- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #10.481
O sorun bende de varBanada tatıl ama erkenden ayaktayımbende alıskanlık olmus ya hergun aynı saatte uyanıyorum
Aaaa bence de erkenCanım senin Bat'ına baktım ilk sayfadan 24 Mart gözüküyor. Daha çok erken geldi banaBenim de 24 Mart tahminlerime görede ilk göreceğim çizgi şayet her şey yolunda giderse en erken Pazartesi olur diye tahmin ediyorum. Bekle canım sabret biraz daha.
Evet dunde yapmistim canim uygulamaya gore suan 6 gun ama yumurtlamama gore 4 gun varBata kaç gün var canım? Dün de mi test yapmıştın?
Agrın vardı canım ıyı oldunmu ?benım akıntı fln kesıldı bıttı bence yumurtlama ama çarsambaya kadar devam etcem yınede degerlendırmeye.aklımada bısey takıldı dr solda domınant 15 mm dedı,bende dedımkı arkadan geeln yumurtamı,oda yok rüptüre olmuş bu çok guzel vakıt 10 gun degerlendır dedı.yumurtladıysam 15 mm noluyo aklıma o takıldı sımdıdeHay yaşa. Zınk diye kalkıyorum hafta sonları. Vücut alışmış yapıcak bir şey yok. Ancak eşimi ellemesem öğlene kadar uyur
Sabah cok uzuldum dun oyle olupda bugun kararmada gorunuyor sadece uygulamaya gore evet 24 mart 6 gun var ben akinti takip etmistimde ona gore yapmistim testi aslinda hayirlisi olsun insallah ya olsa cok sevinirimCanım senin Bat'ına baktım ilk sayfadan 24 Mart gözüküyor. Daha çok erken geldi banaBenim de 24 Mart tahminlerime görede ilk göreceğim çizgi şayet her şey yolunda giderse en erken Pazartesi olur diye tahmin ediyorum. Bekle canım sabret biraz daha.
Aggg dun gorunupde bugun gorunmemesi cok tuhaf degilmiCanım bende goremedım uzgunumbata daha varsa bekle bıraz daha
Çok daha iyiyim kuzum. Dedim benimki de rüptüre denen şey olduysa diye dün değerlendirdikAgrın vardı canım ıyı oldunmu ?benım akıntı fln kesıldı bıttı bence yumurtlama ama çarsambaya kadar devam etcem yınede degerlendırmeye.aklımada bısey takıldı dr solda domınant 15 mm dedı,bende dedımkı arkadan geeln yumurtamı,oda yok rüptüre olmuş bu çok guzel vakıt 10 gun degerlendır dedı.yumurtladıysam 15 mm noluyo aklıma o takıldı sımdıde
Sen yumurtladığın günden eminsen bilemem. Uygulama standart hesaplama verir herkese. Doğruyu nereden bilecek ki oSabah cok uzuldum dun oyle olupda bugun kararmada gorunuyor sadece uygulamaya gore evet 24 mart 6 gun var ben akinti takip etmistimde ona gore yapmistim testi aslinda hayirlisi olsun insallah ya olsa cok sevinirim
Hayirlisi olsun insallah dun hic gormedim diyen olmadi insanda umitleniyor ya zaten yer ariyorum umitlenmeyeSen yumurtladığın günden eminsen bilemem. Uygulama standart hesaplama verir herkese. Doğruyu nereden bilecek ki oVücut senin vücudun ve her kadının vücudu ve yumurtlama döngüsü farklı. Hatta sen her ay farklı günlerde bile yumurtlayabilirsin. Ya ovulasyon testi yapıp takip etmelisin ya da 1 dolu 1 boş ilişki devam ettirip yumurtlama zamanlarında akıntın gelince devam ettirmelisin canım.
