- Konu Sahibi bebekheyecani
- #9.521
İnşallah canım bugün azaldı çok şükür cumartesi biter ateş takibi yapacam yapabilirsemAllahım hakkında hayırlısını versin inşallah canım inşallah bir an önce iyi olursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım bugün azaldı çok şükür cumartesi biter ateş takibi yapacam yapabilirsemAllahım hakkında hayırlısını versin inşallah canım inşallah bir an önce iyi olursun
Cnm normalde kanama falan varsa ya da düşük tehlike varsa verıyorlar sonradanBenim de geçen ay kimyasal olmuştu. Battan 2 gün geçince geldi reglim ama doktora bana öyle bir ilaç vermedi. Bu ay da idrarda pozitif gördüm acaba benim de mi kullanmam gerekiyordu
Alacaksın tabiki de canım Allahın izniyleBen de bir gün gerçekten buraya pozitif testimi atabilecek miyim gerçekten aydan aya daha da çok üzülmeye başlıyorum. O kadar hormon ilacı aldım boşa mı almış oldum bu ay
Bence deGeldimi tam gelecek senınkı gümbür gümbür
Aynen kuzucum öyle yaptırcam bakalım. Bide be dicem sana hamile değilken pıhtılaşma çıkıyor muydu sende. Bende çıkmıyor yani genel olarak bi sorun yok kandaCanım bende pıhtılaşma var 3 ayrı doktora gittim 3 üde gebeliği öğrenir öğrenmez iğneye başlaman gerekiyor dedi. Yani hiç öyle kese olduktan sonra felan demediler. Hatta bi doktor geç kalırsın demişti. Şuan günlük yaşamımdada kan sulandırıcı kullanma ihtimalim var tam netleşmedi netleşirse eğer kadın doğumcum yumurtlama döneminde kan sulandırıcı hap içmiceksin döllenmeyi zorlaştırır yumurtlama haftan bittikten sonra hapını kullanacaksın demişti. Sen genetik bölümüne gidip tramboli paneli yaptır için rahat olsun
Umarım iyi gelmiştir de sağlıkla tutunur bebeğin Ben de yaşayınca öğrendim ama ne çok kimyasal gebelik yaşayan varmış. Erken gebelik testleri ve sabırsızlığımız yüzünden haberimiz oluyor yoksa belki zaten hep vardı da kadınlar farkında değildi yaşadıklarınınCnm normalde kanama falan varsa ya da düşük tehlike varsa verıyorlar sonradan
Ama bna verdi bılmıyorum
Cnm umudunu kaybetmeBen de bir gün gerçekten buraya pozitif testimi atabilecek miyim gerçekten aydan aya daha da çok üzülmeye başlıyorum. O kadar hormon ilacı aldım boşa mı almış oldum bu ay
Ya oyle düşünme canımcm.. hic bir sey bosuna degildir. Her sey yasanmasi gerekli bir tecrube gibi oluyor bir acidan. Ve hepimiz icin dogru zaman var onu bekliyoruz kimbilir. Saglikla olsun insallah. Belki o ay bu aydirBen de bir gün gerçekten buraya pozitif testimi atabilecek miyim gerçekten aydan aya daha da çok üzülmeye başlıyorum. O kadar hormon ilacı aldım boşa mı almış oldum bu ay
Canım bende yok gebelik dahaErke gebelik testi ile mi öğrendiniz yoksa normal gebelik testi mi ?
Bir de belirtiniz var mıydı?
Ay inşallah kuzum. Bugün testlerim geliyor bir yığın freely ucuza aldım her gün yaparım.Senin 7-8 günün kaldı galiba canım bir iki gün sonra testte çıkabilir
Ben bu ay jel kullanayım diyorum Perlitik sen yan etki yaşadın mı canım
Ben bu ay jel kullanayım diyorum Perlitik sen yan etki yaşadın mı canım
Ahhh bebeğim çok sevindim minik teyzesi sağlıcakla ilerlesin inşallah darısı bize bebeğim dua et@fnd_50 @Mehrii34 @sevayd @tweeetyyy S simurgggg @onbirmayis @trueliving_ @Papatyamaviss bebekheyecani @aynurland Perlitik @Fitanneaday @mihribanvb Nissalovely @imagination forever @Sirius2023 @a2020 @Tuttyy A Afratafrac ve etiketleyemediğim diğer kızlar..
Tabi kuzum ona da bakcam. Hiç duymadım onun adını ama Medicana da tanıdığım var çalışan ona sorarım
Oha ben adetime biri 2 gün gece 1 ise 4 gün kala öğrendim, bilerek diyorlar onu yaCnm dün doktoru aradım
Hocam "progestanı ne zamana kadar kullanıyım, hamile olsam da devam edim mi kullanmaya" dıye sordum
Tam dıcektim hocam test yaptım pozitif duruyor falan...
Bide ne zmn test yapim dedim.
Adet geçsin 13-15 gün sonra dedi
Sustum..
Kuzum dediğim test zaten kesin sonuç yani sende kese oluşmadan düştüğü için pıhtılaşma varsa o sende pıhtılaşma olduğu içindir. Sen hiç trombofili paneli yaptırdınmı orada 6-7 gene bakıyolar öyle anlaşılıyor sonucu 15 günde felan çıkıyor hiç yaptırdınmı onuAynen kuzucum öyle yaptırcam bakalım. Bide be dicem sana hamile değilken pıhtılaşma çıkıyor muydu sende. Bende çıkmıyor yani genel olarak bi sorun yok kanda
jel gerçekten etkili mi inanıyor musun bende almayı düşüyorum bu ay ismini tekrar yazar mısın canımYok kuzum hiç yaşamadım eşim kendisinde az bir yanma olduğunu ama büyük birsey olmadığını söyledi
Ben de bir hafta kala başlıyorumAy inşallah kuzum. Bugün testlerim geliyor bir yığın freely ucuza aldım her gün yaparım.
Ay evetttt varrrr bugun mavi artimed buldum bir de onla yaptımKaçırdım mı nolduuuuuuu bebiş mi vaaaaar