💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

@Papatyamaviss ateş tabloma bakar mısın yumurtlama düşüşü olmuş mu çünkü dün uzayan akıntı gördüm
Ben baktım şimdi. Yumurtlamadan sonra ateş derecen nedir bilmiyorum ama eğer yarınki ateşin de bugünden yüksek çıkarsa 12. Gün bile çatlamış olabilir yumurtan canım çünkü en düşük orda ateş 12-13 yumurtlama olmuş gibi. Dediğim gibi yarınki ateş yüksek çıkarsa

@Papatyamaviss ateş tabloma bakar mısın yumurtlama düşüşü olmuş mu çünkü dün uzayan akıntı gördüm
Ama şimdi bir daha baktım. Alttaki tablona da. Yumurtlamadan sonra ateşin 36.8 falan civarı o zaman bu normal bir dalgalanma olabilir ateşinde canım. Yani yumurtlama daha olmamış olabilir. Çünkü 36.3 senin normal ateş derece aralığında(yumurtlamadan önce)

Adet bitiminin 3. Günü oluyor benim de.
Rabbim bunda da nasip etsin inşallah ikimize de.

Ben de bu sekilde öğrenmiştim
Yaaaa Ağlayacam şimdi zaten üç gündür ağlamaklıyım ara ara ağladım da çok sevinmek istemiyorum ama içim kıpır kıpır oldu şuan . Peki böyle öğrendiğinde belirtin var mıydı ? Benim şuan sadece göğüs hassasiyetim var ara ara kasıkta yumru gibi birşey var ağırıyor ama bilemedim akıntım yok hiç o yüzden umutlanmak istemiyorum da

Yani bu hesaba göre 12.günde falan yapmak gerek test. Ya böyle regl ağrısı gibi. Sanki heran regl olcak gibiyim. Ümitlenmek de istemiyorum ama inşallah

Eğer öyleyse benim 14 15 martta geldi akıntı ama oda normal düzeyde kaç günde bi oluyorsun

Aynen adete kaç gün kaldığının bi önemi yok bende 10. Günde öğrendim tam. Adete 2 gün kalmıştı herkesin döngüsü farklı olduğu için önemli olan çatlamadan sonraki 10. gün

Eğer öyleyse benim 14 15 martta geldi akıntı ama oda normal düzeyde kaç günde bi oluyorsun
Benim regl her ay değişiyor bir kaç gün. Ama Bir önceki ay 28 gün sonra regl olurken bu ayda 31. günü regl oldum. Akıntın 15 Mart son gün geldiyse belki 16 Mart yumurtladın. Zaten daha çok erken oluyor bu durumda kuzum.

Çiğdem çekirdek mi? Kabak çekirdeğimi kuzum? izmirde çiğdem diyoruz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…