💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kız benimde yok ama bu sefer bütün şartları ve imkanları zorlucam çünkü önümüzdeki ayda olmazsa diğer ay aşılama isticem direk uğraşamam daha fazla
Aynen bebısm bende mayıs sonu hazırana kadar salarım her ay boyle sık yapamıyorum zaten degerlendırmeyı sonra bende dusunurum aşılama olayını.
Oohh oohh ıyı guzelım korkma hemen dusuyo o ılavı azaltınca.dengesını bulur yakında.o dengesını bulunca senın babycıklerde gelecek

Oohh oohh ıyı guzelım korkma hemen dusuyo o ılavı azaltınca.dengesını bulur yakında.o dengesını bulunca senın babycıklerde gelecek
İnşAllah sağlıkla kucağımıza alacağımız bebişler gelir Hep aynısı olacak korkum var ama isteğimde o kadar fazla ki rabbim yardım eder İnşAllah hepimize

Eeen bu bildiğin 2 . gölge var gibi kuzum benim kide böyleydi bugün bakalımmmm bekleyip göreceğizz ama çok heyecanı

Valla haklısın o konu çok kafa karıştırıcı en iyisi değerlendir gitsin. Elbet içinden bitane hareketli çıkar

Listede hala eski tarihli arkadaşlar var isimlerini yazdırmışlar ancak yanlarında yeşil yaprak var. Bu arkadaşlar ne oldu akıbetleri nedir acep

Hanımlar yumurtanın çatlaması 1 günde olur mu dün pik olup diğer gün silikleşmeli testin normal mi acaba bazılarının 2 3 gün felan sürüyor benim böyle 1 günde slikleşince çatlayınca yumurta kafama takıldı acıkcası bilgisi olan var mı bu konuda normal mi böylesi :)

Canım her kadının kendine özgü hormon yapısı var yumurtalık yapısı var. Herkeste aynı seyretmiyor zaten. 1 günde çatlaması normal.

Normal tabiki, bazen 2 gün üst üste de pik çıkabiliyor. Yada ertesi gün çatlamış da oluyor.

Hamiş ve İnşAllah yakında hamile olacak kankiler az önce bir video izledim bana çok mantıklı geldi. Bebeğe anne sütü ile masaj yapıyorlar saçlarına yüzüne vücuduna Çok faydalı olabilir. Bir gün anne olursam İnşAllah uygulayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…