• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Hanımlar dün benim Ovülasyon testim belirgin sekılde çıktı bugünde silik çıktı sanırım catlama oldu çatlamayı gördükten somra ne kdr ilişki öneriliyor bugünü de degerlendircem ama yatını vs değerlendirmem gerekli mi
Canım dün değerlendirdiyseniz bugünü boş bırakıp yarını değerlendirebilrisiniz. Ancak sizin için bir sıkıntı teşkil etmiyorsa sperm yoğunluğunza azalma vs olmuyorsa bugün ve yarın derğerlendirmeye devam :)

Arkadaşlar özel bir sorum olacak. Ovulasyon sonrası cinsel ilişkiye devam etmede bir sakınca var mı? Döllenme sonrası veya pozitif gördükten sonra? 😳
Benim bir arkadaşıma doktor yasak koymamış. Baya da kuduruklar karı koca. Başka bir arkadaşıma ise ilk 2 ay yasak koymuş. Sanırım sıkıntılı bir şey gördü. Ona doktorun karar veriyor galiba.

Yok kuzum gidemedim işten ötürü. Ancak dünkü ağrılarım geçti. Dün çok fenaydım bugün daha iyiyim. Kramp giriyor sadece bugün. Sanki rahmimde bir ağırlık varmış ve her an düşecekmiş gibi tuhaf bir his.
Canım yaa bu ağrılar tutunma ağrısı olabilir. Tarif ettiğin akıntıları da yaşamıştım ben bu ay 😍🙏🏽

Benimd e işemişim gibi oluyor çamaşırım dünden beridir. Bugün iyice arttı. Dünden beridir fena ağrılarımd a var. Acaba 2. ye mi yumurtluyorum diye düşünmeme sebebp oldu ve bu akşamı değerlendirme akşamı ilan ediyorum :KK70:
kuzum ben ovulasyon testındense akıntıya daha cok guvenıyorum benımkıde oyleydı ve yumurta rüptüre olmus :D oda ne demekse :) keşke çarsambayıda degerlendıreydım ııydı ama neyse artık salı persembe yeter heralde.esımınde bugun mıgrenı tutmus bas agrısı mıde bulantısı aksama yapamazsak oturur aglarım :Den kötü gece kalksın dınlenınce gece yapalım :P

Evet canim ara vermiştik bu ay tekrardan başladık, ovulasyonla takip ediyorum. 11-13-15 martı değerlendirdik bu akşamı da değerlendirsek iyi olur. Muhtemelen bir kaç sefer günaşırı dener bırakırız 😌Seninle aynı mantıkla ilerlemişiz sanki Tutar inşallah😍
İnşallah kuzum 🤲🏻 ben de değerlendireceğim yine de bu akşam çok yorgunum ama olsun 😂 inşallah pozitif olsun 💗💗💗

Evet o su gibi akıntı da oldu. Hadi bakalım yaa heyecanlandım yarın sabah hemen yine bir test patlat 🙏🏽😂
Sabah yaptım ama gölge bile yoktu o yüzden eklemedim. Akşam tekrar yaparım ben biraz daha geçsin saat. Sonra yarın sabah Allah büyük :dua:

Ancak benim düşünceme göre 10 Mart tarihinde yumurtlama akıntım aşırı yoğun bir şekilde geldi ve 11 ya da 12 sinde yumurtlamış olabileceğimi düşünüyorum. 11'i yumurtlasam bugün 7. güne denk geliyor. 12 si yumurtlamış olsam 6. güne.

amin inşallah bıtanem dr kan dusuklugu kanda mıkrop yada tsh yapabılır dedı baktı hepsıne onlar normel cıktı :( keske onlar bozuk cıksaydı dedım :( ınsallah askım gecsın bıran once.sanada gecmıs olsun hsg den sonra hamıle kalan çok.bırıde benım :) tüm ay dedıler gbı calısma yapcaksın sımdıden enerjını depola bebegım ❤
Aşkım ben ilk gebeliğimde yani 5 yıl önce yaptırmıştım rahim filmini. Rahim filminden 3 ay sonra hamile kalmıştım😅 inşallah o ay bu aydır amin🤲🏻 benim o zamanlar olmuştu kalp ritim bozukluğu 5 sene kadar önce. İnşallah iyi olursun gever gider kuzum

Yok adetin gecikirse gel dedi daha gitmedim o yüzden. Ya biz pek değerlendiremedik sanırım çünkü doktorun söylediği tarihte değil de yani 36. Saatte değil de iğneden 1.5 saat sonra çatladı benim o yüzden değerlendiremedik
Nasip işte rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur elbette
Ümitsizliğe kapılmayın lütfen 🙏

kuzum ben ovulasyon testındense akıntıya daha cok guvenıyorum benımkıde oyleydı ve yumurta rüptüre olmus :KK70: oda ne demekse :) keşke çarsambayıda degerlendıreydım ııydı ama neyse artık salı persembe yeter heralde.esımınde bugun mıgrenı tutmus bas agrısı mıde bulantısı aksama yapamazsak oturur aglarım :KK70:en kötü gece kalksın dınlenınce gece yapalım :p
Hayır yani baş ağrısını erkeklere kaptırmak 😂😂 herseye ortaklar 😁

Kızlar gittim doktora regl geçsin beklemeliyiz dedi bakalım işallah allah büyük 🌸🙏🏻 canım senin dediğin gibi pazartesi test dedi kız vallaha doktorlar gibi olduk 🤣 ben bu stresle nasıl beklicem bilmiyorum hiç test yapma artık dedi

Sabah yaptım ama gölge bile yoktu o yüzden eklemedim. Akşam tekrar yaparım ben biraz daha geçsin saat. Sonra yarın sabah Allah büyük :dua:

Ancak benim düşünceme göre 10 Mart tarihinde yumurtlama akıntım aşırı yoğun bir şekilde geldi ve 11 ya da 12 sinde yumurtlamış olabileceğimi düşünüyorum. 11'i yumurtlasam bugün 7. güne denk geliyor. 12 si yumurtlamış olsam 6. güne.
Öyleyse daha çok çok yeni kuzum çıkmasa bile üzülme devam 😂🙏🏽🙏🏽

Merhabalar arkadaşlar.
Sürekli buraları okuyordum en sonunda yazmak istedim. Beklenen adet tarifim 10 Mart'tı. 1 gün gecikti ve kaset test yaptım negatif gördüm. Erken gebelik testi yaptım negatif gördüm. 20 Mart'ta doktoruma gidicem. Direkt kan testi yapsın diye. Normalde zamanlarda göğüs sancısı çekerdim o yok. Ara ara kasıklarım ağrıyor. Şu ana kadar hiç gecikme yaşamadık. En fazla birkaç gün. Plentyfert ve folidays kullanıyorum. Sizce bir umut var mı? Böyle olan var mı?
Yeni olanlara burada cevap verilmiyor herhalde :)

Yeni olanlara burada cevap verilmiyor herhalde :)
Merhaba G Galateiaa 😌 mesajını görmemişim, gözden kaçabiliyor arada bir. Bat üzerinden 1 hafta geçmiş yumurtlama tarihini biliyor musun takip ettin mi? Geç döllenme olasılığına karşı. 1 günlük gecikmeden sonra hiç test yapmadın mi? En garanti kan testi verseydin keşke

Back