• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Canım senin Bat'ına baktım ilk sayfadan 24 Mart gözüküyor. Daha çok erken geldi bana 😊 Benim de 24 Mart tahminlerime görede ilk göreceğim çizgi şayet her şey yolunda giderse en erken Pazartesi olur diye tahmin ediyorum. Bekle canım sabret biraz daha.
Aaaa bence de erken 😁

Hay yaşa. Zınk diye kalkıyorum hafta sonları. Vücut alışmış yapıcak bir şey yok. Ancak eşimi ellemesem öğlene kadar uyur 😄
Agrın vardı canım ıyı oldunmu ?benım akıntı fln kesıldı bıttı bence yumurtlama ama çarsambaya kadar devam etcem yınede degerlendırmeye.aklımada bısey takıldı dr solda domınant 15 mm dedı,bende dedımkı arkadan geeln yumurtamı,oda yok rüptüre olmuş bu çok guzel vakıt 10 gun degerlendır dedı.yumurtladıysam 15 mm noluyo aklıma o takıldı sımdıde🤣🤣🤣

Canım senin Bat'ına baktım ilk sayfadan 24 Mart gözüküyor. Daha çok erken geldi bana 😊 Benim de 24 Mart tahminlerime görede ilk göreceğim çizgi şayet her şey yolunda giderse en erken Pazartesi olur diye tahmin ediyorum. Bekle canım sabret biraz daha.
Sabah cok uzuldum dun oyle olupda bugun kararmada gorunuyor sadece uygulamaya gore evet 24 mart 6 gun var ben akinti takip etmistimde ona gore yapmistim testi aslinda hayirlisi olsun insallah ya olsa cok sevinirim 🥹

Agrın vardı canım ıyı oldunmu ?benım akıntı fln kesıldı bıttı bence yumurtlama ama çarsambaya kadar devam etcem yınede degerlendırmeye.aklımada bısey takıldı dr solda domınant 15 mm dedı,bende dedımkı arkadan geeln yumurtamı,oda yok rüptüre olmuş bu çok guzel vakıt 10 gun degerlendır dedı.yumurtladıysam 15 mm noluyo aklıma o takıldı sımdıde🤣🤣🤣
Çok daha iyiyim kuzum. Dedim benimki de rüptüre denen şey olduysa diye dün değerlendirdik :D ahahah Nasip kısmet artık. Bu sabah feci göğüs ucu acısıyla uyandım ilk kez böyle böyle belirtim oldu. Belki cidden yumurtladım, belki de bebek yerleşti ve hassasiyet başladı. Belki de vücudum benimle eyleniyor :D

İyi yapmışsınız. Belki de doktor garantilemek istiyor. Artık 10 gün bir dolu bir boş ya da 1 dolu 2 boş artık siz nasıl rahat hissedecekseniz değerlendirin kuzum.

Sabah cok uzuldum dun oyle olupda bugun kararmada gorunuyor sadece uygulamaya gore evet 24 mart 6 gun var ben akinti takip etmistimde ona gore yapmistim testi aslinda hayirlisi olsun insallah ya olsa cok sevinirim 🥹
Sen yumurtladığın günden eminsen bilemem. Uygulama standart hesaplama verir herkese. Doğruyu nereden bilecek ki o 😊 Vücut senin vücudun ve her kadının vücudu ve yumurtlama döngüsü farklı. Hatta sen her ay farklı günlerde bile yumurtlayabilirsin. Ya ovulasyon testi yapıp takip etmelisin ya da 1 dolu 1 boş ilişki devam ettirip yumurtlama zamanlarında akıntın gelince devam ettirmelisin canım.

Bebişin inşallah seniledir. Bazen kendi kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz kafamızda bir şeyler yaratıyoruz resmen. Benim de elimde tonla test var ucuza aldım diye sabah akşam yapıyorum yeni hobim oldu :D

Sıkma canını :KK200:

Sen yumurtladığın günden eminsen bilemem. Uygulama standart hesaplama verir herkese. Doğruyu nereden bilecek ki o 😊 Vücut senin vücudun ve her kadının vücudu ve yumurtlama döngüsü farklı. Hatta sen her ay farklı günlerde bile yumurtlayabilirsin. Ya ovulasyon testi yapıp takip etmelisin ya da 1 dolu 1 boş ilişki devam ettirip yumurtlama zamanlarında akıntın gelince devam ettirmelisin canım.

