💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kız ne bileyim olmuyor bir türlü anlamsız bir şekilde. Önümüzdeki ay yumurtlama haftasında komple değerlendirmeyi düşünüyorum hiç fire vermeden denemedeğim sadece o kaldı çünkü
valla bebısm yapabılıyosa senınkı hıc dusunme bence en garantı yol o bılıyomusun.benım oyle bı sansım olsa kesın denerdım

Askım gıttınmı bıdaha kontrole tıroıd ıcın.o duzelınce ve vıtamın eksıklıklerının senınkı otomatık gelecek merak etme kuzucum

Askım gıttınmı bıdaha kontrole tıroıd ıcın.o duzelınce ve vıtamın eksıklıklerının senınkı otomatık gelecek merak etme kuzucum
Geçen ay aile hekimliğinde test yaptırdım tsh 0.01 Den 4,08e yükselmiş çok şükür ama bu kezde gebelik için yüksek kalıyor değer Doktorla telefonda görüştüm bu ay gelme ilacın dozunu yarıya düşür bir ay daha devam et dedi reglin 3.günü tekrar test yaptırıp gidicem yanına bakalım ne diyecek Ramazan’da da kendi halimde deneyip olmazsa kadın doğuma gidip takip yaptırmayı düşünüyorum

valla bebısm yapabılıyosa senınkı hıc dusunme bence en garantı yol o bılıyomusun.benım oyle bı sansım olsa kesın denerdım
Kız benimde yok ama bu sefer bütün şartları ve imkanları zorlucam çünkü önümüzdeki ayda olmazsa diğer ay aşılama isticem direk uğraşamam daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…