- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #10.341
Gecmıs olsun kuzum umarım cabucak gecerkuzular önemli bişeyler oldumu dun geceden berı :) hastane iş hıc gremedım baya birikmiş konusmalar onemlı hamıs olan bırı fln varsa yazın :) öncelikle kardıyolojıye gıtmıstım bılıyorsunuz ritim bozuklgu cıktı bende ve dr ılac verdi beloc-zoc dıye.kovıdden sonra olmus olabılır dedı.nabzım 115 ın altına dusmuyor hiç.sonra bıldıgınız gıbı yumoşum çatladımı dıye bıde kadın dogum dr uma ugradım hazır gıtmısken :) rüptüre olmuş yumurta 10 gun gun asırı ilşiki dedi,tutma olasılıgı cok yuksek dedı(ben zaten dun yumurtladıgımı bılıyordum artık anlayabılıyorum) yanı bebekler yumurtladım ılsıkıyı bırakayım olayı yok dr ısrarla 10 gun degerlendırın aralıklı olarak dedı.soldaymıs yumurta solda oldugunu bıle bılıyordum cunku arada sancı saplanıyordu sola.ilişkide salı ve persembe aksam oldu umarım yakalamısızdır yumoş hanfendıyıkalp olayına baya üzüldüm ama gecer ınsallah dr gecer bu ılacla dedı bır ay sonra kontrole gıdecegım,belkide stresten olmustur
Yarın bi tık daha koyu olabilir eğer olmaz da silinmeye başlarsa bunu pik sayabiliriz canim. Dün akşam degerlendirdiyseniz bugün olsa iyi olur ama olmasa bile yarın sabah da olabilirKızlar bu ay ilk defa ovülasyon testleri yapmaya baslamıstım biliyorsunuz ki, bugün sanki pik olmusum gibi görünüyor ama hala emin olamıyorum, dün degerlendirmistik ancak bugün de degerlendirmem gerekiyor mu sizce, esimde sperm sorunu var mı yok mu hic bilmiyorum cünkü ikimizde hic doktora görünmedik, önerilerinizi merakla bekliyorum
Eki Görüntüle 3219554 Eki Görüntüle 3219556
Kuzum biraz canım sıkıldı ya geçen hafta perşembe yumurtam 17.5 mm di bana görede ertesi gün, cuma günü 20 mm iken çatladı. Bugün doktorda ultrason da bakıp çatladığını onayladı. Adetin 22. Günü (bugün) progesteron baktık 5.1 çıkmış yumurtlama olduğunu söyledi doktor ama nette progesteron yüksek olunca yumurtanın daha kaliteli ve hamile olma ihtimalinin daha yüksek olduğu yazıyor hep yani bu ayda gitti@sevayd @melisaa93savascii hep aklımdasınız unutuyorum sanmayın..arada yazın özletmeyin sakın kendınızı
Hadı bakalım bayram sonrası artık bellı olurSeninkide kız minnoş
Yarın bi tık daha koyu olabilir eğer olmaz da silinmeye başlarsa bunu pik sayabiliriz canim. Dün akşam degerlendirdiyseniz bugün olsa iyi olur ama olmasa bile yarın sabah da olabilir
Kızlar sabah sanki testte gölge görüyo gibiydim ama ihtimal vermedim hiç. Akşam baktım tekrar gölge gördüğüm yerde çizgi var sanki. Görüyo musunuz uyduruyor muyum acabafnd_50 Papatyamaviss melegim can biri sabah biri şimdi
Amin cnmRabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlatlardan olsunbenim nagatif
Cnm dün gce değerlendirdıysen bu geceyi boş geçKızlar bu ay ilk defa ovülasyon testleri yapmaya baslamıstım biliyorsunuz ki, bugün sanki pik olmusum gibi görünüyor ama hala emin olamıyorum, dün degerlendirmistik ancak bugün de degerlendirmem gerekiyor mu sizce, esimde sperm sorunu var mı yok mu hic bilmiyorum cünkü ikimizde hic doktora görünmedik, önerilerinizi merakla bekliyorum
Eki Görüntüle 3219554 Eki Görüntüle 3219556
