- 8 Ağustos 2022
- 557
- 875
- 33
- 31
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #10.441
Bugün verdiğim kan sonucum negatif çıktı.6 sında çatladı yumurtam bu ay erken yumurtladım sanırım. Bugün 10.gün oluyor değer nasıl hiçbir bilgim yok sizce nasıl
Aaa gerçekten miBebek doğar doğmaz ilk sütünü bebeğin vücüduna sürerseniz kıl çıkmıyor
BekliyoruzzzzYapcam bebişim
Elazığ'da özelde Ömer Dayı adlı bir doktor var çok iyi bir doktor adam ne olsa söylüyor yaşlıca biriydi hala orda mı yaşıyor mu bilmiyorum ama ona da bi bak istersenCanım bildiğim kadarıyla doğru düzgün doktor kalmadı özelde benim gözdede gittiğim özlem hoca vardı o bırakmış mesela bende mecburen Elazığ'da doktor buldum kendime
Kaç gün var bataBugün verdiğim kan sonucum negatif çıktı.
Sanirim bundan sonda da pozitif olmaz
Bir uygulama yumurtlama günümü girince 20 si gösterdi, diğeri 26 gösteriyorKaç gün var bata
Kuzum tam tehlıkelı zamanlar olabılır yanıKizlar herkese hayırlı geceler diliyorum bu gün biraz sayfanızda gezinip okudum bebiş isteyen herkese rabim en kısa zamanda hayırlısıni nasip etsin insallaaaahhbunlar çok güzel heycanlar bende 2021 Ekim annesiydim ay ne güzeldi şubata hamileydim o yıl çok tatlı heycanlar sizi okurken yine öyle oldum ya size birşey sormak istiyorum fikri olan bana yardım etsin ya ben bazen ikinci çocuk istiyorum kızıma arakdas olsun diye ama vaz gecmistim bu düşünceden eşimde zaten çocuk istemezdi hiç ama bu ay ne olduysa ona çocuk aşkı gekdi ve. İki defa korunmasız ilişki oldu sizce tutar mı ya inanın tutsun istemiyorum suan beni stres bastı çocuğun çok yaramaz daha beter olur diye düşünüyorum ben 34 subaata adet oldum 12 sinde korunmasız ilişki birde 17 sinde kizlar ama sizden oudugum kadarıyla yani tahminen yumurtlama 14 dünde oluyor bı arakdas su gubi akıntı demiş benim ki o gün öyle denk geldim şu gibiydi bide çok fazla sizce çocuk olur mu ya çok yazdım hakkınızı helal edin
Çok garip gerçekten. Aklıma geldi ve söylemek istedim belki benim için bir tesadüf olmuştur ama denemeye değer diye düşünüyorum. Ben bu ay doktora gittğimde soldan yumurtladığımı ve 3 4 gün içerisinde tahminen çatlayacağını söylemişti. Bende bunu dikkate alarak o günleri değerlendirdim ve her ilişki sonrası sol tarafıma uzandım etkisi oldu mu olmadı mı tabiki nilemem ama burdaki tüm gebelerin tavsiyelerini okumuş biri olarak yardımın dokunsun çok isterim nacizaneBir uygulama yumurtlama günümü girince 20 si gösterdi, diğeri 26 gösteriyorilk defa oluyor bu durum
Ay deme öyle deme canım benimKuzum tam tehlıkelı zamanlar olabılır yanı
Vucut bırkere dogum yapınca çok bereketlı oluyor kuzucum gozlemlerım oyle.Ay deme öyle deme canım benimolmaistir iki defadan çünkü ilk kızımda üç ay olmadı bak belki buda öyledir artık olursa da nasip diycez ya rabim önce isteyen herkese nasip etsin inşallah olmayanlara versin teşekur ederim cevabın beni teselli etmedi ama olsun
Umarım en hayırlı vakitlerde hayırlı bebeleriniz olur ve hem içip doymaya hem de masaj yapmaya yetecek kadar sütleriniz olurHamiş ve İnşAllah yakında hamile olacak kankiler az önce bir video izledim bana çok mantıklı geldi. Bebeğe anne sütü ile masaj yapıyorlar saçlarına yüzüne vücudunaÇok faydalı olabilir. Bir gün anne olursam İnşAllah uygulayabilirim
Saol canımm benımmimagination forever canım çok geçmiş olsun, ritim bozukluğu kısmını yeni farkettim.
bebekheyecani canım ben de gördüm gölge sağlıkla hayırla büyüsün gelsin kuzu
Tamam bebişimKuzum sabah beni etikletlebebekheyecani geç uyanırsam aramayım testini birde adet günümü 24 mart olarak degiştirirsen sevinirim canımm
İnşAllah canım benimSaol canımm benımminşallah gecer en kısa zamanda.sen napıyosun hıc degerlendırme yapabılıyormusun?karar verdınızmı esyaları alacakmısınız.bıraz daha ıyı oldunuzmu psıkolojı olarak
Beniiii deeeTamam bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?