• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar sabah sanki testte gölge görüyo gibiydim ama ihtimal vermedim hiç. Akşam baktım tekrar gölge gördüğüm yerde çizgi var sanki. Görüyo musunuz uyduruyor muyum acaba fnd_50 fnd_50 Papatyamaviss Papatyamaviss @melegim can biri sabah biri şimdi
Aşkım su damlat bir iki damla o çizgi kaybolursa kuruma çizgisi demek. Üzgünüm ama bu ay bende bu çizgiden çok çıktı hep umutlandım acaba mı dedim ama inşallah seninki vardır 🤲🏻🤲🏻

Evet canlar kızım oluyor inşallah çok istiyordum Allah nasip etti şükür darısı sağlıkla doğup büyümesine inşallah :) Darısı hepinizin başına Allahım aratmasın inşallah hemencecik versin :KK68:
Çok sevindim canım benim sağlıkla gelsin fıstık inşallah🥰🥰🤲🏻

Hamiş ve İnşAllah yakında hamile olacak kankiler az önce bir video izledim bana çok mantıklı geldi. Bebeğe anne sütü ile masaj yapıyorlar saçlarına yüzüne vücuduna ☺️ Çok faydalı olabilir. Bir gün anne olursam İnşAllah uygulayabilirim ☺️
Kesinlikle işe yarıyor, ben oğlumun gözlerine sürmüştüm göz yaşı kanalı tıkalı olduğu için, kirpikleri uzun ve hâlâ kıvrık..

Kuzucum ben 29. Günde yada 28. Günde adet olacam muhtemelen ama her vücut kendine özel bu konuda haklısın gerçekten 😍 bence iyi değerlendir ya elimizden geleni yaptık yani ve şu 10 gün konusunda haklısın doktorum banada 1 hafta daha değerlendirmeye devam edeceksin demişti. Bak buda ateş tablom ve nasıl değerlendirdiğim
Klomen mi kullandın canim bu ay ?

Evet canlar kızım oluyor inşallah çok istiyordum Allah nasip etti şükür darısı sağlıkla doğup büyümesine inşallah :) Darısı hepinizin başına Allahım aratmasın inşallah hemencecik versin :KK68:
MasAllah hayirli olsun acaba hangi yumurtlama gününden önce mi birlikte oldunuz ya da nasıl degerlendirdiniz acaba

Yok canım normal yumurtamı takip ettirdim ama adet olursam isticem bende klomen normal 1 tane yumurtam büyümüştü belki klomenle 2 yumurtam büyür olasılık artar
İnsallah gerek kalmaz klomene.
Bende pazartesi Malatya'ya gelmeden rahim filmi cektirecegim. Yani çekerler inşallah.

Malatya'da özel hastanelerin durumu ne bu arada açıklar mi ?

İnsallah gerek kalmaz klomene.
Bende pazartesi Malatya'ya gelmeden rahim filmi cektirecegim. Yani çekerler inşallah.

Malatya'da özel hastanelerin durumu ne bu arada açıklar mi ?
Canım bildiğim kadarıyla doğru düzgün doktor kalmadı özelde benim gözdede gittiğim özlem hoca vardı o bırakmış mesela bende mecburen Elazığ'da doktor buldum kendime

Back