• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Eki Görüntüle 3219953
Kızlar ben dayanamam dün akşam gebelik testi yaptım yaptığımda da çok çok az bir çizgi var gibi gelmişti ama artık gözlerin yerine alıştı ikinci çizgiyi görüyor kendi kendine dedim bıraktım . Biraz önce çöpe atacaktım testi böyle gözüküyor . Erken gebelik testlerinde kuruma çizgisi bu kadar belirgin olur mu ? Test adı predictor.
Canım predictor daha afrklı oluyor benim bildiğim. Bu sanırım prodictor mü ne o test demi? Bariz var bir şey gözüküyor. Ay hayırlısı inşallah bebişin seninledir kuzum :nazar: :KK200:

IMG-20230318-WA0037.jpg

Bugün regl günüm ve test yaptım, hamileyim kızlar 🥰

Dayanamadım bnde yaptım kalbim gibi tertemiz bi negatif

Eklentiler

• 53AE955E-4805-4581-B281-4E26EE09319B.jpeg
    53AE955E-4805-4581-B281-4E26EE09319B.jpeg
    123,8 KB · Görüntüleme: 58
  • 3292C43C-9CBD-4BDA-980B-4BD39A1E43BD.jpeg
    3292C43C-9CBD-4BDA-980B-4BD39A1E43BD.jpeg
    97,6 KB · Görüntüleme: 63
Kuzum bende pco varya ben bilmiyorum ki akıntım oldu ama sadece 2 gün sürdü ovülasyon testide kullanmak istemedim bu ay için o yüzden hiçbir fikrim yok bodoslama gidiyorum😂
Bu ay aynı şeyi ben de yaşadım. pco bende de var ve ovulasyon testi kullanmadım. Ancak 10 Mart tarihinde 1 gün ancak aşırı yoğun akıntım oldu. İnternette de akıntının gelmesi 1-2 gün içinde yumurtlayacğaın anlamına geliyor yazıyor. Öyleyse 11 ya da 12 mart tarihinde yumurtladım demektir. Biz mecbur bat'ı bekleyeceğiz. Şubat ayında ovulasyon testi yapıyodum ve pik olduğu günden 4 gün önce başlamıştı yumurtlama akıntım mesela. İşte insan bilemiyor. Belki de 13 Mart yumurtlamışımdır. Artık Allah kerim.

23 şubatta dollendigini düşünüyorum 11.gunuydu
Tamamdır bebek, iyice emin oldum. Önemli olan döllenme üzerinden en az 10-11 geçmesi gerekiyor. Bu da bazı kadınlarda Bat'tan 6 gün önce öğrenmesine yol açarken bazı kadınlarda Bat'tan 2 gün önce öğrenmesine yola açabiliyor.

Canım predictor daha afrklı oluyor benim bildiğim. Bu sanırım prodictor mü ne o test demi? Bariz var bir şey gözüküyor. Ay hayırlısı inşallah bebişin seninledir kuzum :nazar: :KK200:
Evet canım heyecandan yanlış yazmışım test adı prodoctor erken gebelik testi. İnşallah vardır 🙏🏻 Ama çok umutlanmak istemiyorum ya yoksa çok üzülürüm kaset test negatif çıktığında çok ağlamıştım yine aynısından korkuyorum salı yada Çarşamba kan testi vermem lazım adetim düzensiz olduğu için doktor 15. Gün kan ver dedi Rabbğm hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat inşallah 🙏🏻😘

Bende 20 sine aldık canim.
Senle 1 hafta arayla çekilecekmisinm.
Senin ilk fektirmende bir yapışıklık görünmüş muydu ?
Burada bir özel hastaneyi aradım 4000 dediler bana.
Sonra üniversiteden randevu bulunca ordan şansımı deneyecem. Artık olmazsa özele de gidebilirim.
Adet bitiminden 3-4 gün sonra dediler bana. Senin o zaman bitmiş mi oluyor. Yok kuzum o zaman bir şey çıkmamıştı temiz çıkmıştı rahim filmim. Onla alakası var mı bilmiyorum ama rahim filminden 3 ay sonra Progestan kullandığım ay hamile kalmıştım. Çok demişler 4bin yuh ya

Eki Görüntüle 3219953
Kızlar ben dayanamam dün akşam gebelik testi yaptım yaptığımda da çok çok az bir çizgi var gibi gelmişti ama artık gözlerin yerine alıştı ikinci çizgiyi görüyor kendi kendine dedim bıraktım . Biraz önce çöpe atacaktım testi böyle gözüküyor . Erken gebelik testlerinde kuruma çizgisi bu kadar belirgin olur mu ? Test adı predictor.
Ben de bu sekilde öğrenmiştim ☺️

Back