• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

femara kullanan arkadaşlar ne tür belirtiler yaşadınız ? normalde olan yumurtlama tarihinizde femara bağlı değişiklik oldumu

Evet dün verdim canım bekliyorum bakalım.

Senin de pozitifin hayırlı olsun canım bebeğini sağlıkla kucağında gör ☺️🥰

Progestan ne için kullanılıyor? Burada çok gördüm ama tutunması için filan mı?
Saolasın cnm 🙏
15 gündür kullanıyorum bebişin tutunması için
Düşük engelleyici doktor vermişti onceki kimyasal oldu dıye

Sen ne yaptın canım ne durumdasın kaçırmış olabilirim
Ben elendim canım aşırı şekilde geldi çok parçalı kimyasal kanamasında sökülmemişti hep lekelenme şeklinde gelmişti bu ay felaket durumda 3. Günüm vazgeçmiştim ama tekrar deneyecem bitince belki geçen ay ram adet olmayınca olmamıştır bu ay

Ben elendim canım aşırı şekilde geldi çok parçalı kimyasal kanamasında sökülmemişti hep lekelenme şeklinde gelmişti bu ay felaket durumda 3. Günüm vazgeçmiştim ama tekrar deneyecem bitince belki geçen ay ram adet olmayınca olmamıştır bu ay
Allahım hakkında hayırlısını versin inşallah canım inşallah bir an önce iyi olursun :(

Saolasın cnm 🙏
15 gündür kullanıyorum bebişin tutunması için
Düşük engelleyici doktor vermişti onceki kimyasal oldu dıye
Benim de geçen ay kimyasal olmuştu. Battan 2 gün geçince geldi reglim ama doktora bana öyle bir ilaç vermedi. Bu ay da idrarda pozitif gördüm acaba benim de mi kullanmam gerekiyordu 😥

Back