robotla kocayı hizaya getirirsiniz, robotu halı çırpma programına ayarlayıp verirsiniz kocayı eline silkeler çırpar tozunu attırır
Robota kocamı silkeletmemAyyy neguzel olur silkelenmis koca
Valla ben silkeletirim o bana acimiyo robotta ona acimasinRobota kocamı silkeletmem
Robot cansız da olsa insana benzio o bakımdan yaniValla ben silkeletirim o bana acimiyo robotta ona acimasin
Robot cansız da olsa insana benzio o bakımdan yani
uuu okadar yani
mesele soğan sarımsak meselesi değil bence:) kadın olmak çık zor ev iş çocuk bak temizlik yap ütü yap her gün ne pişireceğim derdine düş :)O zor bu zor demeyin işlerinizi kolaylastirin- pratikleştirin.Kadın hergün soğan dograyip agliyor. 5 tane doğra 1 kere ağla.At difrize dimi.Aparatif uydurmasyonik takılın her şey olur.
Difrize sarmisaktq atın.Birseyler atın ya da gidin bi yerden kendinizi atın.
Neyse arkadaslar benim de yemek derdinden psikolojim etkilenmis.
eşin iş yerinde yemek yiyormuş derdin ne canım oğlun için makarna tavuk köfte çocukları kandırmak kolay:) ben her gün yemek pilav salata menü derdine düşüyorumS.a kızlar başlıktan da anlaşılacağı üzere yemek yapmak benim için bir eziyet ..
O soğanları soymak doğramak , doğrarken gözlerimin yanması , kızartmalardaki kokunun üzerime sinmesi .. Bunlar bana çok sıkıntı veriyor ne yapsam sevmiyorum yemek işini
Temizlik desen hergün siler süpürür bal dök yala heryer düzen nizam on numara ama şu yemek işi yok muuu beni çıldırtıyor
Çok şükür ki eşim iş yerinde yemeklerini yiyip geliyor ama oğlum okuldan gelince babannesinin lezzetli yemeklerini arıyor
Keşke sihirli bir değnek mutfağıma değse de herşey hazırlansa
En sonunda Çıldırıciğimmm
Konu aynı dertten muzdarip kişilerle dertleşmek içindir
Yemek yapmayı sevenler gelmesinnnnn
Saygılarr Hörmetleeerr
Bizim de hamur islerini oglum cok sever bende ugrasmayi hic sevmem dolmalar sarmalar cok zaman aliyor tek kisi yapip ugrasana kadar ohoooo :)) dolma, sarma, borek, corek herseyde babaannenin kapisindayiz :) Allah razi olsun o da yapar biz ne istiyosak :) Ikinci de yolda bakalim o da gelince mecbur bi duzen kurmak zorundayim zorluyorum kendimi biseyler yapmak icin :)Bizde arada babanne annaneye kaçıyoruz inan oğlum olmasa evde yemek yemicem kim çıkardı bu yemek işini hele de bu yöresel lahanalar dolmalar bayılıyor oğlum ..
Oğlum diyor ki anne bak babannemden al tarifini hmm tmm olur diyorum eve gelince unutturuyorum..
lahana yemek isteyen babanneye diyorum eşimle oğluma.. naşşşş
bu hoşuma gitti görme bozukluğum yok ama soğan doğraya doğraya bu gidişle olacak sanırımHa bu arada konu sahibi ben lens kullanıyorum görme bozukluğum için , soğan vız geliyor bana , lensle soğan doğradığım tek bir sefer gözüm yanmadı. Görme bozukluğunuz varsa gözlük değil lens kullanabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?