selam canim, benim boyum 1.62 kilom 63.6 ve ben birden bire 5 aydir ayda 2 kilo alark bu hale geldim malesef, durduk yere aldim diyorum çünkü her gören ne kadar az yedigimi sözlüyor, üstelik kalori sayimi yapiyorum, ve genelde 600 ile 1100 arasi oluyor ve buna ragmen kilo aliyorum, tiroidimde kist var bilmiyorum bunun yüzündenmi, çokta hareketli bir kizim evde hiç oturmam bugün daha yeni oturdum desem yeridir, haftada 2 ila 3 kere spor yapiyorum yani 8km ko$uyorum günde 1 saat yürüyü$ mekik, ip atlama vesayre hepsini yapiyorum, ve bunlar sadece kilo almami yava$latti ama hala devam edyor :'( :'(
yediklerine baktimda canim sende benim gibi tatliyi seviyosun galiba, biliyomusun ben o aldigim 600 kalorinin bir çogunu tatli $eylerle aliyordum ve tabi tüm gün aç oluyordum, ama 3-4 gündür protein agirlikli besleniyorum yani sabah kahvaltisi ya bir yumurta ve peynir yada doyana kadar ekmeksiz peynir yiyorum ve bunun sayesinde canim fazla bir$ey istemiyor gün boyu, acikincada yogurt veya peynir veya ton baligi falan yeyince doyuyo insan, bence bunu dene, öyle reçelle pudingle olmuyor tekrar acikiyorsun canim
sözümü tutamayarak burdayımm..
annemlere gittim ve hersey darma dağın oldu dün gece yola cıkıcım ama hala elimde tatlı tabağı hazırlanmaya calısıyordum cok feci bi dönem gecirdimm
Misafirlikler atlatılması çooook zor dönemler oluyor...
Neyse battı balık yan gider deme, kendini toparla bari...
Canım benim, bu kadar az yemene rağmen hala kilo alıyor alman birşeylerin yanlış olduğunun bir göstergesi değil mi? Acaba metabolizman mı zayıfladı? Bir uzmana görünmen eminim faydalı olacak bence de, tiroiddeki kist nedeniyle olabilir belki, bilemiyorum malesef...
Evet tatlıya bayılıyorum malesef, zaten en zoru tatlıya hayır diyebilmek, yemekler çok önemli değil benim için ama pasta kek kurabiye çikolata dondurma baklava sütlü tatlılar tatlı cookiler milföyler bilmem neler hepsi ama hepsi acaip davetkar ve böyle müthiş şeylerin dünyada var olduğunu bile bile mahrum kalmak resmen çok çok ama çoooooook büyük bir işkence
Bir parçacık ile doyabilen, 2. yi canı istemeyen bir tip olabilseydim keşke, ama malesef değilim.
Protein konusunda tamamen haklısın, dikkat ettiğim dönemlerde ben de zaten protein ağırlıklı, glisemik indeksi düşük karbonhidratlı ve mümkün mertebe yağsız besinleri tercih ediyorum. Çok da işe yarıyor...
Ah bir de patlayıp şu sinir bozucu atakları yaşamasam!!!
Sevgiler....
evet canim doktora gidecegim bu hafta içi
ya saydigin her$eyi bende çok seviyorum yemek aklima gelmez bile onlar olduktan sonra, ama i$te ben dedigim gibi proteinle besleniyorum kaç gündür ve protein yedigim için acikmiyorum ve diyetim bozulacak diyede tatli $eyleri çok az yiyorum :)
canim en iyisi sen bir hafta eve tatli $eyler alma gör bak nasil i$e yariyor, ben mesela ali$veri$ yaparken ailemle, hep sevmedigim $eyleri aliyorum zaten onlarida canim çekmiyor dogal olarak yemiyorum, ama inanki en az 2 aydir canim sütlaç çekiyor ama yapmiyorum çok yiyecegimi bildigim için, sende öyle yap
canim iyi böyle devam et, bu arada merak ettim L carnitin ne?
bugün hayvan gibi yedim.
gittim üstüne de yeni yemek siparişi verdim.
kafayı yedim 2 gündür. yarın yeni bir diyet, yeni bir macera. ama bu sefer 1500 kalorilik yapıcam. sonra fıttırıyorum.
kolay gelsin herkese.
bu gün ayran detoksu yaptım ayy yarına napıcam hiç bilmiyorum yanlız yasamak insanı böyle zorluyor işte yemek yapasın gelmiyor..
2 gündür süper gidiyorum nazar değmesin...
eee annemlerde o kadar cok yedim ki 3-4 gün daha böyle normal gider heralde..
cok büyük bi patlamaydı annemlerde gecirdiğim 5 gün boyunca yediklerim..
gözüm döndü resmen kendimden iice korkuyorum artık ben şimdi böyleyim evleninde doğurunca hiç önüne gecilmez benim iştahımınn
kızlar acaba doktora mı gitmemiz gerekiyor ayy napsak kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?