• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeme Bozukluğu

selammm kizlar iyi gidiyor gibi dimi?

ambitious tebrikler, çok $anslisin biraz dikkat edince hemen kilo vermi$sin... ben senin gibi yapsam obez olurdum kesin, tek kaçamak bile bana 1 kilodan fazlaya maal oluyor
bu arada doktora gidemedim çünkü bir hafta boyu yokmu$ maalesef

selammm kizlar iyi gidiyor gibi dimi?

ambitious tebrikler, çok $anslisin biraz dikkat edince hemen kilo vermi$sin... ben senin gibi yapsam obez olurdum kesin, tek kaçamak bile bana 1 kilodan fazlaya maal oluyor
bu arada doktora gidemedim çünkü bir hafta boyu yokmu$ maalesef

leyyacım şanslı mıyım değil miyim bilmiyorum dün gece yine bir atak oldu... Saçma sapan ama bugün o kadar çok yürüdüm ki, bir de temiz geçirdim bugünü, umarım depolanmamıştır dün akşamki yediğim dünyalarca şey :59:

3 tane uzun tulumba ama çok büyük, yani 1 tanesi en az 3 tane küçük boya bedel yani toplamda 10-12 tane küçük boy yemişimdir (eve almadım, hediye geldi malesef) , sonra tam 200 grlık paket sarı leblebiyi bitirdim, ve 150 gr kadar da kuru üzüm yanında. sonra battı balık diyip bir paket çukulatalı eti form bisküvi ve 3 tane de çikolatalı kellogs special k bar. 1 tane de eti sticks cukulata. eti form la special k yı diette çok canım isteyince birer birer yerim diye almıştım ama dün gece hepsini yedim!!!

Miktar gözünde canlanabiliyor mu? Gün boyu bağırsak sıkıntısı çektim bugün :59:

Şanlslı mıyım değil miyim bilmiyorum. Hızla kilo alıp vermekten de, hayvan gibi yiyip ertesi gün bağırsak sıkıntısı çekmekten de, diyet yapıp aklımda devamlı yeme düşünceleri olmasından da, habire kardiyo yapmaktan da bıktım artık.

Sen tutabiliyorsun kendini ne güzel, doktor niye yokmuş ki ya. Umarım ciddi birşey yoktur ben tiroid olduğunu tahmin ediyorum, bakalım doktor ne diyecek.

Umarın sıkıntı bulunur ve istediğin kiloya inersin canım.

Bu arada benimle ilgilendiğin için gerçekten çok teşekkür ederim. :69:

te$ekkür ederim canim umarim derdime çare bulunur, doktor tatile ayrilmî$ ya ne $anssizim :(

ya biliyormusun bugün banada atak geldi maalesef, özel günümdeyim diye galiba üm gün yedim atak geldiginde gediklerimi yazayim : 3 dilim kek, 1 bisküvi, 2 avuç misir gevregi, 2 avuç cips, 100gr çikolata, ama hepsini bir anda yemedim,sanirim 2 kerede yedim, ve eminimki bu bana 2 kilya maal olacak, benim sorunumda bu i$te, tek hata bana bol bol kilo yapiyor, yani hiç abarti yapmamam gerekiyor, oysa her insanin bir kaç gün i$tah patlamasi normal sayilir, ama yok benim bu lüksüm yok o yüzden $ansli oldugunu söyledim...

ya kriz halide dedigim gibi 1 litre ilik su içseydin eminimki geçerdi canim, birde bunu dene bence, zarari olmaz, umarim bu haftaki son atagin olur canim, birbirimize desteek için burdayiz:72:

malesef ayni ataklar bendede oluyor
ne zorluklarla verdigim kilolar bir kac gun kacamak yaptim diye geri geldi
onca ugrastim 57 ye dustum diye cok sevinmistim ama 2-3 gun boyunca deli gibi yedim pasta kek kurabiye tum hamur isleri
hani oyle miktarlari normal olsaydi neyse ama kahvemin yanina 8-10 kurabiye birden yedim sonra kek az sonra borek oyle devam etti
tartiya iki gun cikmadim iki gun boyunca dikkat edip ciktim ve 59.5 tum
bir haftadir dikkat ediyorum tekrar 57 oldum ama bu kez ipin ucunu kacirmak istemiyorum
bir gun yediysem 3 gun vermeye ugrasiyorum
aslinda sorun bence diyet yaparken hic bir seyi yasaklamamak
yoksa bir yerden patlak veriyor en iyisi herseyden az ve olculu yemek

