• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemeğimi,her yaptığımı eleştiren ELTi yardım edin kızlar!

Her yaptigim yemegi tatliyi kahveyi elestiriyorsun eksik arıyorsun.Ben senin evinde böyle mi yapıyorum önüme ne konduysa hepsinden yiyorum. Asla eleştirmiyorum eline sağlık deyip kalkıyorum sen neden devamlı her yemeğimi tatlimı türk kahvemi elestiriyorsun begenmiyorsan yeme içme benim yaptıklarımı ama burun kivirip eleştirme onu yemem bunu yemem yok kahve sulu olmuş deme.Canım pek birşey istemiyor de geç. Zorla yedirmiyom sonuçta begenmiyorsan kendin yap desem net konuşsam nasıl olur
Bunlari diyeceksen asla basbasayken deme, emin ol uste çıkıp seni herkese suclu gösterir.
Herkesin yaninda soyle ki hem millet fark etsin eltinin nasil biri oldugunu hem de eltin soyleyecek soz bulamasin.

bunu yaptım agzini açıp kimse yemeğimi elestirmedi daha

Taktik uygulayın bolca sinir edin

Dipnot. Karşına alıp güzelce konusmaktan anlayacak olsa bunları yapmaz
Evet doğru diyorsun güzellikle konuşmaktan anlıcak bir insan deyil tam cadı.Senin yöntemini uygulayacağım canim

Abi bende 4 tane elti var hicbiriyle gorusmuyorum esimin bana yaptigi guzel seyleri kiskanmalarindan en som dogum gunumu mumlarla telefon almakla her yeri suslemekle yaptifi parti bile batti onlara o yuzden asla susmam boyle konularda icimde kalip dert olacagina disarda kalip onlara dert olsun hele kayinvalidemin seytan gorumcelerimjn yaptiklarini saysam kitap olur hepsinin agzina afedersiniz sictim tek tek kv gorumce elti kayin kim varsa evimi tasidim olduklari yerden kendi evimdi ama olsun en azindan onlari gormek zorunda degilim ben boyle konularda asla susmam aslaaa!!!! Ne keyfimi kaciricam simdi de hic biriyle gorusmuyorum ohhhhh:halay::halay:
Ay ne güzel ya darısı benim başıma.Ama senin kocan senin arkanda seni savunuyor galiba. Ama benim kocam pısırık ve aileci hemen ailesini savunur veya da benim haklı olduğumu bilse de beni savunmamak için ben napim der geçer beni savunmaz.Aradaki fark bu üf napcam ben ya.Kendi kendimi savuncam hep sanırım ve kocam ailesiyle yine görüsttürcek beni kesin nasıl kurtulcam bu insanlardan ya

Bence de kıskançlıktan canım. Ama bundan sonra susmucam kavga çıkarsa da çıksın dayanamıyom artık bu eltiye
Benimkide pisirik . Üstelik anasina babasina kardeskerine akrabasina köylusune kisacasi herkese karsi. Ama bana gelince hep aslan kesilir ezer nedense

Bunlari diyeceksen asla basbasayken deme, emin ol uste çıkıp seni herkese suclu gösterir.
Herkesin yaninda soyle ki hem millet fark etsin eltinin nasil biri oldugunu hem de eltin soyleyecek soz bulamasin.
Evet doğru diyorsun herkesin yanında söyliyeyim yoksa beni suçlamaya kalkar

Kendini primletiyo aynı şekilde hiç altında kalma çivi çiviyi söker derler çok baş belası olurum valla ben enazindan bakışın bile onu korkutmali hani laf soylemeye cekinsin sanırım zıt kutuplusun onla Eltin diye anlaşmak zorunda da degilsin cirkefe cirkef olunca geri vites atıyor bundan anlarlar anlayıştan ne anlarlar.:KK11:

Benimkide pisirik . Üstelik anasina babasina kardeskerine akrabasina köylusune kisacasi herkese karsi. Ama bana gelince hep aslan kesilir ezer nedense
Aynen canım benim esimde bana bağırır çağırır ama ailesine kardeşlerine akrabalarına hiçbirşey diyemez kuzu gibi olur.Bazen diyom keşke annesi babası ölmüş ve hiç kardeşi olmayan biriyle evlenseydim kafam rahat olurdu ne güzel

Aynen canım benim esimde bana bağırır çağırır ama ailesine kardeşlerine akrabalarına hiçbirşey diyemez kuzu gibi olur.Bazen diyom keşke annesi babası ölmüş ve hiç kardeşi olmayan biriyle evlenseydim kafam rahat olurdu ne güzel
Duygularima tercüman olmussun...benim eltim yok ama ikitane görümcem var, onlarda ikiyüzlülük yapma derdindeler...bu ailede kimse beni adam yerine bile koymuyor. Herseyden en son benim haberim oluyor ve bana danismadan o bu missfir diye getiriliyor. Laf soleyince bana da onlar ya hakli bulunuyor yada nedense hepp ben yanlis anlamissim oluyor. Onlarin yaptiklarinin heeep aciklamasi vardir ama benim sadece kusurlarim yuzume vurulur. Kendime güvenim kalmadi. Ayriliyorum diye üzülmeye basliyoru, ama bu da böyle olmazki...seven adam ezdirir mi hic sevdiini ya..ben ona laf konusturtmayi birak, hep korudum örnek gösterdim ama o...sevmiyor bence..seven adam esine defol gerizekali demez...sonra da inkar etti.kim icin defol diyor, iste bu 3.sahislar icin. Neymis teyzesinin surati asikkene gelmismis zaten cani skknmis ve ben daha cok ilgilenmeliymissim. Lohusa kadinim insaf be.hizmette saygida kusur etmedim ama bulmak isteyen buluyor iste birseyler

