Yeme Bozukluğu

2 dilim pastadan sonra eve de geç gelince canım da bişi istemeyince akşam yemem demiştim ama acıktım, 1 dili tam buğday ekmeği, lor, 1 salatalık ve bir havuç yedim...

Pastalar olmasa tam süper olacakatı ya neyse artık...

kizlar size destek verirken, banada kriz geldi, ama öyle çok abartili degilde, bunada $ükür, çikolaya krizim tuttu sanirim 100gr yemi$iimdir, sabah ise misir gevregine saldirdim ama ak$ami hafif geçirdim

ambitious bence daha dogum gününe gitmeden sen kendini psikolojikmen çok yicekmi$sin gibi hazirliyorsun, bu yüzdende beynin dü$üncelerini uyguluyor, mesela ben bi ara hep derdimki ya hafta sonu geliyo yine abarticam o zaman hafta sonu abartiyordum, ama $imdi kendime diyorumki hafta sonu geldi isedigini yemek yok, hafta sonunun diger günlerden ne farki var diye falan filan deyince abartmiyordum :)

aslinda kizlar, bu rahatsizligin tedavisi var, bu hastalik psikolojik oldugu kabullenmi$ bir illet, bu yüzden psikologa görünmek en iyi yol, onlar terapi yapiyorlarmi$ vede çook i$e yariyormu$

tatlım benim öyle barsak bozulmam gaz sorunum falan olmuyor ben sık sık yiyorum mesela son gün sabah kahvaltda 2 porsyon börek patates kızartması domates peynir vs.
öğlen gözleme kola ara tatlı
aksam 2 tabak ev makarnası dolma yoğurt etimek tatlısı ara yine etimek tatlısı..

5 gün boyunca bu sekilde yedim...

Haklısın yiyeceğim daha gitmeden belliydi beynimde. Kendimi aksine hazırlsaydım yemeyebilirdim ya da bir çatal tadına bakabilirdim sadece... Beyinde bitiyor bu iş.

Daha önce hiç terapiye gitmedim ve merak ediyorum aslında ama ben şahsen çok düşünen ve sorgulayan, yüzeysel bakmayan biri olduğum için psikoloğun derinliğinden, zekasından vs. emin olmam gerekir sanırım. Diplomayı alan psikolog oluyor gibi geliyor bana.

Mideni tıkabasa doldurmamışsın, iştahlı ve normal bir insanın çok yemesi boyutunda kalmışsın. keşke böyle yemek kilo aldırmasa ve diyet yapmak zorunda kalmasak. Çünkü diyet yapınca bastırılan duygular ataklara neden oluyor bende, ve sanırım seninkilerden farklı, yediklerinin 3 misli gibi mesela

ayy olurmu ben bunları yiyince reflü oldum midem almadı cok cok fazla yedimmm

ayy olurmu ben bunları yiyince reflü oldum midem almadı cok cok fazla yedimmm

hımmm ben sen şöyle yazınca yanlış anlamışım o zaman demek ki:

'barsak bozulmam gaz sorunum falan olmuyor'

Düzeldin ama değil mi şimdi
Ben düzeldim şimdilik bakalım ne kadar devam edicek görücez tabiii...

canım barsak sorunum olmuyor zaten reflü oluyor bendee
düzeldi yemediğim zaman sorun yok yani insanca yediğim zaman

ayy inş uzun bi süre atak yasamam :26:

Kızlar, bugün de temiz geçti yupppiiiii, sporumu da sağlam yaptım.

Sizlerde durumlar nasıl :76:

3 gündür iimm bende bu gün yediklerimi yazsam ii olucak

sabah iki küçük simit
öğlen 1,5 yumurta az peynir
aksam 2 elma
ara ayva

3 lt su + çay

Saat 14:00 itibariyle temiz bir gün daha geçiriyorum arkadaşlar.

Ancak akşam katılacağım davette durumlar değişmez umarım... Daha önce bu konunun beyinin kendini nasıl hazırladığı ile ilgili olduğunu yazmıştık, o nedenle kendimi yemeye değil yememeye hazırlıyorum bu defa.

