- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #10.381
Kuzum inşallah vardır inşallah.Ayyyyyyy valla ölcem heycandan olabilir mi gerçekten yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum inşallah vardır inşallah.Ayyyyyyy valla ölcem heycandan olabilir mi gerçekten yaaaa
Yaaa inşallah inşallah ama bu kadar erken olabilir mi aklım almıyor 11 pikse çok erken yani o yüzden umutlu değilimAllahım inşallah yerleşiyordur yarabbim
Bebeğim inşallahKuzum inşallah vardır inşallah.
Umudumu kaybetmiyorum yine deYarın atesın daha yuksek cıkarsa daha guzel ama cıkmayadabılır tablo seyrı oyle duruyor
İnşallah bebeğimSabah tekrarla daha koyu çıkacak inşallah kuzum
Yerleşme ağrıları döllenmeden 6 gün sonra başlayabiliyormuş. 11'i döllendiyse bugün 7. gün yapar. İnşallah öyledir kuzum.Yaaa inşallah inşallah ama bu kadar erken olabilir mi aklım almıyor 11 pikse çok erken yani o yüzden umutlu değilim
Bakalım askım bende ruyamda cınsıyet partısı yapıyorduk kız cıkıyorduSağlıkla kucağına alırsın İnşAllah bende seninki kız gibi hissediyorum
Suan ceksene bırazdaha karanlık golge dusen bıyerde bı bakıımUmudumu kaybetmiyorum yine de
valla bebısm yapabılıyosa senınkı hıc dusunme bence en garantı yol o bılıyomusun.benım oyle bı sansım olsa kesın denerdımKız ne bileyim olmuyor bir türlü anlamsız bir şekilde. Önümüzdeki ay yumurtlama haftasında komple değerlendirmeyi düşünüyorum hiç fire vermeden denemedeğim sadece o kaldı çünkü
Askım gıttınmı bıdaha kontrole tıroıd ıcın.o duzelınce ve vıtamın eksıklıklerının senınkı otomatık gelecek merak etme kuzucumAy ben bir giriyorum sonra günlerce giremiyorum En son girdiğimden bu yana 200 küsür sayfa konuşulmuş okuyamadım son sayfaya atladım direkt Sen ne yaptın nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor ?
Benim yarın bat günü regl şişkinliği başladı olsamda rahatlasam modundayım zaten testlerde full negatif
Suan ceksene bırazdaha karanlık golge dusen bıyerde bı bakıım
Bu bir işaretBakalım askım bende ruyamda cınsıyet partısı yapıyorduk kız cıkıyordu
Amin kuzum İnşallahYerleşme ağrıları döllenmeden 6 gün sonra başlayabiliyormuş. 11'i döllendiyse bugün 7. gün yapar. İnşallah öyledir kuzum.
Ben hep seni erkek annesi olarak görüyorum ya benim içime doğan da erkekBakalım askım bende ruyamda cınsıyet partısı yapıyorduk kız cıkıyordu
Geçen ay aile hekimliğinde test yaptırdım tsh 0.01 Den 4,08e yükselmiş çok şükür ama bu kezde gebelik için yüksek kalıyor değer Doktorla telefonda görüştüm bu ay gelme ilacın dozunu yarıya düşür bir ay daha devam et dedi reglin 3.günü tekrar test yaptırıp gidicem yanına bakalım ne diyecek Ramazan’da da kendi halimde deneyip olmazsa kadın doğuma gidip takip yaptırmayı düşünüyorumAskım gıttınmı bıdaha kontrole tıroıd ıcın.o duzelınce ve vıtamın eksıklıklerının senınkı otomatık gelecek merak etme kuzucum
Kız benimde yok ama bu sefer bütün şartları ve imkanları zorlucam çünkü önümüzdeki ayda olmazsa diğer ay aşılama isticem direk uğraşamam daha fazlavalla bebısm yapabılıyosa senınkı hıc dusunme bence en garantı yol o bılıyomusun.benım oyle bı sansım olsa kesın denerdım
Ben elendim bana bir çarpıBenide yaz 22 mart heyecanla bekliyorum