- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 78
- 32
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #10.461
Tamam canım benim amin aminBeniiii deee sizleri hamiş görmeden de gitmeye niyetim yok. @fnd_50 imagination forever melisaa93 @melegim can @Niqu @savascii @Safransari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım benim amin aminBeniiii deee sizleri hamiş görmeden de gitmeye niyetim yok. @fnd_50 imagination forever melisaa93 @melegim can @Niqu @savascii @Safransari
Bebeğim inşallah yaimagination forever canım çok geçmiş olsun, ritim bozukluğu kısmını yeni farkettim.
bebekheyecani canım ben de gördüm gölge sağlıkla hayırla büyüsün gelsin kuzu
Rica ederim bebek doğar doğmaz yanaklarını bastır gamzeleri olsun kaynanam benim oğluma yaptı şuan gamzeli Bi oğlum var bide oğlum doğduğun da burun olarak çıkmıştı sürekli burnunu yavaş Bi şekilde parmağıyla yukarı aşağı yaptı sanki şuan estetik li gibiAaa gerçekten mi ikinciye inşallah olursa bende çok bilinçli yapmamıştım gözü akıyor diye sürdürmüşlerdi sonra faydasını gördük kirpiklerde, upuzun oldu çok şaşırmıştım. Bunu unutmam ama teşekkürler
Bekliyoruz canımBebeğim inşallah ya
Helal beP Psikolog2426 hedefe ulasıldı
Kız senin çocuk gamzeli doğmuştur zaten cilt dokusunda ki kas deformasyonu zaten gamze olayı.Rica ederim bebek doğar doğmaz yanaklarını bastır gamzeleri olsun kaynanam benim oğluma yaptı şuan gamzeli Bi oğlum var bide oğlum doğduğun da burun olarak çıkmıştı sürekli burnunu yavaş Bi şekilde parmağıyla yukarı aşağı yaptı sanki şuan estetik li gibi
Amiiin inşAllah yeterince süt olur konusu açılmışken aklıma bir şey takılıyor ara sıra onu da sorayım belki bilen vardır.Doğumdan 24 saat sonra süt kesici ilaç verdi doktorum. Hiç süt gelmedi yani öncesinde sonrasında. Acaba bundan sonraki gebeliklerdeki süt durumu etkilenir mi ilaçtan kaynaklı ?Umarım en hayırlı vakitlerde hayırlı bebeleriniz olur ve hem içip doymaya hem de masaj yapmaya yetecek kadar sütleriniz olur
Süt kesici ilaç vermesinin sebebi neydiAmiiin inşAllah yeterince süt olur konusu açılmışken aklıma bir şey takılıyor ara sıra onu da sorayım belki bilen vardır.Doğumdan 24 saat sonra süt kesici ilaç verdi doktorum. Hiç süt gelmedi yani öncesinde sonrasında. Acaba bundan sonraki gebeliklerdeki süt durumu etkilenir mi ilaçtan kaynaklı ?
Maşallah Allah bağışlasın, ne yöntemler var aslında işe yarayan, burun u biliyorum da cesaret edememiştim zarar veririm diye. Kaşlarını parmak ucuyla sıvazlamıştık bir de sanki alınmış gibi hâlâ, ondan mı bilememRica ederim bebek doğar doğmaz yanaklarını bastır gamzeleri olsun kaynanam benim oğluma yaptı şuan gamzeli Bi oğlum var bide oğlum doğduğun da burun olarak çıkmıştı sürekli burnunu yavaş Bi şekilde parmağıyla yukarı aşağı yaptı sanki şuan estetik li gibi
Bata kaç gün var canım? Dün de mi test yapmıştın?Gunaydinnnn kizlarrr ben test yaptim ama yok galiba olsaydi daha koyu cikmazmiydi sadece efektte gorunuyor birazda testte ama koyuladmasi gerekmez mi
Bat kaç canımGunaydinnnn kizlarrr ben test yaptim ama yok galiba olsaydi daha koyu cikmazmiydi sadece efektte gorunuyor birazda testte ama koyuladmasi gerekmez mi
Ben göremedimGunaydinnnn kizlarrr ben test yaptim ama yok galiba olsaydi daha koyu cikmazmiydi sadece efektte gorunuyor birazda testte ama koyuladmasi gerekmez mi
Acaba tatil mi o bugünbebekheyecani hadı canım uyan uyanır uyanmaz sana bakmaya geldım yoksuuun
Banada tatıl ama erkenden ayaktayımbende alıskanlık olmus ya hergun aynı saatte uyanıyorumAcaba tatil mi o bugün
Canım senin Bat'ına baktım ilk sayfadan 24 Mart gözüküyor. Daha çok erken geldi bana Benim de 24 Mart tahminlerime görede ilk göreceğim çizgi şayet her şey yolunda giderse en erken Pazartesi olur diye tahmin ediyorum. Bekle canım sabret biraz daha.Gunaydinnnn kizlarrr ben test yaptim ama yok galiba olsaydi daha koyu cikmazmiydi sadece efektte gorunuyor birazda testte ama koyuladmasi gerekmez mi
Hay yaşa. Zınk diye kalkıyorum hafta sonları. Vücut alışmış yapıcak bir şey yok. Ancak eşimi ellemesem öğlene kadar uyurBanada tatıl ama erkenden ayaktayımbende alıskanlık olmus ya hergun aynı saatte uyanıyorum
Canım bende goremedım uzgunumbata daha varsa bekle bıraz dahaGunaydinnnn kizlarrr ben test yaptim ama yok galiba olsaydi daha koyu cikmazmiydi sadece efektte gorunuyor birazda testte ama koyuladmasi gerekmez mi