- Konu Sahibi bebekheyecani
- #9.501
femara kullanan arkadaşlar ne tür belirtiler yaşadınız ? normalde olan yumurtlama tarihinizde femara bağlı değişiklik oldumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canım dualarım sizinleSağ ol kuzum benim desteğin için. Ya bazen çok yorulduğumu hissediyorum. Ama napayım hayırlısı olsun diyorum. Allahım en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah
Geçecek kuzum önlemini alıp ilaç da kullanınca inan bana geçecekAllah senin de yardımcın olsun canım benim çok zor gerçekten. Oğlumun geceleri nasıl tıkandığını ben görüyorum içim acıyor
Ayyyyyyy inşallahAşkım güzel artış olmuş bekleyelim sabırla umut vadediyor tabiki
Tamam bebişim seni de düzelteceğimCanımcm benim de 12 martta gelmisti ama hic gidesim yok gruptan
İşleriniz rast gitsin, vurduğunuz gol olsunBanada dua edin bebeklerimbu üç gun yumurtlama zamanı bugunu yarını ve pazarı degerlendırcem ınsallahHayırlarla gelsin minik kuşlar
Yarın yapcam bakalımCanım varsa çıkar
Tabiiiiibebekheyecani bebeğim beni de güncellermisin bebiş olarak
Saolasın cnm amin inşallahay çok sevindim merak ediyordum ne durumda diye sağlıkla ilerler inşallah.
Sen ne yaptın canım ne durumdasın kaçırmış olabilirimAmin inşallah canım dualarım sizinle
İnşallah kuzum Allah razı olsunGeçecek kuzum önlemini alıp ilaç da kullanınca inan bana geçecek
Kaçırdım mı nolduuuuuuu bebiş mi vaaaaarbebekheyecani bebeğim beni de güncellermisin bebiş olarak
Saolasın cnmEvet dün verdim canım bekliyorum bakalım.
Senin de pozitifin hayırlı olsun canım bebeğini sağlıkla kucağında gör
Progestan ne için kullanılıyor? Burada çok gördüm ama tutunması için filan mı?
Ben elendim canım aşırı şekilde geldi çok parçalı kimyasal kanamasında sökülmemişti hep lekelenme şeklinde gelmişti bu ay felaket durumda 3. Günüm vazgeçmiştim ama tekrar deneyecem bitince belki geçen ay ram adet olmayınca olmamıştır bu aySen ne yaptın canım ne durumdasın kaçırmış olabilirim
Allahım hakkında hayırlısını versin inşallah canım inşallah bir an önce iyi olursunBen elendim canım aşırı şekilde geldi çok parçalı kimyasal kanamasında sökülmemişti hep lekelenme şeklinde gelmişti bu ay felaket durumda 3. Günüm vazgeçmiştim ama tekrar deneyecem bitince belki geçen ay ram adet olmayınca olmamıştır bu ay
Benim de geçen ay kimyasal olmuştu. Battan 2 gün geçince geldi reglim ama doktora bana öyle bir ilaç vermedi. Bu ay da idrarda pozitif gördüm acaba benim de mi kullanmam gerekiyorduSaolasın cnm
15 gündür kullanıyorum bebişin tutunması için
Düşük engelleyici doktor vermişti onceki kimyasal oldu dıye
Saolasın cnm bnımTikabasa canım çok mutlu oldum sağlıkla al inşallah kucağına çok güzel bir hamilelik geçirirsin umarıım :)
kızlar Antalya da olan var mı hangi hastane hangi doktora gidiyor. ben geçen sene evlendim şehir değişikliği yaptım yardımcı olur musunuz?