• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

kuzular önemli bişeyler oldumu dun geceden berı :) hastane iş hıc gremedım baya birikmiş konusmalar onemlı hamıs olan bırı fln varsa yazın :) öncelikle kardıyolojıye gıtmıstım bılıyorsunuz ritim bozuklgu cıktı bende ve dr ılac verdi beloc-zoc dıye.kovıdden sonra olmus olabılır dedı.nabzım 115 ın altına dusmuyor hiç.sonra bıldıgınız gıbı yumoşum çatladımı dıye bıde kadın dogum dr uma ugradım hazır gıtmısken :) rüptüre olmuş yumurta 10 gun gun asırı ilşiki dedi,tutma olasılıgı cok yuksek dedı(ben zaten dun yumurtladıgımı bılıyordum artık anlayabılıyorum) yanı bebekler yumurtladım ılsıkıyı bırakayım olayı yok dr ısrarla 10 gun degerlendırın aralıklı olarak dedı.soldaymıs yumurta solda oldugunu bıle bılıyordum cunku arada sancı saplanıyordu sola.ilişkide salı ve persembe aksam oldu umarım yakalamısızdır yumoş hanfendıyı :KK70: kalp olayına baya üzüldüm ama gecer ınsallah dr gecer bu ılacla dedı bır ay sonra kontrole gıdecegım,belkide stresten olmustur
Gecmıs olsun kuzum umarım cabucak gecer 🙏🏼

Kızlar bu ay ilk defa ovülasyon testleri yapmaya baslamıstım biliyorsunuz ki, bugün sanki pik olmusum gibi görünüyor ama hala emin olamıyorum, dün degerlendirmistik ancak bugün de degerlendirmem gerekiyor mu sizce, esimde sperm sorunu var mı yok mu hic bilmiyorum cünkü ikimizde hic doktora görünmedik, önerilerinizi merakla bekliyorum 🫶🏻🫶🏻

Eki Görüntüle 3219554 Eki Görüntüle 3219556
Yarın bi tık daha koyu olabilir eğer olmaz da silinmeye başlarsa bunu pik sayabiliriz canim. Dün akşam degerlendirdiyseniz bugün olsa iyi olur ama olmasa bile yarın sabah da olabilir

@sevayd @melisaa93 savascii savascii hep aklımdasınız unutuyorum sanmayın..arada yazın özletmeyin sakın kendınızı🙏🌸🐥
Kuzum biraz canım sıkıldı ya geçen hafta perşembe yumurtam 17.5 mm di bana görede ertesi gün, cuma günü 20 mm iken çatladı. Bugün doktorda ultrason da bakıp çatladığını onayladı. Adetin 22. Günü (bugün) progesteron baktık 5.1 çıkmış yumurtlama olduğunu söyledi doktor ama nette progesteron yüksek olunca yumurtanın daha kaliteli ve hamile olma ihtimalinin daha yüksek olduğu yazıyor hep yani bu ayda gitti😑😏

Kızlar sabah sanki testte gölge görüyo gibiydim ama ihtimal vermedim hiç. Akşam baktım tekrar gölge gördüğüm yerde çizgi var sanki. Görüyo musunuz uyduruyor muyum acaba fnd_50 fnd_50 Papatyamaviss Papatyamaviss melegim can melegim can biri sabah biri şimdi

Eklentiler

• IMG_20230317_185722.jpg
    IMG_20230317_185722.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_20230317_060134.jpg
    IMG_20230317_060134.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 114
Yarın bi tık daha koyu olabilir eğer olmaz da silinmeye başlarsa bunu pik sayabiliriz canim. Dün akşam degerlendirdiyseniz bugün olsa iyi olur ama olmasa bile yarın sabah da olabilir

Yani sperm kalitesi olayı kafamı karıstırıyor aslında 😂 bi gün bekleyen daha olgunlasmıs oluyor diyorlar ya, o yüzden bilemedim bugünü degerlendirsem mi yoksa yarın onun spermleri de biraz daha olgunlasmısken mi degerlendirsem diye 🫠

Kızlar sabah sanki testte gölge görüyo gibiydim ama ihtimal vermedim hiç. Akşam baktım tekrar gölge gördüğüm yerde çizgi var sanki. Görüyo musunuz uyduruyor muyum acaba fnd_50 fnd_50 Papatyamaviss Papatyamaviss melegim can melegim can biri sabah biri şimdi

Ben gönderiyi ilk gördügümde gördüm gibi geldi sonra inceledikce kaybettim ama zaten bugüne kadar burdaki hicbir hayalet cizgiyi yakalayamadım, uzman olanların görüslerini merakla ben de bekleyecegim, insallah senden de güzel haberler alır kutlarız♥️♥️

Kızlar bu ay ilk defa ovülasyon testleri yapmaya baslamıstım biliyorsunuz ki, bugün sanki pik olmusum gibi görünüyor ama hala emin olamıyorum, dün degerlendirmistik ancak bugün de degerlendirmem gerekiyor mu sizce, esimde sperm sorunu var mı yok mu hic bilmiyorum cünkü ikimizde hic doktora görünmedik, önerilerinizi merakla bekliyorum 🫶🏻🫶🏻