Son düzenleme:
Kendini primletiyo aynı şekilde hiç altında kalma çivi çiviyi söker derler çok baş belası olurum valla ben enazindan bakışın bile onu korkutmali hani laf soylemeye cekinsin sanırım zıt kutuplusun onla Eltin diye anlaşmak zorunda da degilsin cirkefe cirkef olunca geri vites atıyor bundan anlarlar anlayıştan ne anlarlar.:KK11:
Anlayışlı olsa bana bunları yapmazdı cirkef şey

Bence çok fazla büyütmüşsünüz aman altı üstü bir pasta bir kahve ne var bu kadar bozulacak? Ben kahve yapmayı beceremiyorum köpüklü olmuyor demek bu kadar ağır bir durum mu? Ha kahve de güzelse de bunu söylesen zaten millet "yoo gayet iyi olmuş" der konu kapanır.

Yada mevlitteki pide için , "canım sayıca bu kadar kalabalık olmasa idi uğraşırdım ama görüyorsun halimi çocukla bunu zor hazırladım" demek bu kadar zor mu?

Kendinize dert arıyorsunuz bence, ortada hiç rezil olmuş kötü duruma düşmüş bir durum yok, gerçekten yok. Kendine güven , rahat ol biraz.. kasma kendini eltinle iken. Rahat olsan bu kadar ıncık cıncık şeyleri biriktirmezdin içinde.

Dünyanın en berbat aşçısı olsan bile rezil bir durum değil kaldı ki gayet iyiymişsin. Eee konuşsun o , sen de içinde biriktirmeden sakince ver cevabını o anda..

Ay ne güzel ya darısı benim başıma.Ama senin kocan senin arkanda seni savunuyor galiba. Ama benim kocam pısırık ve aileci hemen ailesini savunur veya da benim haklı olduğumu bilse de beni savunmamak için ben napim der geçer beni savunmaz.Aradaki fark bu üf napcam ben ya.Kendi kendimi savuncam hep sanırım ve kocam ailesiyle yine görüsttürcek beni kesin nasıl kurtulcam bu insanlardan ya
tatlim yemin ederjm ne buyuk kavgalrim oldu gerekirse bosanirim senden ailen yuzunden dedim adam caresiz geldi pesimden yoksa benimkide ailesine duskun ben engelli bi gorumcem vardi bide ona bakiyodum allah icin yine yaranamiyodum artik vanima tak etti ve sadece 9 ay cektim ne huzurum kacicak ya onlar yuzunden onlar olmadanda cok mutluyum varliklari huzursuzluk zaten psiliklerin bizde bi anne babanin evlatlariyiz kimin hadine bizi ezmek adami carparim valla

Duygularima tercüman olmussun...benim eltim yok ama ikitane görümcem var, onlarda ikiyüzlülük yapma derdindeler...bu ailede kimse beni adam yerine bile koymuyor. Herseyden en son benim haberim oluyor ve bana danismadan o bu missfir diye getiriliyor. Laf soleyince bana da onlar ya hakli bulunuyor yada nedense hepp ben yanlis anlamissim oluyor. Onlarin yaptiklarinin heeep aciklamasi vardir ama benim sadece kusurlarim yuzume vurulur. Kendime güvenim kalmadi. Ayriliyorum diye üzülmeye basliyoru, ama bu da böyle olmazki...seven adam ezdirir mi hic sevdiini ya..ben ona laf konusturtmayi birak, hep korudum örnek gösterdim ama o...sevmiyor bence..seven adam esine defol gerizekali demez...sonra da inkar etti.kim icin defol diyor, iste bu 3.sahislar icin. Neymis teyzesinin surati asikkene gelmismis zaten cani skknmis ve ben daha cok ilgilenmeliymissim. Lohusa kadinim insaf be.hizmette saygida kusur etmedim ama bulmak isteyen buluyor iste birseyler
Ben seni çok sevdim aynı şeyleri yaşıyoruz seninle.Benim kocamda beni ezdiriyor herkese.Sanırım benim kocamda beni sevmiyor seven karisina sahip çikar

Kendini sanırsam "Yemekteyiz" programında sanıyor eltiniz...
Deki; "Z...kım ye! Kaaaalk kalk çabuk bu masadan." de.
Sen de ona laf sok hem de sen ondan buyuksun. Niye altta kaliyon bacim?
En iyi taktik eltiye gulerek icinden gecen kotu negatif kinleri saka ile karisik soylemek. Ensesine bi tane vur " Naber lan de." Tabi bu isin esprisi. :kk77::KK76:

Ben seni çok sevdim aynı şeyleri yaşıyoruz seninle.Benim kocamda beni ezdiriyor herkese.Sanırım benim kocamda beni sevmiyor seven karisina sahip çikar
adamlar sevmiyor degil seviyolar ama ne yapsinlar ailesi atamaz satamaz sesini cikaramiyo bizde ailelerimiz soz konus oldumu yeri geldimi hasaslasiyoruz ama biraz karilarinida ezdirmesinler yahu sonra bisey olunca kadin suclu oluyo tek.basina mucadelede zor canim

suan resmen anlatirken o gunleri tekrar yasadim allahim sukurler olsun kurtuldum o gorgusuz dunya gormemis yaratiklardan

Back