Yemeğimi,her yaptığımı eleştiren ELTi yardım edin kızlar!

Evet o da doğru kader işte
ben oyle esde ne diyim bilmiyomki ailelerinin ne mal olduklari biliyolar aslinda neyse agzimi bozmucam allah islah etsin benim esimde ahni bok ne olsa hep susardi tek basima savastim heosiyle ve ben kazandim aldim esimi ciktim aralarindan simdi arkamdan havlamakla mesguller ancak havlarlar zaten kopege kemik atmadigin mudetce havlar host diyip gececeksin

sadece soguk davran o geldiginde ne soyluyosa sende laf sokarak cvp ver onla yanliz kalip muhstap olma bile firsat verme neye kotu yorum yapiyosa al onunden zikkim yesin lanet olasi
Aynen dediğin gibi yapıcam baktım birşeye kötü yorum yapıyor.Begenmiyorsan yemek zorunda değilsin ver onu bana döküyim zorlama kendini dicem pislik ya

Aynen dediğin gibi yapıcam baktım birşeye kötü yorum yapıyor.Begenmiyorsan yemek zorunda değilsin ver onu bana döküyim zorlama kendini dicem pislik ya
ayrica stres yapmayabdeger mi oyle gerizekalilar icin bosver gitsin surekli gormuyosun en azindan

Tesekkür ederim, cok ilginc ve mantikli, hic bu yönden düsünmedim. Simdiye kadar dusunuyorum da, kalabalikta zaten hic mi hic ses cikartmadim. Zaten sakin bir yapim var. Esime söyledim, ya duymadim ben öyle birsey diyor yada iste o sundan bundan etmistir diye basindan atiyor...yada örnek vereyim, dügündeydik. Sagimda kaynanam karsimda görümcelerim ve solumda esim oturuyordu. Esim bi süreligine kalkip arkadaslarinin yanina gidince o yer bosaldi, oraya da köylülerinin mi ne kizi oturdu. Bu kiz da fena kiskanc birisi hayatindaki olumsuzluklari hep baskalarini kiskanarak gecirrn birisi. Bana laf sokmalar hakaretler basladi ve inanin tanimiyorum. Seslenmedim cunki esimle evlendikten sonra ilkdefa bir dügüne gitmisdik, yeni gelindim ve kavga ciksin istemedim. Esimle basbasaykene dedim ki bak sizin o tanidiginiz var ya o iste söyle böyle etti lütfen birdaha getirme evime onlari dedim, hemen beni tersledi hic kayirmadi bile...veya bir sorun oldugunda ilk hemen söylüyorum, örnegin esime kaynanamin cok kirici kakmali konusmalarindan rahatsiz oldugumu belirttim. Kaynanamla konusmak fayda etmedi cünki. esim annesine sen bôyle böyle yapiyormussun demis.telefonda gorusmus ve cok tuhaf yanimda konusmadi telefonda. Demekki biseyler gizliyor. Bana gelip "annem bana öyle birsey olmadigini söylüyor " dedi. Bende söylendi unutuldu arada da benim kalbim kiriliyor hep diyince "neyse" dedi. Tek konusmak bu anlamda kastettin galiba maalesef canim ya ben bi yerde hata yapiyorum ya bilmiyorum birde severek evlenmistim nazar mi degdi ne oldu hersey cok kotu gidiyor

Güldürdün kız beni ah ben dünden host demeye raziyim ama eşim babam kapıya dayanır olay büyür diyor bıktım inan ayda bir görüşmek zorunda kalıyom canavarlarla

Allah yardımcın olsun canım seninde için zor aynı benim gibi

Ah bu adamlar yok mu, kayınvalidem eşim yanımda oldumu 180 derece dönüyor.
Kayınpederim yanında ise ağlamaya başlıyor. Kendisi 25 sene kaynana ile yaşayınca tabi tecrübe 1500 .
Ben garibim çok haklıyken nasıl beni bu duruma düşürüyorlar diye düşünüyordum.
Bana herşey erkeklere anlatılmaz diyor ama kayınpederim her şeye vakıf maşşallah.
Biraz gözlemle kim kimin yanında daha çok sivriliyor, kim kimin yanında daha çok kendine güveni geliyor.
Bazı insanlar vardır sizinle tek iken çok iyidir ama daha önce sizin dedikodunuzu yaptığı biri gelirse etrafınıza davranışları değişir. Birbirleriyle olan ilişkilerine bakın.

