- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #10.421
Normal tabiki, bazen 2 gün üst üste de pik çıkabiliyor. Yada ertesi gün çatlamış da oluyor.
Tamam teşekkür ederim bi an tedirgin oldım o yüzdem sordum :)Canım her kadının kendine özgü hormon yapısı var yumurtalık yapısı var. Herkeste aynı seyretmiyor zaten. 1 günde çatlaması normal.
Aşkım su damlat bir iki damla o çizgi kaybolursa kuruma çizgisi demek. Üzgünüm ama bu ay bende bu çizgiden çok çıktı hep umutlandım acaba mı dedim ama inşallah seninki vardırKızlar sabah sanki testte gölge görüyo gibiydim ama ihtimal vermedim hiç. Akşam baktım tekrar gölge gördüğüm yerde çizgi var sanki. Görüyo musunuz uyduruyor muyum acabafnd_50 Papatyamaviss @melegim can biri sabah biri şimdi
Çok sevindim canım benim sağlıkla gelsin fıstık inşallahEvet canlar kızım oluyor inşallah çok istiyordum Allah nasip etti şükür darısı sağlıkla doğup büyümesine inşallah :) Darısı hepinizin başına Allahım aratmasın inşallah hemencecik versin
Kesinlikle işe yarıyor, ben oğlumun gözlerine sürmüştüm göz yaşı kanalı tıkalı olduğu için, kirpikleri uzun ve hâlâ kıvrık..Hamiş ve İnşAllah yakında hamile olacak kankiler az önce bir video izledim bana çok mantıklı geldi. Bebeğe anne sütü ile masaj yapıyorlar saçlarına yüzüne vücudunaÇok faydalı olabilir. Bir gün anne olursam İnşAllah uygulayabilirim
Ay ne güzelKesinlikle işe yarıyor, ben oğlumun gözlerine sürmüştüm göz yaşı kanalı tıkalı olduğu için, kirpikleri uzun ve hâlâ kıvrık..
Nasıp kuzum surprız yumurta artık ne cıkarsa erkek anasıyım , birde kız anası olursam cok mutlu olurum ıkısınıde tatmak ısterım Rabbım yazdıysa inşallah olurAaaikinciyide öyle hissetmem peki inşallah gönlünde ki olur
Evet tavsiye ederim özellikle doğumdan hemen sonra sütün koyu zamanlarında unutmayınAy ne güzelİnşAllah denemek nasip olur
İnşallah aşkımAşkım su damlat bir iki damla o çizgi kaybolursa kuruma çizgisi demek. Üzgünüm ama bu ay bende bu çizgiden çok çıktı hep umutlandım acaba mı dedim ama inşallah seninki vardır
İnşallah bebeğim
Klomen mi kullandın canim bu ay ?Kuzucum ben 29. Günde yada 28. Günde adet olacam muhtemelen ama her vücut kendine özel bu konuda haklısın gerçektenbence iyi değerlendir ya elimizden geleni yaptık yani ve şu 10 gün konusunda haklısın doktorum banada 1 hafta daha değerlendirmeye devam edeceksin demişti. Bak buda ateş tablom ve nasıl değerlendirdiğim
İnşallah bebeğimValla şu son attıklarında 2. görselde ben de gördüm sonunda. İnşallah yarın sabaha bir tık daha belli olur.bebekheyecani
Hayırlısı olsun ödemli olan sağlıklı doğmasıNasıp kuzum surprız yumurta artık ne cıkarsa erkek anasıyım , birde kız anası olursam cok mutlu olurum ıkısınıde tatmak ısterım Rabbım yazdıysa inşallah olur
Tabıkı kuzumm enn onemlısı oHayırlısı olsun ödemli olan sağlıklı doğması
Bebek doğar doğmaz ilk sütünü bebeğin vücüduna sürerseniz kıl çıkmıyorKesinlikle işe yarıyor, ben oğlumun gözlerine sürmüştüm göz yaşı kanalı tıkalı olduğu için, kirpikleri uzun ve hâlâ kıvrık..
Yok canım normal yumurtamı takip ettirdim ama adet olursam isticem bende klomen normal 1 tane yumurtam büyümüştü belki klomenle 2 yumurtam büyür olasılık artarKlomen mi kullandın canim bu ay ?
MasAllah hayirli olsun acaba hangi yumurtlama gününden önce mi birlikte oldunuz ya da nasıl degerlendirdiniz acabaEvet canlar kızım oluyor inşallah çok istiyordum Allah nasip etti şükür darısı sağlıkla doğup büyümesine inşallah :) Darısı hepinizin başına Allahım aratmasın inşallah hemencecik versin
İnsallah gerek kalmaz klomene.Yok canım normal yumurtamı takip ettirdim ama adet olursam isticem bende klomen normal 1 tane yumurtam büyümüştü belki klomenle 2 yumurtam büyür olasılık artar
Kız sabah bi test daha yapsanaAyyyyyyy valla ölcem heycandan olabilir mi gerçekten yaaaa
Canım bildiğim kadarıyla doğru düzgün doktor kalmadı özelde benim gözdede gittiğim özlem hoca vardı o bırakmış mesela bende mecburen Elazığ'da doktor buldum kendimeİnsallah gerek kalmaz klomene.
Bende pazartesi Malatya'ya gelmeden rahim filmi cektirecegim. Yani çekerler inşallah.
Malatya'da özel hastanelerin durumu ne bu arada açıklar mi ?
Yapcam bebişimKız sabah bi test daha yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?