Bebegım ınternetı bosver sen.belkı 25. Gunde adet olcaksın ondan oyle cıkmıstır.baksana normalde folıkulun atılmasından önce ılıskı olsun sonrası onemlı degıl tarzında bılgı var hep ınternette ama nedense reelde doktorlar yumurtlamadan sonra 10 gun ılıskı olsun dıyor.bence her bunye eşsiz ve bi standartı yok.Sen ıyı degerlendırdıysen gerısı kısmet artıkKuzum biraz canım sıkıldı ya geçen hafta perşembe yumurtam 17.5 mm di bana görede ertesi gün, cuma günü 20 mm iken çatladı. Bugün doktorda ultrason da bakıp çatladığını onayladı. Adetin 22. Günü (bugün) progesteron baktık 5.1 çıkmış yumurtlama olduğunu söyledi doktor ama nette progesteron yüksek olunca yumurtanın daha kaliteli ve hamile olma ihtimalinin daha yüksek olduğu yazıyor hep yani bu ayda gitti
Canm bende senın testlerde sankı tam pik görmedim.bazen teste gore degısıyor o yuzden en kötü ihtimal pik bugunse bıle dun degerlendırmıssın zaten.o yuzden keyfıne bak kendını zorlamıcaksan bugun de yap yarındaBen gönderiyi ilk gördügümde gördüm gibi geldi sonra inceledikce kaybettim ama zaten bugüne kadar burdaki hicbir hayalet cizgiyi yakalayamadım, uzman olanların görüslerini merakla ben de bekleyecegim, insallah senden de güzel haberler alır kutlarız
Cnm dün gce değerlendirdıysen bu geceyi boş geç
Tam pik değil, yarın pik olabılır
Uydurmuyorsun ben sabahkınde de gordum ama bısey demedımKızlar sabah sanki testte gölge görüyo gibiydim ama ihtimal vermedim hiç. Akşam baktım tekrar gölge gördüğüm yerde çizgi var sanki. Görüyo musunuz uyduruyor muyum acabafnd_50 Papatyamaviss melegim can biri sabah biri şimdi
Canm bende senın testlerde sankı tam pik görmedim.bazen teste gore degısıyor o yuzden en kötü ihtimal pik bugunse bıle dun degerlendırmıssın zaten.o yuzden keyfıne bak kendını zorlamıcaksan bugun de yap yarındaama mesela benım esım zorlanıyor hergun ustuste olunca.ama ben dun degerlendırmeme ragmen bugunde degerlendırmek ıcın zorlıcam ınsallah degerlendırebılırım
Kuzucum ben 29. Günde yada 28. Günde adet olacam muhtemelen ama her vücut kendine özel bu konuda haklısın gerçektenBebegım ınternetı bosver sen.belkı 25. Gunde adet olcaksın ondan oyle cıkmıstır.baksana normalde folıkulun atılmasından önce ılıskı olsun sonrası onemlı degıl tarzında bılgı var hep ınternette ama nedense reelde doktorlar yumurtlamadan sonra 10 gun ılıskı olsun dıyor.bence her bunye eşsiz ve bi standartı yok.Sen ıyı degerlendırdıysen gerısı kısmet artık
Ayyyyyyy olabilir mi gerçekten. Dr. Prüfer testUydurmuyorsun ben sabahkınde de gordum ama bısey demedım
Ayyyyyyy Amin inşallah yaBen gönderiyi ilk gördügümde gördüm gibi geldi sonra inceledikce kaybettim ama zaten bugüne kadar burdaki hicbir hayalet cizgiyi yakalayamadım, uzman olanların görüslerini merakla ben de bekleyecegim, insallah senden de güzel haberler alır kutlarız
Ben de görüyorum kuzummmmmmmKızlar sabah sanki testte gölge görüyo gibiydim ama ihtimal vermedim hiç. Akşam baktım tekrar gölge gördüğüm yerde çizgi var sanki. Görüyo musunuz uyduruyor muyum acabafnd_50 Papatyamaviss melegim can biri sabah biri şimdi
Amin amiiiiin inşallah hepimizin ki tutsun YarabbimmmSu pik neymis bi kere görsem rahatlayacagımesim bey her gün ‘eee bugün pik misin’ diye sorup duruyor ‘yok hala degil’ dedigimde de ben pikim cevabını veriyor konu hakkında hicbir fikri olmadıgından
Onun acısından bi sıkıntı yasamam da ben cok üseniyorumo yüzden madem dün degerlendirince bugün bos gecme hakkım var ben paaass diyorum
Size basarılar insalllaaaaaaaaahhhh tutarr ezanlarrr hürmetinee amiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?