- Konu Sahibi bebekheyecani
- #9.481
Evet canimKızlar aile hekimliğinde verilen kan sonuçları her yerde ertesi gün mü çıkıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canimKızlar aile hekimliğinde verilen kan sonuçları her yerde ertesi gün mü çıkıyor
Kuzum yastık yorgan yün olmasın. Mesela bu beni mahvediyor. Battaniye de kullanmaAh kuzum okula yanımda geliyor okulda halılar falan çok da hijyenik olmuyor maalesef. Evde elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum inşallah azalır düzelir çok teşekkür ederim zaten hep temiz içerikli şeyler kullanmaya özen gösteriyorum normal hayatta da. Şimdi on kat daha dikkat ederim
İnşallah kuzum hayırla sağlıkla tutunur bebeğin ben de ilacı bıraktım iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum ama zaten gebelik yok eminim. Artık beklemedeyim.İnşallah canım
Bu sefer tutunur
Progestan dan bıraz umutluyum ama Rabbim bilir tabii
İnşallah Rabbim sanada tez zamanda
Hayırlı bir zamanda nasıp eder
İnsallah canım hepimizinHadi bakalım birden fazla yumurtan da oluşmuş olabilir sonucu guzel olsun
Canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun sen kendini daha iyi bilirsin bu ay ilaç kullandın belki ondan böyle hissediyorsun bekleyelim bakalım ne olacak Belki de gelmezCanım hissediyorum bence hamile değilim Allah hayırlı zamanda versin inşallah. Adetimi olunca bitince rahim filmine gideceğim inşallah
Sadece Bhcg verdiğimde akşama doğru çıkıyordu e nabizdan bakardım. Ama her yerde aynı olmayabilirKızlar aile hekimliğinde verilen kan sonuçları her yerde ertesi gün mü çıkıyor
Yok kuzum yastık elyaf bundan bit şey olur mu, örtüleri de pamuk. Pamuk pike örtüyorum mesela. Ne zormuş gerçektenKuzum yastık yorgan yün olmasın. Mesela bu beni mahvediyor. Battaniye de kullanma
Sağ ol kuzum benim desteğin için. Ya bazen çok yorulduğumu hissediyorum. Ama napayım hayırlısı olsun diyorum. Allahım en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallahCanım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun sen kendini daha iyi bilirsin bu ay ilaç kullandın belki ondan böyle hissediyorsun bekleyelim bakalım ne olacak Belki de gelmez
Yok kuzum olmaz. Ben de öyle kullanıyorum. Başka yere kalmaya gitsem mahvoluyorum bunlardanYok kuzum yastık elyaf bundan bit şey olur mu, örtüleri de pamuk. Pamuk pike örtüyorum mesela. Ne zormuş gerçekten
Cnm gecen nette okudumİnşallah kuzum hayırla sağlıkla tutunur bebeğin ben de ilacı bıraktım iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum ama zaten gebelik yok eminim. Artık beklemedeyim.
Allah senin de yardımcın olsun canım benim çok zor gerçekten. Oğlumun geceleri nasıl tıkandığını ben görüyorum içim acıyorYok kuzum olmaz. Ben de öyle kullanıyorum. Başka yere kalmaya gitsem mahvoluyorum bunlardan
Ben de onu anlamadım kafamı çok kurcaladı bir de bu şekilde iki kutu ara vermeden kullan dedi sen düşün yaaa bence de çok fazla. Herkes adetin 15-16. Günü başlayıp günde 1 tane kullanıyor 10 gün bırakıyor. Bana sabah akşam iki kutu dedi ya. İkinci kutuya geçince tak etti artık bıraktım. Umarım kist falan olmamıştır umarım adet olabilirim hazır düzenim bozulduysa vay halimeCnm gecen nette okudum
Günlük kullanım dozu 200 mg mış
Yani gunde 1 taneymiş
Bu doktor nıe 2 tane verdıki sana
Bn hamiş olmasaydım direkt bırakcaktım
Evet dün verdim canım bekliyorum bakalım.Cnm dün verdın dımı sen
Ertesi gun çıkıyor evet
E nabız dan takip et
Canım varsa çıkarPazartesi bat
ay çok sevindim merak ediyordum ne durumda diye sağlıkla ilerler inşallah.fnd_50 @Mehrii34 @sevayd tweeetyyy S simurgggg @onbirmayis @trueliving_ Papatyamaviss bebekheyecani @aynurland @Perlitik @Fitanneaday @mihribanvb @Nissalovely @imagination forever @Sirius2023 @a2020 @Tuttyy @Afratafrac ve etiketleyemediğim diğer kızlar..
bence dogru dusunuyorsun bende ıkı kez gıttım sonra doktor randevumu bekledım kuzumİnşallah katlanır cnm
Ozmn ben p. Tesi kana gidim
Bide persembe gidim yeter, güzel artmışsa
Daha da gitmeye Grek yok bnce
Sence?
Geldimi tam gelecek senınkı gümbür gümbürAynen bebeğim hayırlısı bakalım bizimki nazlı olcak heralde gelemedi
Canım bende pıhtılaşma var 3 ayrı doktora gittim 3 üde gebeliği öğrenir öğrenmez iğneye başlaman gerekiyor dedi. Yani hiç öyle kese olduktan sonra felan demediler. Hatta bi doktor geç kalırsın demişti. Şuan günlük yaşamımdada kan sulandırıcı kullanma ihtimalim var tam netleşmedi netleşirse eğer kadın doğumcum yumurtlama döneminde kan sulandırıcı hap içmiceksin döllenmeyi zorlaştırır yumurtlama haftan bittikten sonra hapını kullanacaksın demişti. Sen genetik bölümüne gidip tramboli paneli yaptır için rahat olsunDüşükten sonra yaptırmıştım yoktu bişe yavrucum. Sordum doktora bebek kese oluşunca düşerse pıhtılaşma sorun demektir diyo. Şu evrede sende sorun olmaz eğer pıhtılaşma varsa dedi