Bebişin inşallah seniledir. Bazen kendi kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz kafamızda bir şeyler yaratıyoruz resmen. Benim de elimde tonla test var ucuza aldım diye sabah akşam yapıyorum yeni hobim oldu
Sıkma canını
Bu arada ben senin dünkü attığına da baktım, çok bariz bir gölge mevcut değilmiş dün de. Gözle daha iyi görülebiliyor tabi. Sıkma canım kendini hiç. Pembe silik bir çizgi görene kadar gölgelere çok takılma.Sabah cok uzuldum dun oyle olupda bugun kararmada gorunuyor sadece uygulamaya gore evet 24 mart 6 gun var ben akinti takip etmistimde ona gore yapmistim testi aslinda hayirlisi olsun insallah ya olsa cok sevinirim
Bir de şu var. HErkesin idrarına aynı zamanda yansımayabiliyor. Bazı kadınlarda idrara hormon geç yansıyabiliyor. İnşallah öyledir kuzum.Hayirlisi olsun insallah dun hic gormedim diyen olmadi insanda umitleniyor ya zaten yer ariyorum umitlenmeyeakintidan tahmin ediyorum birde agrim oluyir orda ve uc dort gundur agrim var adet olacakmisim gibi
Dedigin cok dogru inan nerden ne cikaracagimi sasirdim ama bu test markasini bayadir kullaniyorum hani hic birsey olmazdi bem beyaz ama dun kararti vardi bende umitlendimBu arada ben senin dünkü attığına da baktım, çok bariz bir gölge mevcut değilmiş dün de. Gözle daha iyi görülebiliyor tabi. Sıkma canım kendini hiç. Pembe silik bir çizgi görene kadar gölgelere çok takılma.
Canım ben adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım çıkmadı. Adetime 3 gün kala çıktı aslında adete kaç gün kaldığı çok önemli değil sanki yumurta çatladıktan sonra 10. günde öğrenmiş oldum ben yumurta ne zaman çatladıysa 10 gün öğrenilirmiş geneldeSabah cok uzuldum dun oyle olupda bugun kararmada gorunuyor sadece uygulamaya gore evet 24 mart 6 gun var ben akinti takip etmistimde ona gore yapmistim testi aslinda hayirlisi olsun insallah ya olsa cok sevinirim
Sanmıyorum canım etkileneceğini, süt gögüsten boşalmasa mastit olurdun. Her bebe rızkıyla gelirAmiiin inşAllah yeterince süt olurkonusu açılmışken aklıma bir şey takılıyor ara sıra onu da sorayım belki bilen vardır.Doğumdan 24 saat sonra süt kesici ilaç verdi doktorum. Hiç süt gelmedi yani öncesinde sonrasında. Acaba bundan sonraki gebeliklerdeki süt durumu etkilenir mi ilaçtan kaynaklı ?
Martin 7 si seffaf akintim opak hale geldi bende ogun ve uc gunu degerlendirdim 7 si yada 8 i tahmini olarak ama yine bekleyip umit allahtanCanım ben adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım çıkmadı. Adetime 3 gün kala çıktı aslında adete kaç gün kaldığı çok önemli değil sanki yumurta çatladıktan sonra 10. günde öğrenmiş oldum ben yumurta ne zaman çatladıysa 10 gün öğrenilirmiş genelde
İnsallahBir de şu var. HErkesin idrarına aynı zamanda yansımayabiliyor. Bazı kadınlarda idrara hormon geç yansıyabiliyor. İnşallah öyledir kuzum.
Benim geçen ay yumurtlamadan 6 gün önce başlamış şeffaf uzayan yumurtlama akıntım. Ovulasyon testi ile de takip etmiştim.Belki de geç yumurtladın ve senin thamininden geç döllendi yumurta.Martin 7 si seffaf akintim opak hale geldi bende ogun ve uc gunu degerlendirdim 7 si yada 8 i tahmini olarak ama yine bekleyip umit allahtan
Canım ben efektli de görüyorum, inşallah bebişin seninledirGunaydinnnn kizlarrr ben test yaptim ama yok galiba olsaydi daha koyu cikmazmiydi sadece efektte gorunuyor birazda testte ama koyuladmasi gerekmez mi
Heray ayni olacak degil tabikide uzayan akintiyi gordugumde ovulasyon yapinca hep koyu cikmisti ordan tahmin ediyorum ama bilrmeyiz dediginiz gibide olmus olabilir hayirlisi ya gercekten 1 bucuk yildir her ay husranBenim geçen ay yumurtlamadan 6 gün önce başlamış şeffaf uzayan yumurtlama akıntım. Ovulasyon testi ile takip etmiştim.Belki de geç yumurtladın ve senin thamininden geç döllendi yumurta.
İnsallah tasucum valla o konu senin bu konu benim geziyorum az cok bilirsinCanım ben efektli de görüyorum, inşallah bebişin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?