• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Sağ salim kucağına almayi Allah nasip etsin🙌🏻😍Canım bazen ibadet ediyorsun..dua ediyorsun gece gündüz ağlayarak ama olmuyor malesef.İlla borca girib tüp bebeğe baş vurmalısın.
Cnm saolasın💐
Evet tüp bebeksiz olmuyorsa buda Bı gerçek fakat dualarımızı bırakmayalım, ümidimizi Allah tan kesmeyelim
Bzım için hangisi hayırlısı ise o nasip olsun

Sanmıyorum canim. Hap büyütüyor bu sürede yumurtlaman kaçmış olamaz ben de genelde 9.gun kontrol, 11.gun iğne vurduruyordum
sagol canım geçen aylardaki gibi agrım olunca korktum catlama agrısı gibiydi çünkü ama yinede dün degerlendirdim ama cok icime sinmedi bilmiyorum 😄 insallah güzel haberler alırız bu ay

Saolasın cnm 🌹
Sağlıklı gebelik ler olsun inşallah🙏
Beta takibi, katlanarak artması bunlar hep stres bılıyosun.
2 ay önceki kimyasalım da ne çektım

Rabbim önce hiç olmayanlara versin dıye dua ettım hep🙏
Biliyorum bebeğim o yüzden temkinli ilerle bu sefer. Unutuyoruz hep aynı heyecanı sabırsızlığı yaşıyoruz ama üzülmemek adına temkinli davranmak en iyisi🥰

sagol canım geçen aylardaki gibi agrım olunca korktum catlama agrısı gibiydi çünkü ama yinede dün degerlendirdim ama cok icime sinmedi bilmiyorum 😄 insallah güzel haberler alırız bu ay
Ben de ilk kullandığım zaman kontrole gitmeden akıntı gelmişti ben de kaçtı sandım hatta doktora yazdık değerlendirelim mi diye. Yok demişti, gittiğimde zaten yeterli büyüklüğe gelmişti iğne oldum. Ama ben hiç iğneden önce denememistim acaba gerçekten etkili oluyor mu

Kızlar ben bu sabah baya kötüyüm çok ağrım var kasıklarımda. Bildiğin regl olmuşum gibi, töbe yarabbim böyle ishal olmuşum zamanlardaki gibi ağrı. Kasıklarıma da bir şeyler batıyor sollu sağlı. Ay valla yeter artık yalancı belirti yaşamak istemiyorum.
Senin 7-8 günün kaldı galiba canım bir iki gün sonra testte çıkabilir 🥰

Biliyorum bebeğim o yüzden temkinli ilerle bu sefer. Unutuyoruz hep aynı heyecanı sabırsızlığı yaşıyoruz ama üzülmemek adına temkinli davranmak en iyisi🥰
Evet cnm bnde heyecana kapıldım yine 3 günde 6 tane test yapmışım 🤭
1 tane testim kaldı
Onuda c. Tesi sabah yapim dıyorum

Ben de ilk kullandığım zaman kontrole gitmeden akıntı gelmişti ben de kaçtı sandım hatta doktora yazdık değerlendirelim mi diye. Yok demişti, gittiğimde zaten yeterli büyüklüğe gelmişti iğne oldum. Ama ben hiç iğneden önce denememistim acaba gerçekten etkili oluyor mu
Bilmiyorum ki canım ilk hapla tedavim normalde döngüm 12-15 arası olunca hapla birlikte acaba erken mi oldu yumurtlama dedim, yarın kontrol artık bakalım ne diyecek

Ama sanki hap işe yaradı her zaman sagdan yumurtlama agrısı yasardım bu ay soldada hareket var

Canım adet gelmeden ümidi kesme hiç bilemeyiz belki vardır sonuçta ne zaman adet olacaksın bilmiyorsun olmasa da nisanda güzel olur ramazan bereketiyle gelir bende dün vazgeçmiştim dedimki kendime 2 ayda pes etme nisan Allahın izniyle güzel olacak
Canım hissediyorum bence hamile değilim Allah hayırlı zamanda versin inşallah. Adetimi olunca bitince rahim filmine gideceğim inşallah

Ama benim anlamadığım bu kadar erken neden böyle bir ağrı. Regl olacakmış ağrısı gibi. Karıncalanma hissi. Vallahi dinlemiyorum vücudumu 🙈 hissettiğimi diyorum
Bizim senle belirtiler de aynı gidiyor. Zannediyorum zamaımızda aynı. İnşallah ikimizde güzel haberi alırz bu ay. :KK200: :dua:

Çok geçmiş olsun canim.
Bundan sonra ona göre tedbirli gidersiniz inşallah duzelir. Çok şükür bilinçli anne babasınız. Düzeleceğine inanıyorum.

Yatak yorgan çok önemli, ona göre değiştirin mutlaka. Hatta halılar bile.

Kardeşimin de vardı, yastigini bile değiştirdiğimizde o kadar etkili oldu ki.
Ah kuzum okula yanımda geliyor okulda halılar falan çok da hijyenik olmuyor maalesef. Evde elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum inşallah azalır düzelir 🤲🏻 çok teşekkür ederim zaten hep temiz içerikli şeyler kullanmaya özen gösteriyorum normal hayatta da. Şimdi on kat daha dikkat ederim

Bana şu ilginç geldi açıkçası geçmiş kimyasalda da normal gebelikte de aile hekimliğinde kan vererek öğrendim ve aile hekimim ikinci gebelikte kan bakarken Farklı hormonlara da baktı hatta muayene etti ödem var mı vücudumda diye bacaklarıma boğazıma baktı ilk düşük olduğu için bunlar önemli dedi ve ara ara tetanoz aşısı falan için gittiğimde de muhakkak muayene etti kan aldı. O yüzden şaşırdım doğrusu evet kimyasallar çok arttı belki gebelik olarak bile görmüyorlar ona da tamam ama pek çoğunun altında yatan hormonal ya da genetik bi sebep var. Hatta geçen bi arkadaşım gitmiş demiş ki siz doğum yapınca bi daha uğramıosunuz asıl ondan sonra uğramanız lazım ahh ah falan demiş 😅😅
dogru diyor aslinda sonraki kontroller asil onemli olan☺️ kimyasallar cok artti diyoruz canim ama belki de hep cok vardi zaten. simdi biz testlerle farkina variyoruz. Kadin dogumcu bana kimyasali gebelikten saymiyoruz diyince ben biraz daha rahatladim aslinda. Demekki altta yatan bir problemden dolayı degil de herkeste olabilecek bir durummus diye. Diger secenek beni daha cok üzerdi heralde

Bu ay bişi kullanmadın mı canım
yok benim yaşımdan dolayı doktor bişey vermedi 15 aydır deniyoruz işte şubatta artık hsg çekelim dedi o da temiz çıktı bir kaç ay deneyin olmazsa yumurtalarına bakalım dedi onu bekliyorum hsgden sonra gebelik kolaylaşıyor diyorlar ama bende o da işe yaramadı 😟 şuan sadece b12 folik asit verdi değerlerim düşük diye

Back