- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #10.721
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok umutsuzdum olmadı diye çok da ağladım ama şimdi biraz umudum oldu sayendeHic belirtim yoktusimdi oluyor daha yeni yeni bence var yani aynı benim ilk testim gibi gün gün takip etmiştim erken gebelik testleriyle
Teşekkür ederim canım sabah akşam fark edermi acaba bu akşam telafi edeyim bari uzun zaman ara verdim doktorum vermişti aslındaCnm bnde folbiol içiyorum
Hergun aynı saatte tok
Demek ki sen de farklı . Zaten herkeste olcak diye bişey yokmusYok cnm hiç olmadı kupkuruyum
Kimyasalım dada hiç akıntı olmamıştı
Yumurtlama akıntısı da olmuyo bnde
İnşallah yaEvet görünüyor inşallah vardır
Yarın sabh başka Bi testle daha yaparsan emin olursun
Tamam canım teşekkür ederimBen folidoce diye bir hap içiyorum yemekten önce içiliyor. Bence ilaç neyse kullanma talimatına bak canım.
Cnm ya sabahları iç ya da akşamlarıTeşekkür ederim canım sabah akşam fark edermi acaba bu akşam telafi edeyim bari uzun zaman ara verdim doktorum vermişti aslında
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok umutsuzdum olmadı diye çok da ağladım ama şimdi biraz umudum oldu sayende
Kuzum yerlesme kanaması olabilir bak oKızlaaar ya galiba vücudum benimle oyun oynuyor kesildi o pembemsi şey artık hiç yok zaten artık ne yapacağımk bilmiyorum yarın gidip test alıcam yarına kadar gelmesse offfff regl diyorum ümitlenmeyim diye karın ağırım yok sancım yok of of
Canım normalde doktorum içmem için recete etmişti ama ben düzgün kullanmadım bide tedavi görüyorum çatlatma felan içmedim ..yurt dışındayım o yüzden burda muadili var ismi Folsan Türkiyedeki doktorumda Folbiol vermişti buda aynısı kansızlıktan şüphelenmişti ve aşırı az su tüketiyordum vs.. kendi kafama göre almadım yani bu biraz ağırmış zaten yarımda alınabiliyor ama ben eskiden tam alıyodum kansızlık olayından dolayı hiç yan etkisinide görmedim merak edenler için bunuda söylemiş olayım :)Günde 1 tane alıyorum kahvaltıdan sonra. Folbiolun dozu yüksek değil mi? Doktor mu verdi yoksa kendin mi aldin
Tamam canım ozaman sabahları daha iyi olur herhaldeCnm ya sabahları iç ya da akşamları
O iğne ne içinYok bugün meriofert iğne vurdum kendime yarın da vuracağım, Pazartesi randevum var bakalım :))
Amin inşallahinsallah saglıcakla ilerlesin erken gebelik testleri biraz mimli oluyor ben de o yüzden sürekli takip ettim hemen ümitlenmeyeyim diye sen de öyle yap
Canım dün test yapmıştım o öyle çıkmasa şüphe etmicem bile ama bak atıyım tekrar dilerim öyledir dediğin çıkarKuzum yerlesme kanaması olabilir bak o
Senden de allah razı olsun canım benimAmin inşallahAllah razı olsun valla sen beni sevindirdi rabbim de seni sevindirsin
Ee bu pozitifCanım dün test yapmıştım o öyle çıkmasa şüphe etmicem bile ama bak atıyım tekrar dilerim öyledir dediğin çıkar
Var gözüküyor bariz inşallah vardırCanım dün test yapmıştım o öyle çıkmasa şüphe etmicem bile ama bak atıyım tekrar dilerim öyledir dediğin çıkar
İşte kuzum dün sabah yaptım bunu sonra doktoruma gittim idrar yolları için regl geçmesini bekle dedi bugünde bata 2 gün varken bu pembe akıntı geldi ama sadece silince hafif ama bilmiyorum be kuzucum yaaa allah hayırlıysa versin sanada en kısa zamanda böyle bol betalı sağlıklı bir kalp atışı nasip etsinEe bu pozitif
İşallah kuzucuğum bekliyorum yarın olsun devam etmesse tekrar test yapçam test alıpVar gözüküyor bariz inşallah vardırben 2. Gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamıştım adete 8 gün kala gelmişti çok açık ve çok az pembe sadece tuvalete peçeteye gelmişti adet olacam zannetmiştim sonra adete 3 gün varken test yaptım bariz kırmızı çıkmıştı ertesi gün ilk kan değerim 336 çıkmıştı . Bekle olmazsan senin de öyledir demek ki
Ya bence sen tekrar test yap bebeğim amin aminnn insallahİşte kuzum dün sabah yaptım bunu sonra doktoruma gittim idrar yolları için regl geçmesini bekle dedi bugünde bata 2 gün varken bu pembe akıntı geldi ama sadece silince hafif ama bilmiyorum be kuzucum yaaa allah hayırlıysa versin sanada en kısa zamanda böyle bol betalı sağlıklı bir kalp atışı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?