Belki de doktor gerekiyordur hakikaten bizim gibilere...
Neler yedin canım patlarcasına bağırsakların bozulurcasına gazdan karnın davulcasına lşişinceye kadar mı yoksa anneciğinin yaptıklarından 1 yerine 2 tabak yiyen iştahlı ama normal bir insan gibi mi?
kizlar size destek verirken, banada kriz geldi, ama öyle çok abartili degilde, bunada $ükür, çikolaya krizim tuttu sanirim 100gr yemi$iimdir, sabah ise misir gevregine saldirdim ama ak$ami hafif geçirdim
ambitious bence daha dogum gününe gitmeden sen kendini psikolojikmen çok yicekmi$sin gibi hazirliyorsun, bu yüzdende beynin dü$üncelerini uyguluyor, mesela ben bi ara hep derdimki ya hafta sonu geliyo yine abarticam o zaman hafta sonu abartiyordum, ama $imdi kendime diyorumki hafta sonu geldi isedigini yemek yok, hafta sonunun diger günlerden ne farki var diye falan filan deyince abartmiyordum :)
aslinda kizlar, bu rahatsizligin tedavisi var, bu hastalik psikolojik oldugu kabullenmi$ bir illet, bu yüzden psikologa görünmek en iyi yol, onlar terapi yapiyorlarmi$ vede çook i$e yariyormu$
tatlım benim öyle barsak bozulmam gaz sorunum falan olmuyor ben sık sık yiyorum mesela son gün sabah kahvaltda 2 porsyon börek patates kızartması domates peynir vs.
öğlen gözleme kola ara tatlı
aksam 2 tabak ev makarnası dolma yoğurt etimek tatlısı ara yine etimek tatlısı..
5 gün boyunca bu sekilde yedim...
Mideni tıkabasa doldurmamışsın, iştahlı ve normal bir insanın çok yemesi boyutunda kalmışsın. keşke böyle yemek kilo aldırmasa ve diyet yapmak zorunda kalmasak. Çünkü diyet yapınca bastırılan duygular ataklara neden oluyor bende, ve sanırım seninkilerden farklı, yediklerinin 3 misli gibi mesela
ayy olurmu ben bunları yiyince reflü oldum midem almadı cok cok fazla yedimmm
hımmm ben sen şöyle yazınca yanlış anlamışım o zaman demek ki:
'barsak bozulmam gaz sorunum falan olmuyor'
Düzeldin ama değil mi şimdi
Ben düzeldim şimdilik bakalımne kadar devam edicek görücez tabiii...
bu günkü menüm
sabah yoğurtlu yulaf ezmesi
ara yeşil elma
öğlen tavuk haslama salata (zeytin yağlı)
ara yeşil elma
aksam salata(yağsız) yoğurt
ara belki yeşil elma
tebrik ederim abartmak önemli degil, atak gelmedi ya o yeterli, birde yinede kendini tam olarak hazirlamadin diye dü$ünüyorum, çünkü ba$tan beri davet var falan diyordun, oysa onu bir davet olarak degilde, daha fazla çe$itli bir sofraya oturacakmi$in gibi hazirlayacaktin kendini ama bunada $ükür dimi, diyetin güzel gidiyor bence, evet sanki biraz hafif olmu$ öglen yemegin, birde yagsiz oldugu için çabuk aciktiriyor tabiki, mesela o ha$lanmi$ pirinçi pi$irdikten sonra altini kapatipta uzerine 1 çay ka$igi tereyagi katsaydin vede kapagini kapatipta erimesini bekleyipte yeseydin hem vitamin almi$ olurdun (tereyagi çok faydalidir az miktarda pi$irmeden yedikten sonra tabi) hemde yag tok tutardi üstelik tadida çok güzel oluyor denemelisin :)
bu gün kü menümm...
sabah domates salatalık peynir zeytin 2 dilim tam buğday ekmek(ekmeğimi eym de yapıyorum)
ara 1 avuc leblebi
öğlen tavuk kızartması 2 kasık yağda teflonda 2 domates 1 salatalık 1 dilim ekmek
ara yok
aksam meyve
ara meyve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?