Sevgili beynim, kendini lütfen hazırla: Akşam atak yok, temiz beslenmeye uygun yiyeceğiz, tamam mı benim cici beynim :86:

Şu ana kadar ne yediğimi de yazayım o halde...

Kalkar kalkmaz elma sirkeli ballı su

Kahvaltı: 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, 1 kk light beyaz peynir ve 1 kupa capuccino
Ara: 6 tane fındık, çeyrek kepekli & susamsız simit
Öğle: Haşlamış tavuk göğüslü salata, 2 yk zeytinyağlı barbunya, yarım dilim kepekli ekmek
Ara: 1 tane elma yiycem
Akşama da davetteki ikramlardan temiz beslenmeme uygun bişiler bulup yiycem işte...

bu günkü menüm

sabah yoğurtlu yulaf ezmesi

ara yeşil elma

öğlen tavuk haslama salata (zeytin yağlı)

ara yeşil elma

aksam salata(yağsız) yoğurt

ara belki yeşil elma

Eveeeeet, dün beyin meyin, hazırlık mazırlık derken olmadı, olamadı...

Ama iştahlı ve normal beslenen bir insan sınırları içinde kaldım diyebilirim sanırım...

Davetlerde insanın kendini tutması çok ama çok zor oluyor.

Dünki atak değil normal bir pencere idi. Bugün kaldığım yerden devam

Kaldığım yerden güzel devam ediyorum. Yediklerimi yazayım (standart iş günü menüm eheheh)

kalkar kalkmaz: Elma sirkeli ballı su
Kahvaltı: 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, 1 kk light beyaz peynir
Ara: 6 tane fındık
Öğle: Haşlanmış tavuk göğsü, salata, 2 yk haşlanmış kepekli pirinç

Şimdilik bunlar ama öğlen çok mu az oldu ne, kendimi aç hissediyorum. Su içeyim bari

tebrik ederim abartmak önemli degil, atak gelmedi ya o yeterli, birde yinede kendini tam olarak hazirlamadin diye dü$ünüyorum, çünkü ba$tan beri davet var falan diyordun, oysa onu bir davet olarak degilde, daha fazla çe$itli bir sofraya oturacakmi$in gibi hazirlayacaktin kendini ama bunada $ükür dimi, diyetin güzel gidiyor bence, evet sanki biraz hafif olmu$ öglen yemegin, birde yagsiz oldugu için çabuk aciktiriyor tabiki, mesela o ha$lanmi$ pirinçi pi$irdikten sonra altini kapatipta uzerine 1 çay ka$igi tereyagi katsaydin vede kapagini kapatipta erimesini bekleyipte yeseydin hem vitamin almi$ olurdun (tereyagi çok faydalidir az miktarda pi$irmeden yedikten sonra tabi) hemde yag tok tutardi üstelik tadida çok güzel oluyor denemelisin :)

bu gün kü menümm...

sabah domates salatalık peynir zeytin 2 dilim tam buğday ekmek(ekmeğimi eym de yapıyorum)
ara 1 avuc leblebi
öğlen tavuk kızartması 2 kasık yağda teflonda 2 domates 1 salatalık 1 dilim ekmek
ara yok
aksam meyve
ara meyve

Evet kendimi tam olarak hazırlayamadım sanırım ama kendimi nasıl böyle bir şeye hazırlayamayacğımı bilemiyorum açıkçası. ama dediğin gibi buna da şükür, güzel gidiyor diyebilirm gerçekten... zaten yediğimiz pek çok şeyin içinde yağ olduğu için lezzet ve doyurma konusunda haklı olsan bile yemeklere salatalara falan ekstra yağ ilave etmeyi genelde tercih etmemeye çalışıyorum ben.

Öğleden sonraki arada 1 kupa çorba, 1 avuç patlamış mısır ve de 1 elma yiyerek öğlenin hafifliğini dengelemiş oldum sanırım, aç hissetmiyorum hiç zira

Senin nasıl gidiyor, doktora gittn mi? sonuç ne oldu merak ettim?

Teşviklerin için çoook teşekkürler canım

menün güzelmiş

ama akşam sadece meyve yemeyi nasıl başaracaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…