💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Gecmıs olsun kuzum umarım cabucak gecer

Yarın bi tık daha koyu olabilir eğer olmaz da silinmeye başlarsa bunu pik sayabiliriz canim. Dün akşam degerlendirdiyseniz bugün olsa iyi olur ama olmasa bile yarın sabah da olabilir

@sevayd @melisaa93 savascii hep aklımdasınız unutuyorum sanmayın..arada yazın özletmeyin sakın kendınızı
Kuzum biraz canım sıkıldı ya geçen hafta perşembe yumurtam 17.5 mm di bana görede ertesi gün, cuma günü 20 mm iken çatladı. Bugün doktorda ultrason da bakıp çatladığını onayladı. Adetin 22. Günü (bugün) progesteron baktık 5.1 çıkmış yumurtlama olduğunu söyledi doktor ama nette progesteron yüksek olunca yumurtanın daha kaliteli ve hamile olma ihtimalinin daha yüksek olduğu yazıyor hep yani bu ayda gitti

Kızlar sabah sanki testte gölge görüyo gibiydim ama ihtimal vermedim hiç. Akşam baktım tekrar gölge gördüğüm yerde çizgi var sanki. Görüyo musunuz uyduruyor muyum acaba fnd_50 Papatyamaviss melegim can biri sabah biri şimdi

Eklentiler

• IMG_20230317_185722.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_20230317_060134.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 114
Yarın bi tık daha koyu olabilir eğer olmaz da silinmeye başlarsa bunu pik sayabiliriz canim. Dün akşam degerlendirdiyseniz bugün olsa iyi olur ama olmasa bile yarın sabah da olabilir

Yani sperm kalitesi olayı kafamı karıstırıyor aslında bi gün bekleyen daha olgunlasmıs oluyor diyorlar ya, o yüzden bilemedim bugünü degerlendirsem mi yoksa yarın onun spermleri de biraz daha olgunlasmısken mi degerlendirsem diye

Ben gönderiyi ilk gördügümde gördüm gibi geldi sonra inceledikce kaybettim ama zaten bugüne kadar burdaki hicbir hayalet cizgiyi yakalayamadım, uzman olanların görüslerini merakla ben de bekleyecegim, insallah senden de güzel haberler alır kutlarız

Cnm dün gce değerlendirdıysen bu geceyi boş geç
Tam pik değil, yarın pik olabılır

Bebegım ınternetı bosver sen.belkı 25. Gunde adet olcaksın ondan oyle cıkmıstır.baksana normalde folıkulun atılmasından önce ılıskı olsun sonrası onemlı degıl tarzında bılgı var hep ınternette ama nedense reelde doktorlar yumurtlamadan sonra 10 gun ılıskı olsun dıyor.bence her bunye eşsiz ve bi standartı yok.Sen ıyı degerlendırdıysen gerısı kısmet artık

Canm bende senın testlerde sankı tam pik görmedim.bazen teste gore degısıyor o yuzden en kötü ihtimal pik bugunse bıle dun degerlendırmıssın zaten.o yuzden keyfıne bak kendını zorlamıcaksan bugun de yap yarındaama mesela benım esım zorlanıyor hergun ustuste olunca.ama ben dun degerlendırmeme ragmen bugunde degerlendırmek ıcın zorlıcamınsallah degerlendırebılırım

Su pik neymis bi kere görsem rahatlayacagım esim bey her gün ‘eee bugün pik misin’ diye sorup duruyor ‘yok hala degil’ dedigimde de ben pikim cevabını veriyor konu hakkında hicbir fikri olmadıgından
Onun acısından bi sıkıntı yasamam da ben cok üseniyorum o yüzden madem dün degerlendirince bugün bos gecme hakkım var ben paaass diyorum
Size basarılar insalllaaaaaaaaahhhh tutarr ezanlarrr hürmetinee amiinnnn

Kuzucum ben 29. Günde yada 28. Günde adet olacam muhtemelen ama her vücut kendine özel bu konuda haklısın gerçekten bence iyi değerlendir ya elimizden geleni yaptık yani ve şu 10 gün konusunda haklısın doktorum banada 1 hafta daha değerlendirmeye devam edeceksin demişti. Bak buda ateş tablom ve nasıl değerlendirdiğim

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-17-17-04-00-530_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 97
Ayyyyyyy Amin inşallah ya ateşim beni düşündürüp heyecanlandırıyor aslında. Bi de sürekli kasıklarımda adet olacakmış hissi var

Amin amiiiiin inşallah hepimizin ki tutsun Yarabbimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…