- Konu Sahibi bebekheyecani
- #13.961
merhaba kızlar birşey danışmak istiyorum duphaston adet öncesi olan lekelenmeleri engeller mi direk adetmi olunur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aayy amaan gozun aydınn canım benımmm❤Saglıkla gecsın tum hamılelıgın ❤Kızlarr keseyi gördüm ben cok sükür 5 haftalık
kuzucum hıc kullanmadıgım ıcın malesef bır yorum yapamıyorummerhaba kızlar birşey danışmak istiyorum duphaston adet öncesi olan lekelenmeleri engeller mi direk adetmi olunur
canım bende ilk defa kullanıyorumda bakalım biraz daha bekleyeyim :)kuzucum hıc kullanmadıgım ıcın malesef bır yorum yapamıyorum
Çok sevindim canımKızlarr keseyi gördüm ben cok sükür 5 haftalık
Masallah canımKızlarr keseyi gördüm ben cok sükür 5 haftalık
Amin kuzummm isteyen herkese nasip olsun insallahaayy amaan gozun aydınn canım benımmm❤Saglıkla gecsın tum hamılelıgın ❤
Cok sagol canımmPapatya220 gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün
O kadar bekledim 5 haftalık cıktı bak cok sükürÇok sevindim canım
İstikrarlı kadınsın vesselam
Aminnnnn insallahhhh allah isteyen herkese nasip etsin kuzumPapatya220 maşallahhhh, Allah tamamına erdirsin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde.
Bu güzel haberleri tüm anne olmak isteyenlerden alalım inşallah tez zamanda :)))))))
Senin yolundan ilerleyecem bakalım olursaO kadar bekledim 5 haftalık cıktı bak cok sükür
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşaallahKızlarr keseyi gördüm ben cok sükür 5 haftalık
Canım testte bariz var hiç yalancı gibi değil. 4 gün önce daha kana geçmemiştir belki. Bu da az beta değeri silik çünküKız daha yeni kan verdim walla yok negatife 0.02 hemde yarın randevu aldım artık
22 23 martta olmuş tatlımKızlar merhaba yumurtlama olmuş mı
Teşekkürler canım bana olmadı dediler değerlendiremedim bile çok üzgünüm22 23 martta olmuş tatlım