• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Benim de geçen ay kimyasal olmuştu. Battan 2 gün geçince geldi reglim ama doktora bana öyle bir ilaç vermedi. Bu ay da idrarda pozitif gördüm acaba benim de mi kullanmam gerekiyordu 😥
Cnm normalde kanama falan varsa ya da düşük tehlike varsa verıyorlar sonradan
Ama bna verdi bılmıyorum

Canım bende pıhtılaşma var 3 ayrı doktora gittim 3 üde gebeliği öğrenir öğrenmez iğneye başlaman gerekiyor dedi. Yani hiç öyle kese olduktan sonra felan demediler. Hatta bi doktor geç kalırsın demişti. Şuan günlük yaşamımdada kan sulandırıcı kullanma ihtimalim var tam netleşmedi netleşirse eğer kadın doğumcum yumurtlama döneminde kan sulandırıcı hap içmiceksin döllenmeyi zorlaştırır yumurtlama haftan bittikten sonra hapını kullanacaksın demişti. Sen genetik bölümüne gidip tramboli paneli yaptır için rahat olsun
Aynen kuzucum öyle yaptırcam bakalım. Bide be dicem sana hamile değilken pıhtılaşma çıkıyor muydu sende. Bende çıkmıyor yani genel olarak bi sorun yok kanda

Cnm normalde kanama falan varsa ya da düşük tehlike varsa verıyorlar sonradan
Ama bna verdi bılmıyorum
Umarım iyi gelmiştir de sağlıkla tutunur bebeğin 🙏🏽 Ben de yaşayınca öğrendim ama ne çok kimyasal gebelik yaşayan varmış. Erken gebelik testleri ve sabırsızlığımız yüzünden haberimiz oluyor yoksa belki zaten hep vardı da kadınlar farkında değildi yaşadıklarının

Ben de bir gün gerçekten buraya pozitif testimi atabilecek miyim gerçekten :KK43: aydan aya daha da çok üzülmeye başlıyorum. O kadar hormon ilacı aldım boşa mı almış oldum bu ay😔
Cnm umudunu kaybetme
Herseyin vakti saati var
Bol dua et içten🙏

Bir gün sende hamiş kalıcaksın Allahım iznıyle 💕

Ben de bir gün gerçekten buraya pozitif testimi atabilecek miyim gerçekten :KK43: aydan aya daha da çok üzülmeye başlıyorum. O kadar hormon ilacı aldım boşa mı almış oldum bu ay😔
Ya oyle düşünme canımcm.. hic bir sey bosuna degildir. Her sey yasanmasi gerekli bir tecrube gibi oluyor bir acidan. Ve hepimiz icin dogru zaman var onu bekliyoruz kimbilir. Saglikla olsun insallah. Belki o ay bu aydir🥰

Cnm dün doktoru aradım
Hocam "progestanı ne zamana kadar kullanıyım, hamile olsam da devam edim mi kullanmaya" dıye sordum

Tam dıcektim hocam test yaptım pozitif duruyor falan...
Bide ne zmn test yapim dedim.
Adet geçsin 13-15 gün sonra dedi😅
Sustum..
Oha ben adetime biri 2 gün gece 1 ise 4 gün kala öğrendim,😁😁 bilerek diyorlar onu ya

Aynen kuzucum öyle yaptırcam bakalım. Bide be dicem sana hamile değilken pıhtılaşma çıkıyor muydu sende. Bende çıkmıyor yani genel olarak bi sorun yok kanda
Kuzum dediğim test zaten kesin sonuç yani sende kese oluşmadan düştüğü için pıhtılaşma varsa o sende pıhtılaşma olduğu içindir. Sen hiç trombofili paneli yaptırdınmı orada 6-7 gene bakıyolar öyle anlaşılıyor sonucu 15 günde felan çıkıyor hiç yaptırdınmı onu

Kizlar bisey sorcam size. Simdi gecen ay kimyasalimsi biseyler oldu bende. Test bi pozitf gibi gorundu silindi falan. Adet de 2 gun gecikti ki normalde hic gecikmez. Tam 7 gun surerdi simdi 5.günü tamamen bitti nerdeyse. Sizce ovulasyon testlerine ne zman baslamaliyim. 7. gunu bekleyeyim mi ya da baslayayim mi. Ya da beklemesem de zaten o kadar erken yumurtlama olmaz mi? Ne yaptigimin bir önemi yok mu? Bos bos dusunuyor muyum??🤣🤣🤣 biri beni aydınlatabilir mi? Ilk defa ovulasyon yapacagim icin heyecanliyim😌

Eklentiler

• C1BC0F68-0AA5-450F-8C11-C5896834B74E.jpeg
    C1BC0F68-0AA5-450F-8C11-C5896834B74E.jpeg
    146,5 KB · Görüntüleme: 67
Back