- 28 Şubat 2023
- 48
- 80
- 3
- 37
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #13.921
4 nisan, daha 6 gün varrrrr ama ben kendimi hamiş hissediyorum nedense.Kalp atışı baya zaman alır tatlım ama kese için bekleyebiliriz bat ne zaman?
senin ne zman?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 nisan, daha 6 gün varrrrr ama ben kendimi hamiş hissediyorum nedense.Kalp atışı baya zaman alır tatlım ama kese için bekleyebiliriz bat ne zaman?
Benim de eşim 2 gün yanımdaydı, 2 gün değerlendirdik gitti.Bu ay sanmam olacağını kuzum. Hatırlarsan rahim filminden önce adetin 9. 10. Günü görmüştüm yumurtlamayı. Şimdi de filmden sonra ilişki olmasına cesaret edemedim filmden sonra 3. Gün bugün. Bu ay kasmıyorsam önümüzdeki ayı değerlendiririz inşallah
bebegım olacagı varsa ınan tek ılıskıyle bıle oluyor.güzel haberlerını alırız ınsallahBenim de eşim 2 gün yanımdaydı, 2 gün değerlendirdik gitti.
Ayın 30 günü yanimdayken tutmadı, bu 2 günle mi tutacak diyorum
Yarın canım benim :)4 nisan, daha 6 gün varrrrr ama ben kendimi hamiş hissediyorum nedense.
senin ne zman?
Bu bana mı canım bilemedimHayırlı olsun canım pembe çizgi gözüküyor adet gününde kan versen öğrenirsin olup olmadığını ya da adet tarihinden 1 gün sonra . Sağ salim kucağına alırsın inşallah
Tatlım korunduğu halde tek kaçakla hamile kalan insanlar var neden olmasınBenim de eşim 2 gün yanımdaydı, 2 gün değerlendirdik gitti.
Ayın 30 günü yanimdayken tutmadı, bu 2 günle mi tutacak diyorum
Olabilir canim walla regl bekler oldum testte yalancı çıkıyor anlamadım laboquick almayacağım birdahaKuzum sen bu ay yumurtlamamış olabilirsin. BEn Ocak ayında yumurtlamadım mesela. Baştan sona ovulasyon testi yapmıştım hepsi negatifti.
Sen naptın kuzum test yapacaktım?canımmmm varr yaa çizgiiiii net bıdaha cek fotoyu,bıde baska bı testle check et olurmu.gözün aydınnnn çok sevındım
yaptım bebısmmm yıne husran yıne husran.sabah atmıstım fotografını.şimdi pc den yazdıgım ıcın fotografı yok.Sen naptın kuzum test yapacaktım?
bu test beta testıyse var ama kuzucumOlabilir canim walla regl bekler oldum testte yalancı çıkıyor anlamadım laboquick almayacağım birdaha
Ben göremedim kaçırdım desene benimde böyle çıkıyor ama bu laboquick herzaman yaptığı şeyyaptım bebısmmm yıne husran yıne husran.sabah atmıstım fotografını.şimdi pc den yazdıgım ıcın fotografı yok.
eger ılk 15 dkka ıcınde cıktıysa bence kan ver bebegım.ama bekledıyse kuruma cızgısı olmustur.Ben göremedim kaçırdım desene benimde böyle çıkıyor ama bu laboquick herzaman yaptığı şey
Beta testi kuzum yazıyor başında bak HCG diye daha 4 gün önce kan aldılar usg baktılar birşey yok kist dediler sanmıyorum oyuzdenbu test beta testıyse var ama kuzucum
Bnm yaptığım teste çıkmıyor canım bence sen cuma tekrarla olmazsan eğer inşallah vardırCanım kuzular bende goruyorum gölge ama gözle görülür tam bir çizgi yok,gölge yaptıgımız tüm testlerde cıkıyor mübarekbizim çişlerde bişey var sanırım gögsüm bugun dahada şişmiş hiç adet olacak gibi değilim karnımda agrımıyor artık,çok umutlanmıştm var dıye hatta ruyamda gordum silik çizgi çıkıyodubakalım cumaya kesın bellı olur artıkHepınızı sevıyorum
Sana birşey diimmi bu ilk 5 dakika da çıkan şu da 15 dakikadan sonra cikan elimde test kalmadı yapa yapaeger ılk 15 dkka ıcınde cıktıysa bence kan ver bebegım.ama bekledıyse kuruma cızgısı olmustur.
bence sen tekrar başka marka ile yap yada kan ver :) çok bariz çünküSana birşey diimmi bu ilk 5 dakika da çıkan şu da 15 dakikadan sonra cikan elimde test kalmadı yapa yapa
yaa aşkımm ınsallah yaaa...cok ümitlenmıstım ılk defa bu ay..adet olursam moralım saglam bozulacak esıme dedım hatta ıyı bı haber olursa soylerım bısey soylemezsem adet olmusum demektır sorma sakın dedım.daha kısa zaman oldu aslında denemeye baslayalı ama nedense her olmadıgında ıcımı bı korku kaplıyor olmayacakmı fln dıye.bilmiyorum ki Allah bilir ne yazıldıysa o olur ❤Bnm yaptığım teste çıkmıyor canım bence sen cuma tekrarla olmazsan eğer inşallah vardır
kist varsa o da beta yukselmesı yapabılıyormus oyle okumustum sankı ınternette canım,sen bence bır doktora gorun ne yapılması gerekıyorsa yap.bıde bakmıssın hamiş te çıkabılırsın tabıkı :)Sana birşey diimmi bu ilk 5 dakika da çıkan şu da 15 dakikadan sonra cikan elimde test kalmadı yapa yapa
Kız daha yeni kan verdim walla yok negatife 0.02 hemde yarın randevu aldım artıkbence sen tekrar başka marka ile yap yada kan ver :) çok bariz çünkü
Yarın randevum var kuzum gidicem bakalım banada kistten kaynaklı geliyor açıkçası yoksa kanda çıkardıkist varsa o da beta yukselmesı yapabılıyormus oyle okumustum sankı ınternette canım,sen bence bır doktora gorun ne yapılması gerekıyorsa yap.bıde bakmıssın hamiş te çıkabılırsın tabıkı :)