te$ekkür ederim canim umarim derdime çare bulunur, doktor tatile ayrilmî$ ya ne $anssizim :(

ya biliyormusun bugün banada atak geldi maalesef, özel günümdeyim diye galiba üm gün yedim atak geldiginde gediklerimi yazayim : 3 dilim kek, 1 bisküvi, 2 avuç misir gevregi, 2 avuç cips, 100gr çikolata, ama hepsini bir anda yemedim,sanirim 2 kerede yedim, ve eminimki bu bana 2 kilya maal olacak, benim sorunumda bu i$te, tek hata bana bol bol kilo yapiyor, yani hiç abarti yapmamam gerekiyor, oysa her insanin bir kaç gün i$tah patlamasi normal sayilir, ama yok benim bu lüksüm yok o yüzden $ansli oldugunu söyledim...

ya kriz halide dedigim gibi 1 litre ilik su içseydin eminimki geçerdi canim, birde bunu dene bence, zarari olmaz, umarim bu haftaki son atagin olur canim, birbirimize desteek için burdayiz:72:

Anlıyorum seni, bir haftayı temiz geçirirsen belki de + olarak yansımaz...

O tulumba orda yenmek üzere alınmış ve dururken... Aslında azar azar yesem belki de hiçbirşey olmayacak. Azcık yiyip sonra da 1 lt su senin dediğin gibi. Bunu yapacağım, söz

malesef ayni ataklar bendede oluyor
ne zorluklarla verdigim kilolar bir kac gun kacamak yaptim diye geri geldi
onca ugrastim 57 ye dustum diye cok sevinmistim ama 2-3 gun boyunca deli gibi yedim pasta kek kurabiye tum hamur isleri
hani oyle miktarlari normal olsaydi neyse ama kahvemin yanina 8-10 kurabiye birden yedim sonra kek az sonra borek oyle devam etti
tartiya iki gun cikmadim iki gun boyunca dikkat edip ciktim ve 59.5 tum
bir haftadir dikkat ediyorum tekrar 57 oldum ama bu kez ipin ucunu kacirmak istemiyorum
bir gun yediysem 3 gun vermeye ugrasiyorum
aslinda sorun bence diyet yaparken hic bir seyi yasaklamamak
yoksa bir yerden patlak veriyor en iyisi herseyden az ve olculu yemek

Evet çözüm bu bence de. Teoride çok doğru ama pratikte bazen bu bile işlemiyor. Yani azıcık da yesek canımız isteye isteye canımızın istediği miktar yiyemeden kendimizi kıstığımız için bilinçaltımızda tüm bu yediklerimiz yer ediyor ve istediğimiz kiloya yaklaşınca vs. birden patlıyor, bilinçaltımızın baskı altına alınmış listesindeki herşeyden delicecesine yeme atakları oluyor... Kahvenin yanında 10 tane kurabiye üstüne kek üstüne börek... O kadar iyi anlıyorum ki seni sonra çıldırmışçasına deymeyen lezzetli falan da olmayan evde ne varsa herşey. Zeytin bile peynir bile ekmek bile... Patlama noktasına gelinceye kadar acımasızca inatla. Sanki hıncımızı alıyoruz bilinçaltımızın listesinden. Savaşıyoruz birşeylerle sanki...

