- 20 Şubat 2010
- 488
- 378
- 303
- Konu Sahibi SecretWomen
-
Bu da ayri bir dert gercekten.Bence yemek yapması değil de hergün ne pişircegini düşünmek eziyeeett
Buzluga her seyi koyarim .Sogan hic koymadim, bunu da deniycem, buyuk kolaylik olur benim icin.Sogan dogramak icin su ipli cekerek kullanilan seyler var ya onlardan alabilirsin. Cok pratiklestiriyo. Bi de ben soganlari dograyip buzluga atiyorum. Boylece sogan olayi haftada bir kez oluyo.
Doğranmış buzlukta soğan satılıyor, onlardan alın kullanın.
Yada eziyet olmuşken tam olsun diyip 2-3 kg doğrayıp siz buzluğa atın.
Haftada 2 gün babaanneye 2 gün anneanneye yollayın çocuğu.
Zaten çocuk dediğin çoğunlukla makarna ile büyür :))
Bir de kızartma evde asla yapmam. Her şey fırına.
Genelde öyle yapıyorum çünkü keyifle mutfağa girdiğim yok bugün ne yapsam ımmm şimdi ortaya enfes şeyler çıkarıcam falanlar bana çok çok uzak hergün gerilim yaaYemekleri karnınız çok açken yapın..
Herkes mutfakta vakit geçirmeyi sevmeyebilir bu çok doğal..Genelde öyle yapıyorum çünkü keyifle mutfağa girdiğim yok bugün ne yapsam ımmm şimdi ortaya enfes şeyler çıkarıcam falanlar bana çok çok uzak hergün gerilim yaa
Valla öyle .. Ama beni en yoran oğlumun yemek beğenmemesi birgün yediği yemeği diğer gün beğenmemesi ..Bende de var aynı sıkıntı birde ne yapsam die her gün düşünmek yok mu
Hamile değilken de kokulara karşı çok hassastım yine yemek yapmayı sevmezdim şimdi hormonlardan olsa gerek iyice soğudum bu işten .. Geçenlerde çok sinirlendim eşime çattım vallahi yeter hergün hergün ne yapacam bıktım falan adam dedi tövbe de kızım sonra yemek yapacak malzeme bulamayız ..bu sefer vicdan yaptım sustum ama çok uzun gitmedi ertesi gün yine ooof pufff banane .adam iyi sabrediyo vallaHerkes mutfakta vakit geçirmeyi sevmeyebilir bu çok doğal..
Bi de hamileligin etkisi de olabilir insan yemek kokusundan iğrenebiliyo.
Yemeği günün erken saatlerinde yapıp akşama kadar rahatça oturmak en iyisi. Akşam geç saate kalınca da insanın üzerine öküz oturmuş gibi kalkasi gelmiyo :)
Allah kolaylık versin.. Aşçımız olaydı eyiydiOnceden cok severek yapardim.Simdi eziyet gibi hic yapmak istemiyorum ama mecburum.Evde benden yemek bekleyen 3 adam bir bebek var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?