- Emoji Skoru
- 12.047
- Puanlar
- 218
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #10.521
@bebekheyecani kuzum kalkmadın mı herkes merakla seni bekliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım teşekkür ederim kız iyiki varsınız belkide öyledir ama bilmiyorum heveslenmiyorum bakalım beklicez görcez işallah dediğin gibidiCanım yerlesme olabilir sakin ol
Yınede test yaparmısın
Canımmm dün tüm testleri kullandım kalmadı kargoda bugün gidip alcam ama artık oda içimde gelmiyorYınede test yaparmısın kuzum
Bekleyebılırsen bekle hemde akıntının akıbetı ortaya cıkarGünaydın canım teşekkür ederim kız iyiki varsınız belkide öyledir ama bilmiyorum heveslenmiyorum bakalım beklicez görcez işallah dediğin gibidi
Canımmm dün tüm testleri kullandım kalmadı kargoda bugün gidip alcam ama artık oda içimde gelmiyor
İnşaallah canım benim çok aminnn hepimiz saglıklı sıhhatli allahım isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etBeniiii deee sizleri hamiş görmeden de gitmeye niyetim yok. @fnd_50 @imagination forever @melisaa93 @melegim can @Niqu @savascii @Safransari
İnsallahhhBeniiii deee sizleri hamiş görmeden de gitmeye niyetim yok. @fnd_50 @imagination forever @melisaa93 @melegim can @Niqu @savascii @Safransari
Artık ciddi tedaviyeye başlayayım Malatya'ya gidince dedim, asilama tüp bebek. Derken deprem oldu doktor kalmadıCanım bildiğim kadarıyla doğru düzgün doktor kalmadı özelde benim gözdede gittiğim özlem hoca vardı o bırakmış mesela bende mecburen Elazığ'da doktor buldum kendime
Öyledir bence pembe akıntı yerlesmede cok görülüyorGünaydın canım teşekkür ederim kız iyiki varsınız belkide öyledir ama bilmiyorum heveslenmiyorum bakalım beklicez görcez işallah dediğin gibidir
Kuzum aynı marka mı bunlarKızlar bakın şöyle atim
P. Tesi akşam ve perşembe sabahının hiçbir farkı yok
Canım erken gebelik testi alsana bugün. Geç döllenme olabilir çünküKızlar bakın şöyle atim
Umarım çok beklemezsin aşkımBeniiii deee sizleri hamiş görmeden de gitmeye niyetim yok. @fnd_50 @imagination forever @melisaa93 @melegim can @Niqu @savascii @Safransari
Canım ben de 27 Mart pazartesi günü için rahim filmi randevusu aldım. Anestezili 2600 anestezi olmadan 2000 dediler. Ben beş altı yıl önce çektirdiğimde de anestezi almadan yapmıştım o zamanki doktorum sağ olsun o anlık acı için anestezi almanı istemem diye güzelce konuşmuştu. Cidden sadece o an bir acı oluyor sonra geçiyor. Yine anestezi almadan çekileceğim ben inşallah.İnsallah gerek kalmaz klomene.
Bende pazartesi Malatya'ya gelmeden rahim filmi cektirecegim. Yani çekerler inşallah.
Malatya'da özel hastanelerin durumu ne bu arada açıklar mi ?
Kandan idrara daha geç yansıyor olabilir kuzum.Kızlar bakın şöyle atim
Cnm geç döllenme değilCanım erken gebelik testi alsana bugün. Geç döllenme olabilir çünkü
Kuzum aynı marka mı bunlar
İlk defa sizden duyuyorum kadın doğumcumu bu adam bide hangi hastanede çalışıyordu önceden hatırlıyormusunuz çok sağolunElazığ'da özelde Ömer Dayı adlı bir doktor var çok iyi bir doktor adam ne olsa söylüyor yaşlıca biriydi hala orda mı yaşıyor mu bilmiyorum ama ona da bi bak istersen
Yeni alcakmısın testEvt hepsi laboquik
Cnm geçen alim dedim 130 TL dediCanım erken gebelik testi alsana bugün. Geç döllenme olabilir çünkü
İşallaj kuzum şimdi baktım yok ama bakalım bekleyip görücezÖyledir bence pembe akıntı yerlesmede cok görülüyor