💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Canım yerlesme olabilir sakin ol
Günaydın canım teşekkür ederim kız iyiki varsınız 🌸belkide öyledir ama bilmiyorum heveslenmiyorum bakalım beklicez görcez işallah dediğin gibidi
Yınede test yaparmısın
Yınede test yaparmısın kuzum
Canımmm dün tüm testleri kullandım kalmadı kargoda bugün gidip alcam ama artık oda içimde gelmiyor 😭

Günaydın canım teşekkür ederim kız iyiki varsınız 🌸belkide öyledir ama bilmiyorum heveslenmiyorum bakalım beklicez görcez işallah dediğin gibidi

Canımmm dün tüm testleri kullandım kalmadı kargoda bugün gidip alcam ama artık oda içimde gelmiyor 😭
Bekleyebılırsen bekle hemde akıntının akıbetı ortaya cıkar

Canım bildiğim kadarıyla doğru düzgün doktor kalmadı özelde benim gözdede gittiğim özlem hoca vardı o bırakmış mesela bende mecburen Elazığ'da doktor buldum kendime
Artık ciddi tedaviyeye başlayayım Malatya'ya gidince dedim, asilama tüp bebek. Derken deprem oldu doktor kalmadı 😔

Günaydın kızçeler. Aşırı gaz problemim var 🙄 adet belirtisi olabilir mi yani yaşayan varmı aramızda

Eklentiler

• IMG_20230318_061137.jpg
    IMG_20230318_061137.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_20230318_061121.jpg
    IMG_20230318_061121.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_20230318_061059.jpg
    IMG_20230318_061059.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_20230318_061039.jpg
    IMG_20230318_061039.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 110
İnsallah gerek kalmaz klomene.
Bende pazartesi Malatya'ya gelmeden rahim filmi cektirecegim. Yani çekerler inşallah.

Malatya'da özel hastanelerin durumu ne bu arada açıklar mi ?
Canım ben de 27 Mart pazartesi günü için rahim filmi randevusu aldım. Anestezili 2600 anestezi olmadan 2000 dediler. Ben beş altı yıl önce çektirdiğimde de anestezi almadan yapmıştım o zamanki doktorum sağ olsun o anlık acı için anestezi almanı istemem diye güzelce konuşmuştu. Cidden sadece o an bir acı oluyor sonra geçiyor. Yine anestezi almadan çekileceğim ben inşallah.

Canım erken gebelik testi alsana bugün. Geç döllenme olabilir çünkü
Cnm geç döllenme değil
İğne vuruldum çunku
Erkn gebelik alim dıyorum evet daha net çıkabılır
Bu laboquik gercekten sevmedim
Hani dıyorlar ya damlatır damlatmaz 2. Çizgi çıktı
Laboquik te boyle bısey yok
En az 5-10 dk beklenecek

Elazığ'da özelde Ömer Dayı adlı bir doktor var çok iyi bir doktor adam ne olsa söylüyor yaşlıca biriydi hala orda mı yaşıyor mu bilmiyorum ama ona da bi bak istersen 🙏🏻
İlk defa sizden duyuyorum kadın doğumcumu bu adam bide hangi hastanede çalışıyordu önceden hatırlıyormusunuz çok sağolun

Back