- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #10.321
Valla elinden geldiğince herkese yardım etmek herkese cvp vermek istiyorum da yanlış anlaşılıyorum o yüzden korluldan cvp yazmadımYeni olanlara burada cevap verilmiyor herhalde :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla elinden geldiğince herkese yardım etmek herkese cvp vermek istiyorum da yanlış anlaşılıyorum o yüzden korluldan cvp yazmadımYeni olanlara burada cevap verilmiyor herhalde :)
Yok kuzum üzülmüyorum. Bazen migrenim tutuyor ağrı kesici alıyorum bir de doktor bir ilaç vermişti prospektüsünde hamileliğinizi öğrendiğiniz gibi ilacı bırakın yazıyor. Önlem amaçlı benim takip.Öyleyse daha çok çok yeni kuzum çıkmasa bile üzülme devam
Yani ben senin yerinde olsam 3 gün geçseydi direkt kan verirdim olsa çıkardı diyecem ama geç döllenme olmuşsa çıkmayabilir en sağlıklısı kan tahlili ver insallah gebelik vardır inllah kist falan yokturYeni olanlara burada cevap verilmiyor herhalde :)
Sperm sorunu yok bugünde değerlendirip yarında değerlendiririm çok teşekkür ederimCanım dün değerlendirdiyseniz bugünü boş bırakıp yarını değerlendirebilrisiniz. Ancak sizin için bir sıkıntı teşkil etmiyorsa sperm yoğunluğunza azalma vs olmuyorsa bugün ve yarın derğerlendirmeye devam :)
ay askım benım degıl pozıtıfbırının ama umarım benım ıcınde aynı cumlelerı kullanırsın Kızım olursa İpek ismi bu ara cok aklıma takılıyor :) ipek kızım mıs kızım dıye severınnnnn onuuu :) Rabbım sağlıklı evlat nasıp etsın öncelikle tabıkı en onemlısı oEnemm evin cimcimesi geliyor. Sağlıkla büyüsün ve kucağınıza alın inşallah kuzum.
Enee bu tüyü kadar ömrü olsun mevzuna döndü Ben çok yanlış anlamışım.ay askım benım degıl pozıtıfbırının ama umarım benım ıcınde aynı cumlelerı kullanırsın Kızım olursa İpek ismi bu ara cok aklıma takılıyor :) ipek kızım mıs kızım dıye severınnnnn onuuu :) Rabbım sağlıklı evlat nasıp etsın öncelikle tabıkı en onemlısı o
Amin Kuzucum herkes için nasıp olsun inşallahEvet canlar kızım oluyor inşallah çok istiyordum Allah nasip etti şükür darısı sağlıkla doğup büyümesine inşallah :) Darısı hepinizin başına Allahım aratmasın inşallah hemencecik versin
Canım fark etmemişiz.Yeni olanlara burada cevap verilmiyor herhalde :)
Valla yaa nerde o eski nesilleerroller degıstı şimdiHayır yani baş ağrısını erkeklere kaptırmak herseye ortaklar
AhajajajaValla yaa nerde o eski nesilleerroller degıstı şimdi
Ayyy İnşAllah nasip oluray askım benım degıl pozıtıfbırının ama umarım benım ıcınde aynı cumlelerı kullanırsın Kızım olursa İpek ismi bu ara cok aklıma takılıyor :) ipek kızım mıs kızım dıye severınnnnn onuuu :) Rabbım sağlıklı evlat nasıp etsın öncelikle tabıkı en onemlısı o
amın kuzumEnee bu tüyü kadar ömrü olsun mevzuna döndü Ben çok yanlış anlamışım.
Allahım sağlıklı bir evlat nasip etsin, gönlünüze göre versin inşallah.
Bakalım bayram sonrası inşallah nasipse öğreniriz sanırım kuzumAyyy İnşAllah nasip olur
İnşallah vardır, haberlerini bekliyoruz Yoksa da üzülme ama tekrar denersiniz en azından problemini az çok öğrendin ona yönelik takviyeler kullanırsınCevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Haklısınız burası çok yoğun ben sabırsızlıktan sizi darladım biraz :) 8. Aydır deniyoruz. Daha önce doktora gittim. Sadece çok az bir yumurta tembelliği var dedi. Onun için takviye vardi plentyfert'İ. İlk defa başıma gelince umutlandım. Negatif görmekten korktuğum için de zamanın geçmesini bekledim. Ovulasyon takip etmedim ama anladım akıntımdan. Normale göre 10 Mart'ta gel diye bekledim olmayınca da akışına bıraktım. Umarım gebelik vardır. Pazartesi haberdar edeceğim. Belki bu şekilde başına gelecekler vardır onlar için de bilgilendirici olur :)
Canim tebrik ederim.Evet canlar kızım oluyor inşallah çok istiyordum Allah nasip etti şükür darısı sağlıkla doğup büyümesine inşallah :) Darısı hepinizin başına Allahım aratmasın inşallah hemencecik versin
İşte bende de var şu bir kaç gündür ancak yumurtlama akıntım 10 Mart tarihinde geldi benim. Şimdiye çoktan yumurtlamışımdır. Geçen ay da böyle oldu. Reglimin 16-17. gününde pik gördüm ovulasyon testlerinde ve tam da pik günü yoğun akıntım olup kesilmişti ve testler ertesi günü negatife dönmüştü. Sen test yapmaya devam ediyor musun?
Canım sana mesaj attım bakar mısın
Seninkide kız minnoşay askım benım degıl pozıtıfbırının ama umarım benım ıcınde aynı cumlelerı kullanırsın Kızım olursa İpek ismi bu ara cok aklıma takılıyor :) ipek kızım mıs kızım dıye severınnnnn onuuu :) Rabbım sağlıklı evlat nasıp etsın öncelikle tabıkı en onemlısı o