• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kuzucum ben 29. Günde yada 28. Günde adet olacam muhtemelen ama her vücut kendine özel bu konuda haklısın gerçekten 😍 bence iyi değerlendir ya elimizden geleni yaptık yani ve şu 10 gün konusunda haklısın doktorum banada 1 hafta daha değerlendirmeye devam edeceksin demişti. Bak buda ateş tablom ve nasıl değerlendirdiğim
Çok guzel degerlendırmıssın bebegım ates tablonda gayet iyi ilerliyor bence.valla kuruduk degerlendıre degerlendıre😊😀bız acaba cocuk ıcın yaptıgımız ıcınmı olmuyo anlamadımkı.ama evrene pozıtıf enerjı gonderıyoruz basaracagız ben emınım🥰💕

Kizlar tarlusal kullandiktan sonra bugun adet oldum. Cok afedersiniz taharetlenirken elime kahverengi pıhtılar geldi sonra sildim pembe khve akti yikadim sildim hic bisey gelmedi nedendir biliyo musunuz, gecen ay duphastonla adet olmustum asilama icin adetimin 4. gittigimde basit kist var tedaviye başlayamayiz demislerdi

Çok guzel degerlendırmıssın bebegım ates tablonda gayet iyi ilerliyor bence.valla kuruduk degerlendıre degerlendıre😊😀bız acaba cocuk ıcın yaptıgımız ıcınmı olmuyo anlamadımkı.ama evrene pozıtıf enerjı gonderıyoruz basaracagız ben emınım🥰💕
Kız ne bileyim olmuyor bir türlü anlamsız bir şekilde. Önümüzdeki ay yumurtlama haftasında komple değerlendirmeyi düşünüyorum hiç fire vermeden denemedeğim sadece o kaldı çünkü😂

@sevayd melisaa93 melisaa93 savascii savascii hep aklımdasınız unutuyorum sanmayın..arada yazın özletmeyin sakın kendınızı🙏🌸🐥
Ay ben bir giriyorum sonra günlerce giremiyorum ☺️ En son girdiğimden bu yana 200 küsür sayfa konuşulmuş okuyamadım son sayfaya atladım direkt ☺️ Sen ne yaptın nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor ?☺️

Benim yarın bat günü regl şişkinliği başladı olsamda rahatlasam modundayım zaten testlerde full negatif ☺️

kuzular önemli bişeyler oldumu dun geceden berı :) hastane iş hıc gremedım baya birikmiş konusmalar onemlı hamıs olan bırı fln varsa yazın :) öncelikle kardıyolojıye gıtmıstım bılıyorsunuz ritim bozuklgu cıktı bende ve dr ılac verdi beloc-zoc dıye.kovıdden sonra olmus olabılır dedı.nabzım 115 ın altına dusmuyor hiç.sonra bıldıgınız gıbı yumoşum çatladımı dıye bıde kadın dogum dr uma ugradım hazır gıtmısken :) rüptüre olmuş yumurta 10 gun gun asırı ilşiki dedi,tutma olasılıgı cok yuksek dedı(ben zaten dun yumurtladıgımı bılıyordum artık anlayabılıyorum) yanı bebekler yumurtladım ılsıkıyı bırakayım olayı yok dr ısrarla 10 gun degerlendırın aralıklı olarak dedı.soldaymıs yumurta solda oldugunu bıle bılıyordum cunku arada sancı saplanıyordu sola.ilişkide salı ve persembe aksam oldu umarım yakalamısızdır yumoş hanfendıyı :KK70: kalp olayına baya üzüldüm ama gecer ınsallah dr gecer bu ılacla dedı bır ay sonra kontrole gıdecegım,belkide stresten olmustur
Çok geçmiş olsun canım benim çok şükür ilaçla çabucak tedavi olucaksın ☺️ Yumoşların her hareketini bilir olduk vallahi İnşAllah sağlıkla tutar bu ay🤲🏻☺️

Back