Kocanın seni sevmediğini düşünüyorsun değil mi ben de benim kocamın beni sevmediğini düşünmeye başladım beni bir kez savunmuyor

Aman bir dahakine sen yap da görelim kahveni derseniz. Bebek mevludunde senin hormonlu tavuklarini yedik de birsey olmadı pidedende olmaz merak etme deseymissiniz. Düşünüp düşünüp sonradan cevap ureteceginize verin cevabınızı rahat edin

Ben olsam hemen herkesin yaninda laf sokup " sivri dilli gelin" olmak yerine basbasa kaldigmiz vakti kollardim.

Benim gibi yap evine sokma.... benim elti yıllardır kapımdan gecemiyo... kendini ezdirmenin alemi yok

Aynı benim görümcemde öyle yaş olarakta küçük bizden iki defa yemeğe aldığımda aynısını yaptı.İnsan çok bozuluyor ya.Birde çalışıyordum o zaman o kadar uğraştım hepsine laf etti.Bir daha hiçbirşey yapmadım.Tatlı bile.Hep dışardan söyledik walla eşime söyledim lahmacun kebab falan yada tepsi yemeği yaptırdım.Anlamıştır sanırım.Tabii biz o kadar sık görüşmüyoruz.Ama altta kalmayın yani belli edin sinir olduğunuzu haddini bilsin

Dişe diş :) o sana ne yapıyorsa aynısını yapacaksın. Niye susuyorsun ki ama şakayla gülerek. Kahveye laf mı etti, aradan 1 saat geçsin hadi küçük gelin kalk bu sefer de sen kahve yap öğrenelim güzel kahve nasıl oluyormuş diyip sok mutfağa. Yaptığı her şeyi eleştir. Yemeği beğenmedi mi, o zaman haftaya da sen yap sende yiyelim de herkesin içinde. Sütlaç mevzusunda ben olsam direk bozardım. Kendi ellerimle yaptığım pastaya gülüp, hazır sütlacı yapamamışsınız diyip basardım kahkahayı.. Çekilir dert değil. Aynısını yap görsün gününü. Onun dışında çok muhatap olmaya gerek yok. Bir kaç kere de sert bir şekilde bozarsan eskisi gibi yapamayacaktır..

Ben burası aşevi veya lokanta değil yiyorsan ye yemiyorsan kalk s.... ol git derdim ben tahammül edemem aç doyurucumuyum nerde yerse yesin onun parasıyla mı yapıyorum

Böyle bir durumda kovmak elinden almak gibi seyler yapmazdim.
Böyle bir sey yaptığında öbür sefere sen yap canim senin elinden yiyelim de tatli tatli. Sonra da itici bir sekilde canim eltim de bize sutlac yapacakmos vs gibilerinden söyle bakalim herkese yapamadigi icin zaten ozguvensiz bir sekilde sakin kalmaya başlayacaktır zamanla

-annem böyle akrabalara hazir bir kac sey soyleyiverir. Kendimi yorsam da yormasam da laf edecekler hic değilse emegimi yemesinler diyerek.

Ben çok iyi kahve yaparım mesela ama bayramlarda topladığımızda hiç kendimi riske atmam, kahve mevzusu olduğunda ben hemen eltime paslarım :) abla senin kahven çok güzel oluyor sen yap diyip kaçarım :)))) sen de öyle yap, benim kahvem güzel olmuyor hadi sen yap de herkesin içinde. Sonra içerken de, keşke ben yapsaydım benim beğenilmeyen kahvem bile bundan güzel oluyor de ve gül

Kenara cekip : Madem yaptigimi begenmedin yeme cunku sana b.k yemek duser de eltine
Kaynanada bunun kibar halini soyle iste.
Mesafeli ol cok gidip gelme ve herseyi sen yapma bahane bul. Cok muhabbet tez ayrilik getirmis, sende tez ayril.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…