• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeme Bozukluğu

canım sen neyi dert ediyorsun anlamadım kilo çok çok iyi
ben de 1.61cm bıyundayım ve 70 kiloyum
bbence hiç üzülme sadece dengeli beslen okadar

ben de sağlıklı beslenmek ıstıyorum ıste ,taktıgım olay sadece kılo alımı değil,çöp tenekesı gbı mıdeme herseyı ındırmek :=)))

ama 3 gundur aksamları sadece salata ve yogurt yıyorum .
ama gece uykudan uyanıp 1 tane çıkolata yedım:))))

bu sabah büyük paket rulo kat yedim sabah yiyeyim ki en azından kiloma yansımasın die düşündüm eğer tatlı isteğimi ertelemiş olsaydım cok büyük bi patlama yasıcaktım buna eminim

7 de 1 paket rulo kat

9:30 da 1 simit

öğlen tavuk sote+ salata+ ayran

ara çay

aksam meyve süt leblebi

:))))

ben de sabah 1 tane acma yedım
yemek normal yıyeceğim ama abur cuburu cıkarıcam hayatımdan

Son düzenleme:
Ben de şu ana kadar yediklerimi ve gün bitimine dek yemeyi planladıklarımı yazayım:

Sabah 1 dilim kepekli ekmek, lor 160
Ara: 1 tane kepekli lorlu tost 200
Öğle: brüksel lahanası, haşlanmış tavuk göğsü, 1 minik köfte, salata 500
Ara: yok
Akşam: salata 60, lorlu yumurta akı 100, 1 dilim kepekli ekmek 260
Ara: meyveli toğurt 90

Toplam kalori: 1210

Su içeyim bol bol, bugün az oldu şu ana kadar. !!!
Öğlen spor da yapamadım. Akşam mutlaka yapayım. !!!

Diğer wishlerim:
Haftaya bugünden önce tartılmayayım. !!! iki de bir de tartılmak düşük rakam görmeyince de düşük rakam görünce de farklı dayanaklar neticesinde beni ataklara sürüklüyor. Düşük görünce nasıl olsa verdim (bugün olduğu gibi) yüksek rakam görünce de o kadar dikkat ettim bişi değişmedi diyerek yiyeceklere saldırma eğilimine neden oluyor. Her hafta 0,5 kg hedeflemek mantıklı.

Seyehatte abartmayayım. !!! Hem yemeyi hem de yememeyi abartmadan nasıl geçecek önümdeki 3 gün bilmiyorum. İnsanın bulunduğu düzenden ayrılması beslenme düzenini negatif bir yönde etkileyebiliyor malesef... Çok kasmak da kötü abartmak daha da kötü. Zor. Kendimi irademi yönetmem lazım.

Seyehatte her gün min 1 saat yürüyeyim. Bu mümkün...

Başarmayı çok istiyorum.

dün atak günü oldu

1, 5 kocaman uzunlardan tulumba, (1,5 = 5 küçük tulumba tatlısı) 500 grlık bir kase puding, 375 grlık bir kase meyveli yoğurt :(((((((

:77:

canım o kadar da çok değil
kendini bu kadar kısıtladıkça daha çok saldırırsın
kalorilerini biraz arttır, mesela 1400 falan yap, istediğini ye daha rahat

dün yediklerim

3 kurabiye 2 minik börek 2 dilim etimek tatlısı 1 coornette in love 1 bardak mısır 1 bardak meyve suyu 1 büyük paket cips 3 kır pidesi 1 dilim pasta :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

dünkü menüm

sabah elma süt
ara elma
öğlen salata yoğurt 4 dilim kepek ekmeği
aksam 2 tabak dolu dolu kabak yemeği yoğurt

kizlar az yiyorsunuz diye bunlar oluyor biliyorsunuz degilmi?
örnek vereyim, bana hiç krizfalan gelmezken, geçen hafta karbonhidrat diyetine ba$ladim, ve 5 gün çok dikkat ettim, sonu ne oldu sizce? hafta sonu tatli krizlerim ardi ardina geldi maalesef, ve iki günde yarim kavanoz nutella yedim, hiç bu kadar yemezken, ama diyete devam edicem en azindan 2 hafta daha doktora gidene kadar,

ambitious gerçekten doktora ayiracak vaktim yok sinavlar üst üste geliyor ders çali$mam lazim canim, in$allah iki haftaya kadar 1 kilodan fazla almam :43:

kizlar az yiyorsunuz diye bunlar oluyor biliyorsunuz degilmi?
örnek vereyim, bana hiç krizfalan gelmezken, geçen hafta karbonhidrat diyetine ba$ladim, ve 5 gün çok dikkat ettim, sonu ne oldu sizce? hafta sonu tatli krizlerim ardi ardina geldi maalesef, ve iki günde yarim kavanoz nutella yedim, hiç bu kadar yemezken, ama diyete devam edicem en azindan 2 hafta daha doktora gidene kadar,

ambitious gerçekten doktora ayiracak vaktim yok sinavlar üst üste geliyor ders çali$mam lazim canim, in$allah iki haftaya kadar 1 kilodan fazla almam :43:

Canım başarılar sınavlarında...

umarım almazsın canım kilo:59:

başım yemek yememek sonra yine yemek sonra yememek sonra yine yiyemiycem iyice yiyim diye düşünüp yemek vs vs vs ile çok fena dertte!!!

bu günkü menüm

sabah kepek ekmeğine tost
ara kuru üzüm 1 kasık
öğlen tavuklu bezelye 1 kase cacık
ara elma
aksam tonlu salata ayran

3.5 litre su 2 kupa cay 2 kupa yeşil cay

cumartesiden sonra fena halde + dayımm :52::52::52::52::52::52::52:

ah bu cumartesiler ahhh :14::14::14::14:

ben bu 3-4 günde ne yediğimi yazmıcam marifet gibi :50:

çok fena çoooook....

Yarın yeniden başlıcam başlamazsam ağlamaya başlıcam çünkü :97:

günaydın bu günkü menüm

sabah peynirli yumurta 1 domates yarım salatalık 3 dilim kepek ekmeği
ara üzüm
öğlen tavuklu bezelye cacık
ara elma
aksam tonlu salata ayran

ambitious ne oldu sana yaa kendine gel :) :)
bence buraya yazinca daha dikkatli oluyordun sanki? dimi? bence yediklerini buraya yazmaya devam et belki çekinirsin onlari yemeye :)

ambitious ne oldu sana yaa kendine gel :) :)
bence buraya yazinca daha dikkatli oluyordun sanki? dimi? bence yediklerini buraya yazmaya devam et belki çekinirsin onlari yemeye :)

canım ya çok ama çok kötü. Bugün de oldukça kötü devam etti.

Allah kahretsin ya!!!

Back