Bebişin inşallah seniledir. Bazen kendi kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz kafamızda bir şeyler yaratıyoruz resmen. Benim de elimde tonla test var ucuza aldım diye sabah akşam yapıyorum yeni hobim oldu :KK70:

Sıkma canını :KK200:
Hayirlisi olsun insallah dun hic gormedim diyen olmadi insanda umitleniyor ya zaten yer ariyorum umitlenmeye 😅 akintidan tahmin ediyorum birde agrim oluyir orda ve uc dort gundur agrim var adet olacakmisim gibi

Bu arada ben senin dünkü attığına da baktım, çok bariz bir gölge mevcut değilmiş dün de. Gözle daha iyi görülebiliyor tabi. Sıkma canım kendini hiç. Pembe silik bir çizgi görene kadar gölgelere çok takılma.

Hayirlisi olsun insallah dun hic gormedim diyen olmadi insanda umitleniyor ya zaten yer ariyorum umitlenmeye 😅 akintidan tahmin ediyorum birde agrim oluyir orda ve uc dort gundur agrim var adet olacakmisim gibi
Bir de şu var. HErkesin idrarına aynı zamanda yansımayabiliyor. Bazı kadınlarda idrara hormon geç yansıyabiliyor. İnşallah öyledir kuzum.

Bu arada ben senin dünkü attığına da baktım, çok bariz bir gölge mevcut değilmiş dün de. Gözle daha iyi görülebiliyor tabi. Sıkma canım kendini hiç. Pembe silik bir çizgi görene kadar gölgelere çok takılma.
Dedigin cok dogru inan nerden ne cikaracagimi sasirdim ama bu test markasini bayadir kullaniyorum hani hic birsey olmazdi bem beyaz ama dun kararti vardi bende umitlendim

Canım ben adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım çıkmadı. Adetime 3 gün kala çıktı aslında adete kaç gün kaldığı çok önemli değil sanki yumurta çatladıktan sonra 10. günde öğrenmiş oldum ben yumurta ne zaman çatladıysa 10 gün öğrenilirmiş genelde

Amiiin inşAllah yeterince süt olur ☺️ konusu açılmışken aklıma bir şey takılıyor ara sıra onu da sorayım belki bilen vardır.Doğumdan 24 saat sonra süt kesici ilaç verdi doktorum. Hiç süt gelmedi yani öncesinde sonrasında. Acaba bundan sonraki gebeliklerdeki süt durumu etkilenir mi ilaçtan kaynaklı ?
Sanmıyorum canım etkileneceğini, süt gögüsten boşalmasa mastit olurdun. Her bebe rızkıyla gelir😊😊

Canım ben adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım çıkmadı. Adetime 3 gün kala çıktı aslında adete kaç gün kaldığı çok önemli değil sanki yumurta çatladıktan sonra 10. günde öğrenmiş oldum ben yumurta ne zaman çatladıysa 10 gün öğrenilirmiş genelde
Martin 7 si seffaf akintim opak hale geldi bende ogun ve uc gunu degerlendirdim 7 si yada 8 i tahmini olarak ama yine bekleyip umit allahtan

Martin 7 si seffaf akintim opak hale geldi bende ogun ve uc gunu degerlendirdim 7 si yada 8 i tahmini olarak ama yine bekleyip umit allahtan
Benim geçen ay yumurtlamadan 6 gün önce başlamış şeffaf uzayan yumurtlama akıntım. Ovulasyon testi ile de takip etmiştim.Belki de geç yumurtladın ve senin thamininden geç döllendi yumurta.

Benim geçen ay yumurtlamadan 6 gün önce başlamış şeffaf uzayan yumurtlama akıntım. Ovulasyon testi ile takip etmiştim.Belki de geç yumurtladın ve senin thamininden geç döllendi yumurta.
Heray ayni olacak degil tabikide uzayan akintiyi gordugumde ovulasyon yapinca hep koyu cikmisti ordan tahmin ediyorum ama bilrmeyiz dediginiz gibide olmus olabilir hayirlisi ya gercekten 1 bucuk yildir her ay husran 🥹

Back