💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar selam bana yardımcı olursanız sevinirim , Folik asit nasıl kullanılıyordu ? ben uzun zaman ara verdim takviyelerin içinde var ama dozları bence çok az o yüzden Folbiol kullanıcam daha önce de kullanmıştım ama sabah aç mi yoksa tok mu alınıyordu unuttum bilen varsa yazabilir mi teşekkür ettim şimdiden

Ah bu analık ah bu analık

Ben tok yutuyorum günde 1 tane canım

Hic belirtim yoktu simdi oluyor daha yeni yeni bence var yani aynı benim ilk testim gibi gün gün takip etmiştim erken gebelik testleriyle

Aşklar sıze cok onemlı bısey sorcam hamişlere özellikle şimdi ben gecen ay mesela deneme yapmamıstım gogsum hıc oyle agrıyıp sısmemıstı.yumurtlama zamanı deneme yapınca gogsum dolgunlasıyor hemen.hamiş bebekler sızlerde nasıldı bu durum?bırde akıntı gelmeye yumurtlamadan kac gun sonra baslıyor

Günde 1 tane alıyorum kahvaltıdan sonra. Folbiolun dozu yüksek değil mi? Doktor mu verdi yoksa kendin mi aldin

Benim belirtim olmadı kuzum akıntımda 3 4 gündür cok fazla

Şöyle ki eski grafiğim saat 10.30 ölçülüp girilmiş dereceler, bu ay 8 30da ölçmeye başladım saat çok etkiledi ateşimi normalde bugünde ateşim bu dereceler olmaması gerekiyordu buda bugün yaptığım ovü yeni başladım

Eklentiler

• Screenshot_20230318_190538_com.android.gallery3d.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 55
Cnm bnde folbiol içiyorum
Hergun aynı saatte tok

Evet görünüyor inşallah vardır

Yarın sabh başka Bi testle daha yaparsan emin olursun

Ben folidoce diye bir hap içiyorum yemekten önce içiliyor. Bence ilaç neyse kullanma talimatına bak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…