💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Aşkım su damlat bir iki damla o çizgi kaybolursa kuruma çizgisi demek. Üzgünüm ama bu ay bende bu çizgiden çok çıktı hep umutlandım acaba mı dedim ama inşallah seninki vardır

Çok sevindim canım benim sağlıkla gelsin fıstık inşallah

Kesinlikle işe yarıyor, ben oğlumun gözlerine sürmüştüm göz yaşı kanalı tıkalı olduğu için, kirpikleri uzun ve hâlâ kıvrık..

Klomen mi kullandın canim bu ay ?

MasAllah hayirli olsun acaba hangi yumurtlama gününden önce mi birlikte oldunuz ya da nasıl degerlendirdiniz acaba

Yok canım normal yumurtamı takip ettirdim ama adet olursam isticem bende klomen normal 1 tane yumurtam büyümüştü belki klomenle 2 yumurtam büyür olasılık artar
İnsallah gerek kalmaz klomene.
Bende pazartesi Malatya'ya gelmeden rahim filmi cektirecegim. Yani çekerler inşallah.

Malatya'da özel hastanelerin durumu ne bu arada açıklar mi ?

İnsallah gerek kalmaz klomene.
Bende pazartesi Malatya'ya gelmeden rahim filmi cektirecegim. Yani çekerler inşallah.

Malatya'da özel hastanelerin durumu ne bu arada açıklar mi ?
Canım bildiğim kadarıyla doğru düzgün doktor kalmadı özelde benim gözdede gittiğim özlem hoca vardı o bırakmış mesela bende mecburen Elazığ'da doktor buldum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…