Eki Görüntüle 3219554 Eki Görüntüle 3219556
Cnm dün gce değerlendirdıysen bu geceyi boş geç
Tam pik değil, yarın pik olabılır

Kuzum biraz canım sıkıldı ya geçen hafta perşembe yumurtam 17.5 mm di bana görede ertesi gün, cuma günü 20 mm iken çatladı. Bugün doktorda ultrason da bakıp çatladığını onayladı. Adetin 22. Günü (bugün) progesteron baktık 5.1 çıkmış yumurtlama olduğunu söyledi doktor ama nette progesteron yüksek olunca yumurtanın daha kaliteli ve hamile olma ihtimalinin daha yüksek olduğu yazıyor hep yani bu ayda gitti😑😏
Bebegım ınternetı bosver sen.belkı 25. Gunde adet olcaksın ondan oyle cıkmıstır.baksana normalde folıkulun atılmasından önce ılıskı olsun sonrası onemlı degıl tarzında bılgı var hep ınternette ama nedense reelde doktorlar yumurtlamadan sonra 10 gun ılıskı olsun dıyor.bence her bunye eşsiz ve bi standartı yok.Sen ıyı degerlendırdıysen gerısı kısmet artık🌸💕

Ben gönderiyi ilk gördügümde gördüm gibi geldi sonra inceledikce kaybettim ama zaten bugüne kadar burdaki hicbir hayalet cizgiyi yakalayamadım, uzman olanların görüslerini merakla ben de bekleyecegim, insallah senden de güzel haberler alır kutlarız♥️♥️
Canm bende senın testlerde sankı tam pik görmedim.bazen teste gore degısıyor o yuzden en kötü ihtimal pik bugunse bıle dun degerlendırmıssın zaten.o yuzden keyfıne bak kendını zorlamıcaksan bugun de yap yarında😊ama mesela benım esım zorlanıyor hergun ustuste olunca.ama ben dun degerlendırmeme ragmen bugunde degerlendırmek ıcın zorlıcam🤣ınsallah degerlendırebılırım🙏

Canm bende senın testlerde sankı tam pik görmedim.bazen teste gore degısıyor o yuzden en kötü ihtimal pik bugunse bıle dun degerlendırmıssın zaten.o yuzden keyfıne bak kendını zorlamıcaksan bugun de yap yarında😊ama mesela benım esım zorlanıyor hergun ustuste olunca.ama ben dun degerlendırmeme ragmen bugunde degerlendırmek ıcın zorlıcam🤣ınsallah degerlendırebılırım🙏

Su pik neymis bi kere görsem rahatlayacagım 😂 esim bey her gün ‘eee bugün pik misin’ diye sorup duruyor ‘yok hala degil’ dedigimde de ben pikim cevabını veriyor konu hakkında hicbir fikri olmadıgından 😂😂
Onun acısından bi sıkıntı yasamam da ben cok üseniyorum 🫣 o yüzden madem dün degerlendirince bugün bos gecme hakkım var ben paaass diyorum 😂😂😂
Size basarılar insalllaaaaaaaaahhhh tutarr ezanlarrr hürmetinee amiinnnn

Bebegım ınternetı bosver sen.belkı 25. Gunde adet olcaksın ondan oyle cıkmıstır.baksana normalde folıkulun atılmasından önce ılıskı olsun sonrası onemlı degıl tarzında bılgı var hep ınternette ama nedense reelde doktorlar yumurtlamadan sonra 10 gun ılıskı olsun dıyor.bence her bunye eşsiz ve bi standartı yok.Sen ıyı degerlendırdıysen gerısı kısmet artık🌸💕
Kuzucum ben 29. Günde yada 28. Günde adet olacam muhtemelen ama her vücut kendine özel bu konuda haklısın gerçekten 😍 bence iyi değerlendir ya elimizden geleni yaptık yani ve şu 10 gün konusunda haklısın doktorum banada 1 hafta daha değerlendirmeye devam edeceksin demişti. Bak buda ateş tablom ve nasıl değerlendirdiğim

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-17-17-04-00-530_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    Screenshot_2023-03-17-17-04-00-530_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 97
Ayyyyyyy Amin inşallah ya ❤️ ateşim beni düşündürüp heyecanlandırıyor aslında. Bi de sürekli kasıklarımda adet olacakmış hissi var

Su pik neymis bi kere görsem rahatlayacagım 😂 esim bey her gün ‘eee bugün pik misin’ diye sorup duruyor ‘yok hala degil’ dedigimde de ben pikim cevabını veriyor konu hakkında hicbir fikri olmadıgından 😂😂
Onun acısından bi sıkıntı yasamam da ben cok üseniyorum 🫣 o yüzden madem dün degerlendirince bugün bos gecme hakkım var ben paaass diyorum 😂😂😂
Size basarılar insalllaaaaaaaaahhhh tutarr ezanlarrr hürmetinee amiinnnn
Amin amiiiiin inşallah hepimizin ki tutsun Yarabbimmm 🤲🏻💗🌺

Back