- 14 Mayıs 2021
- 4.875
- 9.962
- 108
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #10.401
Aynen bebısm bende mayıs sonu hazırana kadar salarım her ay boyle sık yapamıyorum zaten degerlendırmeyı sonra bende dusunurum aşılama olayını.Kız benimde yok ama bu sefer bütün şartları ve imkanları zorlucam çünkü önümüzdeki ayda olmazsa diğer ay aşılama isticem direk uğraşamam daha fazla
Oohh oohh ıyı guzelım korkma hemen dusuyo o ılavı azaltınca.dengesını bulur yakında.o dengesını bulunca senın babycıklerde gelecekGeçen ay aile hekimliğinde test yaptırdım tsh 0.01 Den 4,08e yükselmiş çok şükür ama bu kezde gebelik için yüksek kalıyor değerDoktorla telefonda görüştüm bu ay gelme ilacın dozunu yarıya düşür bir ay daha devam et dedi reglin 3.günü tekrar test yaptırıp gidicem yanına bakalım ne diyecek Ramazan’da da kendi halimde deneyip olmazsa kadın doğuma gidip takip yaptırmayı düşünüyorum
İnşAllah sağlıkla kucağımıza alacağımız bebişler gelirOohh oohh ıyı guzelım korkma hemen dusuyo o ılavı azaltınca.dengesını bulur yakında.o dengesını bulunca senın babycıklerde gelecek
Ayyyyyyy aşkım
Valla bana sabah olmaz
Dualarım seninle İnşAllah yanılmıyoruzdurAyyyyyyy aşkımağzın bal yesin
Amin bebeğim inşallahDualarım seninle İnşAllah yanılmıyoruzdur
Valla haklısın o konu çok kafa karıştırıcı en iyisi değerlendir gitsin. Elbet içinden bitane hareketli çıkarYani sperm kalitesi olayı kafamı karıstırıyor aslındabi gün bekleyen daha olgunlasmıs oluyor diyorlar ya, o yüzden bilemedim bugünü degerlendirsem mi yoksa yarın onun spermleri de biraz daha olgunlasmısken mi degerlendirsem diye
Erkek anasıyım zaten askımBen hep seni erkek annesi olarak görüyorum ya benim içime doğan da erkek
AaaErkek anasıyım zaten askım
Arkadaşlaaarr nie bilgi vermiyorsunuz?Listede hala eski tarihli arkadaşlar var isimlerini yazdırmışlar ancak yanlarında yeşil yaprak var. Bu arkadaşlar ne oldu akıbetleri nedir acep
ahahahahArkadaşlaaarr nie bilgi vermiyorsunuz?
Bizi merakta bırakıyorsunuz?
Canım her kadının kendine özgü hormon yapısı var yumurtalık yapısı var. Herkeste aynı seyretmiyor zaten. 1 günde çatlaması normal.Hanımlar yumurtanın çatlaması 1 günde olur mu dün pik olup diğer gün silikleşmeli testin normal mi acaba bazılarının 2 3 gün felan sürüyor benim böyle 1 günde slikleşince çatlayınca yumurta kafama takıldı acıkcası bilgisi olan var mı bu konuda normal mi böylesi :)
Normal tabiki, bazen 2 gün üst üste de pik çıkabiliyor. Yada ertesi gün çatlamış da oluyor.Hanımlar yumurtanın çatlaması 1 günde olur mu dün pik olup diğer gün silikleşmeli testin normal mi acaba bazılarının 2 3 gün felan sürüyor benim böyle 1 günde slikleşince çatlayınca yumurta kafama takıldı acıkcası bilgisi olan var mı bu konuda normal mi böylesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?