Tesekkür ederim, cok ilginc ve mantikli, hic bu yönden düsünmedim. Simdiye kadar dusunuyorum da, kalabalikta zaten hic mi hic ses cikartmadim. Zaten sakin bir yapim var. Esime söyledim, ya duymadim ben öyle birsey diyor yada iste o sundan bundan etmistir diye basindan atiyor...yada örnek vereyim, dügündeydik. Sagimda kaynanam karsimda görümcelerim ve solumda esim oturuyordu. Esim bi süreligine kalkip arkadaslarinin yanina gidince o yer bosaldi, oraya da köylülerinin mi ne kizi oturdu. Bu kiz da fena kiskanc birisi hayatindaki olumsuzluklari hep baskalarini kiskanarak gecirrn birisi. Bana laf sokmalar hakaretler basladi ve inanin tanimiyorum. Seslenmedim cunki esimle evlendikten sonra ilkdefa bir dügüne gitmisdik, yeni gelindim ve kavga ciksin istemedim. Esimle basbasaykene dedim ki bak sizin o tanidiginiz var ya o iste söyle böyle etti lütfen birdaha getirme evime onlari dedim, hemen beni tersledi hic kayirmadi bile...veya bir sorun oldugunda ilk hemen söylüyorum, örnegin esime kaynanamin cok kirici kakmali konusmalarindan rahatsiz oldugumu belirttim. Kaynanamla konusmak fayda etmedi cünki. esim annesine sen bôyle böyle yapiyormussun demis.telefonda gorusmus ve cok tuhaf yanimda konusmadi telefonda. Demekki biseyler gizliyor. Bana gelip "annem bana öyle birsey olmadigini söylüyor " dedi. Bende söylendi unutuldu arada da benim kalbim kiriliyor hep diyince "neyse" dedi. Tek konusmak bu anlamda kastettin galiba maalesef canim ya ben bi yerde hata yapiyorum ya bilmiyorum birde severek evlenmistim nazar mi degdi ne oldu hersey cok kotu gidiyor