Sonu da çok acımasız üstüste tekrarlanınca anında biriken yağlar, tartıda görülen inanılmaz rakamlar, bozuk bir bağırsak vs.

herşeyden azıcık da olsa yiyip leyyanın dediği gibi bu tip anlarda 1 lt ılık su içmek çözüm olabilir, pesetmememiz gerek!!! :41:

Bugün de güzel geçiyor şimdilik, sporuyla menüleriyle kıvamında bir gün olacak inşallah :15:

tebrikler canim, in$allah hep böyle devam edersin ama unutma sevmedigin $eyleri yeme istedigini ye ama beynini dinle ve sadece doyana kadar ye, ben bu yöntemi denedim, 2 gün öglede çokokrem yedim sadece ve bu sayede hem çokokremden eskisi kadar yemiyorum hemde artik yasakli bir gida olmadigi için saldirmiyorum, gerektigi kadar, normal bir insan kadar yiyorum :) denemelisin, ama tabi her ka$ikta mutlaka bekleyip içimdeki sesi dinleyip acaba ben $u anda tokmuyum yoksa aç gözlülügümdenmi yiyorum diye bakiyorum eger tok degilsem abartmadan bir ka$ik daha yiyorum, eger toksam aldigim ka$igi ya tekrar koyup kavanozu kapatip yerine koyuyorum yada direk alip bula$ik makinasina koyuyorum :) :)

tebrikler canim, in$allah hep böyle devam edersin ama unutma sevmedigin $eyleri yeme istedigini ye ama beynini dinle ve sadece doyana kadar ye, ben bu yöntemi denedim, 2 gün öglede çokokrem yedim sadece ve bu sayede hem çokokremden eskisi kadar yemiyorum hemde artik yasakli bir gida olmadigi için saldirmiyorum, gerektigi kadar, normal bir insan kadar yiyorum :) denemelisin, ama tabi her ka$ikta mutlaka bekleyip içimdeki sesi dinleyip acaba ben $u anda tokmuyum yoksa aç gözlülügümdenmi yiyorum diye bakiyorum eger tok degilsem abartmadan bir ka$ik daha yiyorum, eger toksam aldigim ka$igi ya tekrar koyup kavanozu kapatip yerine koyuyorum yada direk alip bula$ik makinasina koyuyorum :) :)

Ben de seni tebrik ederim, harika :34: Deneyeceğim :64:

in$allah canim o kadar seviniyorumki senin adina anlatamam :72::nazar:

Canım benim, çok teşekkür ederim.

Ancak daha önce de böyle dönemler oldu. Çok hırslı ve tuttuğunu koparan bir yapım var aslında, yani hedefi koyup gerçekten isteyince hedefe varıncaya kadarki süreç güzel gidiyor (genelde) ama sonra bu süreçte kendimi çok kıstığım için patlamalar ve iğrenç ataklar ardı ardına geliyor...

Umarım bu defa olmaz.

Hedefe ulaştıktan sonra salmadan, patlamadan, ama bir yandan da kendimi kısmadan, hedefte kalmak, performansımın sürekliliğini sağlamak önemli olan benim için. Bu defa bunu başaracağım inşallah.

Hedefe ulaşıp hedefte sabit kalmayı hedefleyeceğim!!!

Zira hedefe çok çok az kaldı, tartılmadım ama hissediyorum. :15:

Sen ne durumdasın? Kilo değişimlerin nasıl? Ataklar pahalıya maloldu mu? doktor işini ne yaptın?

selam ben daha öncede yazmıştım
yeme bozukluğu bendede var sinirlenince özellikle yemekten alıyorum hırsımı
felaketim yemeye başldımmı tamam dur durak yok
bugün allahın izniyle başldım diyete çok kısmadan kendimi bıktırmadan
yapıyorum dün bir arkadaşıma gidicektim hiçbişey olmadı üzerime
25 yaşındayım ama kilom sayesinde daha büyük gösteriyorum
tam 15 kilo vermem lazım :27:
60 düşşem gerisi gelir hadi bismillah bende artık aranızdayım

bundan 3 ay önce çalışırken 62 kiloydum
hiçbirşeyimde yoktu normal ölçüde ve saatlerde yiyordum
işten çıktım ve olanlar oldu durdurak bilmeden yedim yedim yedim
bir ayda 70 oldum :S:S 2 aydırda kendimi durdurup zayıfllmaya çalışıyorum ama olmuyor
sabahın beşinde kalkıp helva yeyip yatıyorum sonrada miydemin yanmasıyla uğraşıyorum
inşallah allahın izniyle kurtulaz bu illetten

Back