• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Aaa gerçekten mi 🤭 ikinciye inşallah olursa 🤲🏼 bende çok bilinçli yapmamıştım gözü akıyor diye sürdürmüşlerdi sonra faydasını gördük kirpiklerde, upuzun oldu çok şaşırmıştım. Bunu unutmam ama teşekkürler 💐
Rica ederim bebek doğar doğmaz yanaklarını bastır gamzeleri olsun kaynanam benim oğluma yaptı şuan gamzeli Bi oğlum var bide oğlum doğduğun da burun olarak çıkmıştı sürekli burnunu yavaş Bi şekilde parmağıyla yukarı aşağı yaptı sanki şuan estetik li gibi 😂

Rica ederim bebek doğar doğmaz yanaklarını bastır gamzeleri olsun kaynanam benim oğluma yaptı şuan gamzeli Bi oğlum var bide oğlum doğduğun da burun olarak çıkmıştı sürekli burnunu yavaş Bi şekilde parmağıyla yukarı aşağı yaptı sanki şuan estetik li gibi 😂
Kız senin çocuk gamzeli doğmuştur zaten cilt dokusunda ki kas deformasyonu zaten gamze olayı.
O bölgede kas eksikliği var demek yani.
Öyle basılınca falan olmaz 😁kaynananda kapmış puanları akıllı kadın 😁
Ama burun olayına kesinlikle katılıyorum bizde mutlaka her banyo da yaparız bebeğin.

Umarım en hayırlı vakitlerde hayırlı bebeleriniz olur ve hem içip doymaya hem de masaj yapmaya yetecek kadar sütleriniz olur 🤲🤲🤲
Amiiin inşAllah yeterince süt olur ☺️ konusu açılmışken aklıma bir şey takılıyor ara sıra onu da sorayım belki bilen vardır.Doğumdan 24 saat sonra süt kesici ilaç verdi doktorum. Hiç süt gelmedi yani öncesinde sonrasında. Acaba bundan sonraki gebeliklerdeki süt durumu etkilenir mi ilaçtan kaynaklı ?

Amiiin inşAllah yeterince süt olur ☺️ konusu açılmışken aklıma bir şey takılıyor ara sıra onu da sorayım belki bilen vardır.Doğumdan 24 saat sonra süt kesici ilaç verdi doktorum. Hiç süt gelmedi yani öncesinde sonrasında. Acaba bundan sonraki gebeliklerdeki süt durumu etkilenir mi ilaçtan kaynaklı ?
Süt kesici ilaç vermesinin sebebi neydi

Gunaydinnnn kizlarrr ben test yaptim ama yok galiba olsaydi daha koyu cikmazmiydi sadece efektte gorunuyor birazda testte ama koyuladmasi gerekmez mi

Eklentiler

• IMG_20230318_081329.jpg
    IMG_20230318_081329.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20230318_080508.jpg
    IMG_20230318_080508.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 75
Maşallah Allah bağışlasın, ne yöntemler var aslında işe yarayan, burun u biliyorum da cesaret edememiştim zarar veririm diye. Kaşlarını parmak ucuyla sıvazlamıştık bir de sanki alınmış gibi hâlâ, ondan mı bilemem 🤭😂

Gunaydinnnn kizlarrr ben test yaptim ama yok galiba olsaydi daha koyu cikmazmiydi sadece efektte gorunuyor birazda testte ama koyuladmasi gerekmez mi
Canım senin Bat'ına baktım ilk sayfadan 24 Mart gözüküyor. Daha çok erken geldi bana 😊 Benim de 24 Mart tahminlerime görede ilk göreceğim çizgi şayet her şey yolunda giderse en erken Pazartesi olur diye tahmin ediyorum. Bekle canım sabret biraz daha.

Back