💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kuzum yastık yorgan yün olmasın. Mesela bu beni mahvediyor. Battaniye de kullanma

İnşallah canım
Bu sefer tutunur
Progestan dan bıraz umutluyum ama Rabbim bilir tabii
İnşallah Rabbim sanada tez zamanda
Hayırlı bir zamanda nasıp eder
İnşallah kuzum hayırla sağlıkla tutunur bebeğin ben de ilacı bıraktım iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum ama zaten gebelik yok eminim. Artık beklemedeyim.

Canım hissediyorum bence hamile değilim Allah hayırlı zamanda versin inşallah. Adetimi olunca bitince rahim filmine gideceğim inşallah
Canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun sen kendini daha iyi bilirsin bu ay ilaç kullandın belki ondan böyle hissediyorsun bekleyelim bakalım ne olacak Belki de gelmez

Canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun sen kendini daha iyi bilirsin bu ay ilaç kullandın belki ondan böyle hissediyorsun bekleyelim bakalım ne olacak Belki de gelmez
Sağ ol kuzum benim desteğin için. Ya bazen çok yorulduğumu hissediyorum. Ama napayım hayırlısı olsun diyorum. Allahım en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah

İnşallah kuzum hayırla sağlıkla tutunur bebeğin ben de ilacı bıraktım iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum ama zaten gebelik yok eminim. Artık beklemedeyim.
Cnm gecen nette okudum
Günlük kullanım dozu 200 mg mış
Yani gunde 1 taneymiş
Bu doktor nıe 2 tane verdıki sana
Bn hamiş olmasaydım direkt bırakcaktım

Cnm gecen nette okudum
Günlük kullanım dozu 200 mg mış
Yani gunde 1 taneymiş
Bu doktor nıe 2 tane verdıki sana
Bn hamiş olmasaydım direkt bırakcaktım
Ben de onu anlamadım kafamı çok kurcaladı bir de bu şekilde iki kutu ara vermeden kullan dedi sen düşün yaaa bence de çok fazla. Herkes adetin 15-16. Günü başlayıp günde 1 tane kullanıyor 10 gün bırakıyor. Bana sabah akşam iki kutu dedi ya. İkinci kutuya geçince tak etti artık bıraktım. Umarım kist falan olmamıştır umarım adet olabilirim hazır düzenim bozulduysa vay halime

Cnm dün verdın dımı sen

Ertesi gun çıkıyor evet
E nabız dan takip et
Evet dün verdim canım bekliyorum bakalım.

Senin de pozitifin hayırlı olsun canım bebeğini sağlıkla kucağında gör

Progestan ne için kullanılıyor? Burada çok gördüm ama tutunması için filan mı?

Tikabasa canım çok mutlu oldum sağlıkla al inşallah kucağına çok güzel bir hamilelik geçirirsin umarıım :)

kızlar Antalya da olan var mı hangi hastane hangi doktora gidiyor. ben geçen sene evlendim şehir değişikliği yaptım yardımcı olur musunuz?

Düşükten sonra yaptırmıştım yoktu bişe yavrucum. Sordum doktora bebek kese oluşunca düşerse pıhtılaşma sorun demektir diyo. Şu evrede sende sorun olmaz eğer pıhtılaşma varsa dedi
Canım bende pıhtılaşma var 3 ayrı doktora gittim 3 üde gebeliği öğrenir öğrenmez iğneye başlaman gerekiyor dedi. Yani hiç öyle kese olduktan sonra felan demediler. Hatta bi doktor geç kalırsın demişti. Şuan günlük yaşamımdada kan sulandırıcı kullanma ihtimalim var tam netleşmedi netleşirse eğer kadın doğumcum yumurtlama döneminde kan sulandırıcı hap içmiceksin döllenmeyi zorlaştırır yumurtlama haftan bittikten sonra hapını kullanacaksın demişti. Sen genetik bölümüne gidip tramboli paneli yaptır için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…