- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
- Konu Sahibi Yokgibiyim
Dediklerine cevap veriyorum ama yine de susmak bilmiyor en sonunda ben susuyorum.Mevlüt pidesi dışardan yaptırıldı diye söylendi durdu evdeki et verilip kıymasi ondan olacakmis evde o kadar kişiye kıyma olcak kadar et yoktu ki kolumumu keseyim et yerine kıyma için . Zaten ben kahveyi köpüklü güzel yapıyorum beceremiyom neden diyimki.Bir de her yaptığım yemeği eleştiriyor yoruldum vallaBence çok fazla büyütmüşsünüz aman altı üstü bir pasta bir kahve ne var bu kadar bozulacak? Ben kahve yapmayı beceremiyorum köpüklü olmuyor demek bu kadar ağır bir durum mu? Ha kahve de güzelse de bunu söylesen zaten millet "yoo gayet iyi olmuş" der konu kapanır.
Yada mevlitteki pide için , "canım sayıca bu kadar kalabalık olmasa idi uğraşırdım ama görüyorsun halimi çocukla bunu zor hazırladım" demek bu kadar zor mu?
Kendinize dert arıyorsunuz bence, ortada hiç rezil olmuş kötü duruma düşmüş bir durum yok, gerçekten yok. Kendine güven , rahat ol biraz.. kasma kendini eltinle iken. Rahat olsan bu kadar ıncık cıncık şeyleri biriktirmezdin içinde.
Dünyanın en berbat aşçısı olsan bile rezil bir durum değil kaldı ki gayet iyiymişsin. Eee konuşsun o , sen de içinde biriktirmeden sakince ver cevabını o anda..