• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kız ne bileyim olmuyor bir türlü anlamsız bir şekilde. Önümüzdeki ay yumurtlama haftasında komple değerlendirmeyi düşünüyorum hiç fire vermeden denemedeğim sadece o kaldı çünkü😂
🤣valla bebısm yapabılıyosa senınkı hıc dusunme bence en garantı yol o bılıyomusun.benım oyle bı sansım olsa kesın denerdım🤣

Ay ben bir giriyorum sonra günlerce giremiyorum ☺️ En son girdiğimden bu yana 200 küsür sayfa konuşulmuş okuyamadım son sayfaya atladım direkt ☺️ Sen ne yaptın nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor ?☺️

Benim yarın bat günü regl şişkinliği başladı olsamda rahatlasam modundayım zaten testlerde full negatif ☺️
Askım gıttınmı bıdaha kontrole tıroıd ıcın.o duzelınce ve vıtamın eksıklıklerının senınkı otomatık gelecek merak etme kuzucum😊😻

Eklentiler

• IMG_20230317_204815.jpg
    IMG_20230317_204815.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20230317_204737.jpg
    IMG_20230317_204737.jpg
    92,3 KB · Görüntüleme: 84
Askım gıttınmı bıdaha kontrole tıroıd ıcın.o duzelınce ve vıtamın eksıklıklerının senınkı otomatık gelecek merak etme kuzucum😊😻
Geçen ay aile hekimliğinde test yaptırdım tsh 0.01 Den 4,08e yükselmiş çok şükür ama bu kezde gebelik için yüksek kalıyor değer 🤲🏻 Doktorla telefonda görüştüm bu ay gelme ilacın dozunu yarıya düşür bir ay daha devam et dedi reglin 3.günü tekrar test yaptırıp gidicem yanına bakalım ne diyecek ☺️ Ramazan’da da kendi halimde deneyip olmazsa kadın doğuma gidip takip yaptırmayı düşünüyorum

🤣valla bebısm yapabılıyosa senınkı hıc dusunme bence en garantı yol o bılıyomusun.benım oyle bı sansım olsa kesın denerdım🤣
Kız benimde yok ama bu sefer bütün şartları ve imkanları zorlucam çünkü önümüzdeki ayda olmazsa diğer ay aşılama isticem direk uğraşamam daha fazla😂😂😂

Back