• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bebek doğar doğmaz ilk sütünü bebeğin vücüduna sürerseniz kıl çıkmıyor
Aaa gerçekten mi 🤭 ikinciye inşallah olursa 🤲🏼 bende çok bilinçli yapmamıştım gözü akıyor diye sürdürmüşlerdi sonra faydasını gördük kirpiklerde, upuzun oldu çok şaşırmıştım. Bunu unutmam ama teşekkürler 💐

Canım bildiğim kadarıyla doğru düzgün doktor kalmadı özelde benim gözdede gittiğim özlem hoca vardı o bırakmış mesela bende mecburen Elazığ'da doktor buldum kendime
Elazığ'da özelde Ömer Dayı adlı bir doktor var çok iyi bir doktor adam ne olsa söylüyor yaşlıca biriydi hala orda mı yaşıyor mu bilmiyorum ama ona da bi bak istersen 🙏🏻

Kizlar herkese hayırlı geceler diliyorum bu gün biraz sayfanızda gezinip okudum bebiş isteyen herkese rabim en kısa zamanda hayırlısıni nasip etsin insallaaaahh🤗❣️bunlar çok güzel heycanlar bende 2021 Ekim annesiydim ay ne güzeldi şubata hamileydim o yıl çok tatlı heycanlar sizi okurken yine öyle oldum ya 😂size birşey sormak istiyorum fikri olan bana yardım etsin ya ben bazen ikinci çocuk istiyorum kızıma arakdas olsun diye ama vaz gecmistim bu düşünceden eşimde zaten çocuk istemezdi hiç ama bu ay ne olduysa ona çocuk aşkı gekdi ve. İki defa korunmasız ilişki oldu sizce tutar mı ya inanın tutsun istemiyorum suan beni stres bastı çocuğun çok yaramaz daha beter olur diye düşünüyorum 😂😩 ben 34 subaata adet oldum 12 sinde korunmasız ilişki birde 17 sinde kizlar ama sizden oudugum kadarıyla yani tahminen yumurtlama 14 dünde oluyor bı arakdas su gubi akıntı demiş benim ki o gün öyle denk geldim şu gibiydi bide çok fazla sizce çocuk olur mu ya çok yazdım hakkınızı helal edin 😩😬😄😄😄♥️♥️♥️♥️

Kizlar herkese hayırlı geceler diliyorum bu gün biraz sayfanızda gezinip okudum bebiş isteyen herkese rabim en kısa zamanda hayırlısıni nasip etsin insallaaaahh🤗❣️bunlar çok güzel heycanlar bende 2021 Ekim annesiydim ay ne güzeldi şubata hamileydim o yıl çok tatlı heycanlar sizi okurken yine öyle oldum ya 😂size birşey sormak istiyorum fikri olan bana yardım etsin ya ben bazen ikinci çocuk istiyorum kızıma arakdas olsun diye ama vaz gecmistim bu düşünceden eşimde zaten çocuk istemezdi hiç ama bu ay ne olduysa ona çocuk aşkı gekdi ve. İki defa korunmasız ilişki oldu sizce tutar mı ya inanın tutsun istemiyorum suan beni stres bastı çocuğun çok yaramaz daha beter olur diye düşünüyorum 😂😩 ben 34 subaata adet oldum 12 sinde korunmasız ilişki birde 17 sinde kizlar ama sizden oudugum kadarıyla yani tahminen yumurtlama 14 dünde oluyor bı arakdas su gubi akıntı demiş benim ki o gün öyle denk geldim şu gibiydi bide çok fazla sizce çocuk olur mu ya çok yazdım hakkınızı helal edin 😩😬😄😄😄♥️♥️♥️♥️
Kuzum tam tehlıkelı zamanlar olabılır yanı😊😊😊

Bir uygulama yumurtlama günümü girince 20 si gösterdi, diğeri 26 gösteriyor 🤷🏽‍♀️ ilk defa oluyor bu durum
Çok garip gerçekten. Aklıma geldi ve söylemek istedim belki benim için bir tesadüf olmuştur ama denemeye değer diye düşünüyorum. Ben bu ay doktora gittğimde soldan yumurtladığımı ve 3 4 gün içerisinde tahminen çatlayacağını söylemişti. Bende bunu dikkate alarak o günleri değerlendirdim ve her ilişki sonrası sol tarafıma uzandım etkisi oldu mu olmadı mı tabiki nilemem ama burdaki tüm gebelerin tavsiyelerini okumuş biri olarak yardımın dokunsun çok isterim nacizane🤍

Kuzum tam tehlıkelı zamanlar olabılır yanı😊😊😊
Ay deme öyle deme canım benim 😂😩olmaistir iki defadan çünkü ilk kızımda üç ay olmadı bak belki buda öyledir 🤔artık olursa da nasip diycez ya🤷 rabim önce isteyen herkese nasip etsin inşallah olmayanlara versin ❣️♥️❣️teşekur ederim cevabın beni teselli etmedi ama olsun 😂😂

Ay deme öyle deme canım benim 😂😩olmaistir iki defadan çünkü ilk kızımda üç ay olmadı bak belki buda öyledir 🤔artık olursa da nasip diycez ya🤷 rabim önce isteyen herkese nasip etsin inşallah olmayanlara versin ❣️♥️❣️teşekur ederim cevabın beni teselli etmedi ama olsun 😂😂
Vucut bırkere dogum yapınca çok bereketlı oluyor kuzucum gozlemlerım oyle.😀😍akıntı oldugu gun tehlıkelı.eger gelecegı varsa hıc korkma su akar yolunu bulur bır sekılde😊canımız sag olsun🌸🌸

Hamiş ve İnşAllah yakında hamile olacak kankiler az önce bir video izledim bana çok mantıklı geldi. Bebeğe anne sütü ile masaj yapıyorlar saçlarına yüzüne vücuduna ☺️ Çok faydalı olabilir. Bir gün anne olursam İnşAllah uygulayabilirim ☺️
Umarım en hayırlı vakitlerde hayırlı bebeleriniz olur ve hem içip doymaya hem de masaj yapmaya yetecek kadar sütleriniz olur 🤲🤲🤲

imagination forever imagination forever canım çok geçmiş olsun, ritim bozukluğu kısmını yeni farkettim.
bebekheyecani bebekheyecani canım ben de gördüm gölge 👀👀 sağlıkla hayırla büyüsün gelsin kuzu 🤲🤲
Saol canımm benımm🙏🙏inşallah gecer en kısa zamanda.sen napıyosun hıc degerlendırme yapabılıyormusun?karar verdınızmı esyaları alacakmısınız.bıraz daha ıyı oldunuzmu psıkolojı olarak

Saol canımm benımm🙏🙏inşallah gecer en kısa zamanda.sen napıyosun hıc degerlendırme yapabılıyormusun?karar verdınızmı esyaları alacakmısınız.bıraz daha ıyı oldunuzmu psıkolojı olarak
İnşAllah canım benim🤲 yok canım şuan konusu bile geçmiyor bebenin ve ben artık duracağım sanki...Rabbim çocuklarıma çocuklarımıza hayırlı ömürler nasip etsin. Yeni bir yerde yeni bir düzen kurana kadar 40 olurum herhalde 🙃🙃 içimde kalmadı denedim. Kısmet değilmiş. Hayırlısı böyleymiş🤲 tabii bu benim düşüncem, eşimle bu konuyu konuşmadık.
Eşim ev ayarlamaya çalışıyor ayarlarsa, eşyaların alabildiğimiz kadarını almaya çalışacağız.

Back