Yemeğimi,her yaptığımı eleştiren ELTi yardım edin kızlar!

Dediklerine cevap veriyorum ama yine de susmak bilmiyor en sonunda ben susuyorum.Mevlüt pidesi dışardan yaptırıldı diye söylendi durdu evdeki et verilip kıymasi ondan olacakmis evde o kadar kişiye kıyma olcak kadar et yoktu ki kolumumu keseyim et yerine kıyma için . Zaten ben kahveyi köpüklü güzel yapıyorum beceremiyom neden diyimki.Bir de her yaptığım yemeği eleştiriyor yoruldum valla

Çoğunluğun onlarda olduğu yerde asla tartışma . Misal eşin yanında görümcen tek ise mevzu olmuşssa konuş.
Diyelim bir olay oldu kalabalıklar tek yakalamaya bak, eşin olmadan tartışma kaç, eşin yanında yok iken seni yakalamalarına müsade etme, mümkün olduğunca sen onları eşinle tek tek yakala.
Kayınvalidenle konuşacaksan tek , görümcenle tek, herkesi tek yakala.
Amma çok kullandım bu tek kelimesini .
Ben bu taktiğin bana uygulandığını on sene sonra farkedince haliyle ayrıntılı anlatma gereği hissettim.

Eşime ben de diyom başka şehre gidelim diye işim burda babama ne dicem diyo bu kadar pısırık ya.Tamam sen görüşme ben söylerim babama olay büyür babam gelir bizim eve kapıya dayanır diyo bıktım ya

Eşim yanimdayken eltiyi tek yakalasam ya da başka birini tek yakalasam birşey farketmiyor eşim ruh gibi pısırık birşey asla beni savunmuyor.Evde bana aslan ama insanlara kuzu oluyor

Bundan sonra susmucam ben sustukça o arsizlaşti

Eşim yanimdayken eltiyi tek yakalasam ya da başka birini tek yakalasam birşey farketmiyor eşim ruh gibi pısırık birşey asla beni savunmuyor.Evde bana aslan ama insanlara kuzu oluyor
Seni savunmasına gerek yok , yanında konu mankeni bile dursa yeter.
Mutlaka konuşmaları değişcektir, sen nasıl kaynından çekiniyorsan o da eşinden çekinir.

Seni savunmasına gerek yok , yanında konu mankeni bile dursa yeter.
Mutlaka konuşmaları değişcektir, sen nasıl kaynından çekiniyorsan o da eşinden çekinir.
Evet doğru aslında ama kahve olayını sulu olmuş diye herkesin içinde söylerken eşim de vardı. Ne cesaret söyledi anlamadım.Eşim ne söylediğini duymamış sözde

sadece soguk davran o geldiginde ne soyluyosa sende laf sokarak cvp ver onla yanliz kalip muhstap olma bile firsat verme neye kotu yorum yapiyosa al onunden zikkim yesin lanet olasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…